Egyedi esküvőre vágysz? Akkor a tóparti esküvő való neked! Nézd meg, milyen tippjeink vannak a nagy napra!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Tippek a tökéletes vízparti esküvőhöz

Egy vízparti esküvő sokak legfőbb vágya. A part, a hullámok hangja, a lágy szellő. Idillien hangzik, ugye? Sajnos amilyen szép egy ilyen menyegző, annyival nehezebb is megszervezni azt, hiszen messze nem hagyományos helyszínről, körülményekről és tényezőkről van szó.

De mi a teendő, ha eltökélt szándékod a víz mellett kimondani a boldogító igent, sőt ha még a lagzit is ott tartanád meg? Lássuk, hogy mi mindent kell szem előtt tartanod a szervezési fázisban!
 

Vízparti esküvő Balaton

Öltözködési tanácsok vízparti esküvőkhöz – Csak könnyedén

A csipkézett szélű ruhák könnyedén összeszedhetik az összes piszkot a vízpartról. A legjobb, ha valamilyen könnyű anyagból csináltatod a ruhád, például sifonból vagy charmeuse-ból, azaz selyem szaténból, hogy úgy hullámozzon, mint a víz felszíne. Még különlegesebbé varázsolhatod általa vízparti esküvődet.

 

Vízparti esküvő - Búcsúzz el a fátyoltól

A vízpartok különösen szellős helyek, és egy hosszú fátyol nem csak a te dolgodat, de a fényképész munkáját is megnehezítheti. Ha vízparti esküvőt választasz akkor díszítsd hajadat ehelyett például friss virágokkal; a hatás nem marad el!Vízparti esküvő - Próbáld kontyban viselni a frizurád

Hajstílusod kiválasztásakor ne feledkezz meg a tartósságról sem. Egy sokszorosan tesztelt és jól bevált konty egész éjszaka a helyén tartja majd frizurádat. Amennyiben nem tudod elkészíteni magadnak, kérd profi fodrász segítségét, és számolj be neki esküvőd típusáról; egy jó fodrász tudni fogja, hogyan kell úgy elkészíteni frizurádat, hogy az egy vízparti esküvő során se menjen tönkre. 

 

Vízparti esküvő - Viszlát, magassarkú

A föveny és a magassarkú cipők nem a legjobb párosítás. Válts lapos talpú szandálokra, espadrille cipőkre vagy magasított lábbelikre! Lényegében bármire, ami nem süllyed el a homokban, iszapban! Ne feledd – a homok a nyári napok felforrósodik, ezért érdemes vízparti esküvőd alkalmával valamilyen szőnyegről gondoskodni, hiszen még a cipőkön keresztül is kellemetlen lehet égő talajon lépkedni.

 

Ragaszkodsz a magassarkúhoz? Szeretnél mégis hosszú fátyolt és habos esküvői ruhát? Ha vízparti esküvődet nálunk, a Fenyves Yacht Club Hotelben tartod, akkor nem kell lemondanod ezekről sem!
Ha hosszú mólónkon tartod esküvődet, nem kell attól tartanod, hogy cipőd sarka elsüllyed az iszapban, vagy, hogy tetőtől talpig sáros lesz hófehér ruhád, ráadásul a káprázatosan szép balatoni panorámát is élvezheted.
Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szívesen szerveznéd vízparti esküvődet hozzánk, vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva! 


Vízparti esküvő csak természetesen

Egy szépséges vízparti helyszínt nem igazán kell feldíszíteni. Helyette hagyd, hogy a környezet természetes szépségével teremtse meg a hangulatot. A víz közelében tartott esküvők témája épülhet a kagylók és a halak köré, de a föveny, a víz és a vízparti növények színvilága is lehet színinspirációd alapja.

 

Más lehetőség a tóparti esküvőre: Színezz

Ha igazán látványossá szeretnéd varázsolni a berendezést, akkor válassz olyan színeket, amik kontrasztban állnak a homok és a víz árnyalataival, és ne feltétlenül próbáld meg lemásolni a helyszínen láthatókat.

 

Vízparti esküvő - Zártkörű rendezvény?

Hacsak nem szeretnéd, hogy minden turista beköszönjön a lagzira, kénytelen leszel magánterületen megrendezni esküvődet, hiszen a vízpartok az esküvői szezon során (általában nyár) gyakran tele vannak emberekkel. Mi a Fenyves Yacht Club Hotelben minden igényedet szem előtt tartjuk, amelyekkel bátran keress fel bennünket, mi találunk rá megoldást. 

 

Tóparti esküvő Balaton- Szólj előre a vendégeknek

Tudasd időben a vendégekkel, hogy az esküvő víz közelében kerül majd megrendezésre. Így mindenki felkészülhet a vízparti esküvőkre jellemző homokra, fövenyre és az esetleges szellősebb időjárásra. Érdemes a legfontosabb tudnivalókat a meghívóhoz mellékelni, továbbá nem árt, ha a helyszín webcímét is odaírod az infók közé, hogy mindenki láthassa, pontosan milyen körülményekre is számíthatnak.

 

Figyelj az időzítésre

Fontos, hogy a nagy nap megfelelően legyen időzítve. Ha megfelelő fényben szeretnél fényképeket az ünneplésről, akkor az egybekelés legkésőbb egy órával naplemente előtt megtörténjen. Így még bőven lesz fény a fényképész számára, hogy dolgozni tudjon, később pedig csodálatos naplementés képeket is készíthettek majd (persze csak ha az időjárás is úgy akarja). Ezt a szempontot érdemes előre átbeszélni a fényképésszel is. Nézzétek meg galériánkban található >>esküvői fényképeinket«

 

Fénykép az ifjú párral

Vízparti esküvőknél ügyelj a cipőkre

Nem kellemes egész nap homokkal teli cipőkben táncolni a parton. Ha szeretnéd elkerülni ezt, akkor biztosíts a vendégek számára egy részt, ahol cipőiket papucsokra cserélhetik és ahol megtörölhetik a lábukat, mielőtt visszavennék lábbelijeiket.
Ha pedig szállodában szervezed az esküvődet, akkor nemcsak ez biztosított számukra, hanem egy frissítő zuhany és akár az átöltözés lehetősége is.

 

Vízparti esküvőn különösen fontos, hogy biztosíts árnyékot

Egy meleg nyári napon különösen fontos árnyékot biztosítani a vendégek számára. Az ülőhelyek fölé mindenképpen érdemes valamilyen sátrat emelni, ahogy a táncteret is megéri megvédeni az erős napfénytől. 
 

Vízparti esküvő - Frissítők minden mennyiségben

Nem árt, ha a vendégeknek van hol lehűteni magukat. Ezt egy egyszerű pulttal is megoldhatod, amin jeges vizet, limonádét és egyéb frissítőket helyezhetsz el. A nálunk tartott esküvők esetében Perlaki Pub éttermünk gondoskodik a frissítő italokról, így erre sem lesz gondod!

 

Vízparti esküvő? Készülj fel a szélre

A vízpartok, ahogyan azt már említettük, különösen szeles helyek tudnak lenni. Minden, amit a szél el tud vinni, azt meg is próbálja majd, ezért a könnyebb felszereléseket mindenképpen le kell súlyozni valamivel, hogy ezt elkerülhessétek. A székre helyezett párnákat jó ötlet hozzákötni az ülő alkalmatosságokhoz, amiket pedig nem árt szintén rögzíteni valahogy a talajhoz. Ne maradjon ki egyetlen apró részlet sem! 

 

Vízparti esküvő Balaton - Hangos bajok

A ceremónia során sok fontos dolog hangzik majd el, ezért valahogyan biztosítanotok kell, hogy mindenki tisztán hallja a boldogító igent. Ezt a szél és a víz zaja megnehezítheti, ezért jó ötlet beszerezni egy vezeték nélküli mikrofont és megfelelő hangosítást, ha nem szeretnétek végig kiabálni az eseményeket.

 

Reméljük, hasznosnak találtad vízparti esküvőkkel kapcsolatos tanácsainkat. Ha te is ilyen esküvőre vágysz, akkor látogass el hozzánk Balatonfenyvesre, nézd meg képgalériánkat, és kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva. Szeretettel várunk!


 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor