Az egész rokonság együtt lehet, ha születésnapod Balaton partján tartod

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

A legjobb születénsnap Balaton partján lesz

Minden évben egyszer eljön az a nap ami a TE napod! A születésnapokat általában szeretjük jól megünnepelni, és különlegessé tenni nem csak sajátunkat, hanem másokét is. A helyszín választás azonban mindig nagy fejtörést okoz, mert szeretnénk olyan helyszínt választani, ami megfelel az ünnep miliőjének. Születésnap Balaton partján egy kiváló választás ha leszeretnél nyűgözni mindenkit, és felejthetetlen élményekkel gazdagodni.

Születésnap Balaton közelében? A legjobb választás!

Születésnap helyszín


Nem egyszerű a választás, akkor sem ha magunknak szervezünk, és akkor sem ha másnak szervezünk születésnapi ünneplést. Általában sok igénynek kell megfelelni. A kiválasztott hely legyen elég nagy a létszámhoz, az ételek legyenek lenyűgözőek, és lehessen egyéni  kérésekkel fordulni a személyzethez. Születésnap ünneplésekor, mindenki a tökéletes napot szeretné megszervezni, és lenyűgözni nem csak az ünnepeltet, de a családot barátokat is. Felejthetetlen élményekkel, és csodás ajánlatokkal szeretne hazatérni mindenki egy ilyen alkalomkor. Éppen ezért fontos, hogy az alapok már elve különlegesek legyenek. Ne legyen unalmas a program, és legyen lehetőség mindenkinek az igényeire odafigyelni. Ezért tökéletes választás egy születésnap Balaton partján, ahol mindenki megtalálhatja azt amire vágyik. A vendégek és az ünnepelt is. A Fenyves Yacht Club Hotelben gondoskodunk róla, hogy az ünnep tökéletes legyen! Kérd ajánlatunkat születésnapi rendezvényhez az alábbi gombra kattintva!

 

Egy születésnap Balaton partjánál a legjobb választás


Születésnap Balaton partján


Tökéletes választás egy születésnap Balaton partján. Nem csak természeti kincsei lenyűgözőek de mindenféle társaság megtalálhatja az igényeinek megfelelő programokat a tó partján. A Balaton nem csak nyáron bővelkedik fantasztikus program lehetőségekben, de már kora tavasszal is a Balatont körülvevő települések különböző programokkal várják az ide érkezőket. Továbbá a Balaton szépsége kifejezetten jó hangulatot teremt az ünnepléshez. Ha egy emlékezetes bulit szeretnél csapani mindenképpen megéri úticélnak a Balatont választani. Nyáron számos zenei, és gourmet fesztivállal készülnek, télen pedig a tó befagyott felszíne tartogat csodálatos élményeket. Ezenkívül nyáron a napozás, és a fürdés a Balatonban teszi különlegessé a születésnapokat. 

 

Balatonfenyves a tökéletes születésnap helyszín


Balaton fenyves sok tekintetben egyedülálló, amely tökéletessé teszi az ünneplésre. A falu nem az a tipikus balatoni turista helyszín, ezért garantált a csend és a nyugalom. –mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási formát. A faluból kisvasút vezet a Csiszta fürdőbe, ahol termálvízben nem csak jókat lehet pancsolni, de még gyógyulhatsz is közben. Ezért tökéletes választás egy születésnap Balaton partján, mely tartogat még meglepetéseket.

 

A Fenyves Yacht Club Hotel például egyedülálló az egész tó körül. Saját kikötővel rendelkezünk, melynek különlegessége, hogy olyan vízforgató rendszert építtettünk ki, amely lehetővé teszi, hogy akár télen is kihajózhassanak a hajózás szerelmesei. Ha felejthetetlen születésnapot szeretnél rendezni kifejezetten ajánljuk a hajós kocsma túrát. Lehetőség van a környék szórakozóhelyeit hajóval bejárni, amivel biztosan felejthetetlenné teszed majd ezt az ünnepet. Szállodánk rendelkezik egy 1000 négyzetméteres élményközponttal, mely tökéletes helyszín csocsó, darts, billiárd, és bowling bajnokságokra. Személyzetünk minden kérést megpróbál a lehető legjobban teljesíteni, legyen szó bármiről a tökéletes születésnap megszervezésével kapcsolatban. 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor