Varázslatos tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon, vár titeket a Fenyves Yacht Club Hotel!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon

Tavasszal újra rügyezni kezdenek fák, virágba borulnak a kertek, madárcsiripelés hallatszik és újjáéled a természet. Ilyen gyönyörű időben képzelted el te is egész életedben a nagy napot? Bár egy nyári esküvőnek is megvan a maga varázsa, de egy tavaszi esküvő talán még több lehetőséget rejt magában. Nem kell például az erős napsugárzás ellen védekeznünk egy szabadtári lakodalom alkalmával, és attól sem kell tartanunk, hogy kimelegszünk a nagy izgalmak közepette. 
A fák virágait és a menyasszony fátylát lágy szellő lengeti, mikor elhangzik a pár szájából: „igen, akarom”.
 

Tavaszi esküvőhelyszín Balaton

Mindent elterveztetek már, de tanácstalanok vagytok a ceremónia helyszínét illetően? A Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes tavaszi esküvőhelyszín a Balaton egyik legszebb részén. Nézzétek meg, miért érdemes nálunk tartanotok esküvőtöket! 

 

A Fenyves Yacht Club Hotel elbűvölő tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon 

A Fenyves Yacht Club Hotel egy olyan tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon, amely tökéletes romantikus rendezvények lebonyolítására. Nálunk lehetőség van kül- és beltéri esküvőkre egyaránt, de ha már tavasszal tartjátok esküvőtöket, és a Balaton partját szemeltétek ki a nagy alkalomra, akkor érdemes a csodálatos természeti adottságokat kihasználni. 
A Fenyves Yacht Club, a Balaton legszebb panorámájú kikötője. Ha úgy gondolod, hogy tökéletes lenne számotokra egy olyan tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon, ahonnan kilátás nyílik a Badacsonyra, és a víz tükrén megcsillanó fények előtt köthetitek össze életeteket, akkor a Balatonfenyvesen található Fenyves Yacht Club Hotel számotokra az ideális választás. 

 

 

Vigyázz rá, mert nagyon ravasz. Hamar becsap, ő a tavasz! Tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon, jó és rossz idő esetén egyaránt

Nem véletlenül mondják a tavaszra, hogy ravasz, hiszen míg egyik pillanatban hétágra süt a nap, a következőben már zuhog az eső. Az ilyen esetekre tehát fel kell készülni, viszont ha a Fenyves Yacht Club Hotel tavaszi esküvőhelyszínt választjátok a Balatonon, a kedvezőtlen időtől sem kell tartanotok. 
Szállodánk alatt közel 1000 négyzetméteren elterülő élményközpont lehetőséget kínál a ceremónia lebonyolítására, a lakodalomra és a reggelig tartó bulira is. Rendezvénytermünk 80 fő elhelyezésére alkalmas, mellette található klubtermünk pedig további 12 férőhellyel rendelkezik. 

 

 

Tavaszi esküvőhelyszín a Balatonon – Hotelünk felszereltsége

Ha szeretnél elrugaszkodni az átlagostól, és egy különleges helyen szeretnéd megrendezni esküvőtöket, akkor a Fenyves Yacht Club tavaszi esküvőhelyszín a Balaton partján éppen nektek való!
Professzionális szolgálatatásokkal, szebbnél szebb helyszínekkel és professzionális szolgáltatásokkal várjuk a házasulandó párokat. Ha a lagzi után megpihennétek sem kell messze mennetek, mert szállodánk 18 szobája vár Titeket és kedves vendégeiteket. Csodás kilátással rendelkező teraszunkon és élményközpontunkban folytatódhat az esti mulatozás, másnap pedig szaunaszigetünkön kifújhatjátok magatokat és feltöltődhettek energiával.
Bármilyen egyedi igény megvalósításában segítségedre leszünk, amennyiben tavaszi esküvőhelyszínként a Balatont, és a Fenyves Yacht Club Hotelt választjátok. A menü összeállításától elkezdve a hangosításon át a dekorációig, mi mindenben a segítségedre leszünk.

 

Kezdjétek közös jövőtöket egy igazán romantikus, csodás környezettel rendelkező tavaszi esküvőhelyszínen a Balatonon! Ha szívesen tartanátok nálunk esküvőtöket, vegyétek fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva, és mi hamarosan visszahívunk. 

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor