A tavaszi szünetben, húsvétkor szállodába mennél? Balatonfenyvesen, a Fenyves Yacht Club Hotelben szeretettel várunk.

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Látogass el hozzánk a tavaszi szünetben, húsvétkor. Szállodánk a Balaton legbékésebb részén vár téged is

Végre itt a tavaszi szünet, és alig vártad már, hogy családoddal vagy barátaiddal kimozdulj egy kicsit? 
Nincs is jobb annál, mint amikor hátrahagyva a munka terhét és a felgyűlt fáradalmakat elvonulunk a világ elől, igaz? Ha a tavaszi szünetben, húsvétkor egy szállodában tervezed a kikapcsolódást és a feltöltődést, akkor látogass el hozzánk szeretteiddel, és kapcsolódj ki nálunk!
 

Tavaszi szünet szállodánkban, Balatonfenyvesen

A tavaszi szünetben, húsvétkor szállodában szállnál meg a Balatonon? A Fenyves Yacht Club Hotel a Balaton legszebb panorámájú kikötőjével vár!

A Fenyves Yacht Club Hotel a Balaton egyik legnyugalmasabb környékén, Balatonfenyvesen várja a pihenni vágyókat a tavaszi szünetben. Légy részese te is a téli álmából felocsúdó természet csodálatos látványának, tégy egy sétát a csillogó balatoni habok mellett, és szívd tele tüdődet friss levegővel!
A közel 500 méter hosszú mólónkon tett séta alkalmával olyan elbűvölő látványban lehet részed, amely örök emlékül szolgál majd. Háttérben a Badacsonnyal, a víz tükrén megcsillanó habok pompás képe azonnal kikapcsol majd, és elfeledteti minden problémádat. 

 

Húsvétkor szállodánkban, a Balatonon különleges menüvel, számos programlehetőséggel várunk!


Szinte nem múlhat úgy el ünnep, hogy díjnyertes éttermünk, a Perlaki Pub ne állítana össze valamilyen alkalomhoz illő, ünnepi menüt kedves vendégeink számára. A fenséges ízek, a megnyugtató környezet és a különleges programlehetőségek teszik hotelünket különlegessé. 
Legyen szó akár aktív, akár passzív pihenésről, nálunk mindenki megtalálja a maga számítását!
A passzív pihenést preferálók számára szaunaszigetünket javasoljuk kipróbálásra, az aktív kikapcsolódás szerelemesei pedig a tavaszi szünetben, húsvétkor szállodánkban, a Balaton partján biciklizhetnek egy hatalmasat, kipróbálhatják a kisvasutat, vagy élményközpontunkban bowlingozhatnak, biliárdozhatnak, dartsozhatnak vagy csocsózhatnak egy jót. 

 

Miért érdemes ellátogatnotok hozzánk a tavaszi szünetben, húsvétkor? Szállodánk a Balaton partján e pár nap alatt teljesen feltölt!

Ha egy csendes helyre vágytok, ahová elbújhattok a városi nyüzsgés elől, de kedvetek szerint akár aktív programokon is részt vehettek, akkor a tavaszi szünetben, húsvétkor szállodánk a legjobb választás. Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben magatok mögött hagyhatjátok az otthoni problémákat, nálunk igazi kikapcsolódás vár rátok. 

 

Ha te is szeretnél nálunk pihenni húsvétkor, akkor kattints az alábbi gombra, és foglald le szállásodat a tavaszi szünetre. 

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor