Varázslatos tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon, vár titeket a Fenyves Yacht Club Hotel!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon

Tavasszal újra rügyezni kezdenek fák, virágba borulnak a kertek, madárcsiripelés hallatszik és újjáéled a természet. Ilyen gyönyörű időben képzelted el te is egész életedben a nagy napot? Bár egy nyári esküvőnek is megvan a maga varázsa, de egy tavaszi esküvő talán még több lehetőséget rejt magában. Nem kell például az erős napsugárzás ellen védekeznünk egy szabadtári lakodalom alkalmával, és attól sem kell tartanunk, hogy kimelegszünk a nagy izgalmak közepette. 
A fák virágait és a menyasszony fátylát lágy szellő lengeti, mikor elhangzik a pár szájából: „igen, akarom”.
 

Tavaszi esküvőhelyszín Balaton

Mindent elterveztetek már, de tanácstalanok vagytok a ceremónia helyszínét illetően? A Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes tavaszi esküvőhelyszín a Balaton egyik legszebb részén. Nézzétek meg, miért érdemes nálunk tartanotok esküvőtöket! 

 

A Fenyves Yacht Club Hotel elbűvölő tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon 

A Fenyves Yacht Club Hotel egy olyan tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon, amely tökéletes romantikus rendezvények lebonyolítására. Nálunk lehetőség van kül- és beltéri esküvőkre egyaránt, de ha már tavasszal tartjátok esküvőtöket, és a Balaton partját szemeltétek ki a nagy alkalomra, akkor érdemes a csodálatos természeti adottságokat kihasználni. 
A Fenyves Yacht Club, a Balaton legszebb panorámájú kikötője. Ha úgy gondolod, hogy tökéletes lenne számotokra egy olyan tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon, ahonnan kilátás nyílik a Badacsonyra, és a víz tükrén megcsillanó fények előtt köthetitek össze életeteket, akkor a Balatonfenyvesen található Fenyves Yacht Club Hotel számotokra az ideális választás. 

 

 

Vigyázz rá, mert nagyon ravasz. Hamar becsap, ő a tavasz! Tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon, jó és rossz idő esetén egyaránt

Nem véletlenül mondják a tavaszra, hogy ravasz, hiszen míg egyik pillanatban hétágra süt a nap, a következőben már zuhog az eső. Az ilyen esetekre tehát fel kell készülni, viszont ha a Fenyves Yacht Club Hotel tavaszi esküvőhelyszínt választjátok a Balatonon, a kedvezőtlen időtől sem kell tartanotok. 
Szállodánk alatt közel 1000 négyzetméteren elterülő élményközpont lehetőséget kínál a ceremónia lebonyolítására, a lakodalomra és a reggelig tartó bulira is. Rendezvénytermünk 80 fő elhelyezésére alkalmas, mellette található klubtermünk pedig további 12 férőhellyel rendelkezik. 

 

 

Tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon – Hotelünk felszereltsége

Ha szeretnél elrugaszkodni az átlagostól, és egy különleges helyen szeretnéd megrendezni esküvőtöket, akkor a Fenyves Yacht Club tavaszi esküvőhelyszín a Balaton partján éppen nektek való!
Professzionális szolgálatatásokkal, szebbnél szebb helyszínekkel és professzionális szolgáltatásokkal várjuk a házasulandó párokat. Ha a lagzi után megpihennétek sem kell messze mennetek, mert szállodánk 18 szobája vár Titeket és kedves vendégeiteket. Csodás kilátással rendelkező teraszunkon és élményközpontunkban folytatódhat az esti mulatozás, másnap pedig szaunaszigetünkön kifújhatjátok magatokat és feltöltődhettek energiával.
Bármilyen egyedi igény megvalósításában segítségedre leszünk, amennyiben tavaszi esküvőhelyszínként a Balatont, és a Fenyves Yacht Club Hotelt választjátok. A menü összeállításától elkezdve a hangosításon át a dekorációig, mi mindenben a segítségedre leszünk.

 

Kezdjétek közös jövőtöket egy igazán romantikus, csodás környezettel rendelkező tavaszi esküvőhelyszínen a Balatonon! Ha szívesen tartanátok nálunk esküvőtöket, vegyétek fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva, és mi hamarosan visszahívunk. 

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor