Szeretnéd, ha 2018-ban rád mosolyogna a szerencse? Akkor ezeket neked is tudnod kell!

Foglalás
logo

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Szilveszteri jó tanácsok Újévre

Az év utolsó napja a számvetés és az újévi fogadalmak ideje, amikor mindenki azt kívánja, legyen boldogabb az újesztendő. Ennek érdekében számos praktikát is bevethetünk, legyen szó étkezésről, öltözködésről vagy valamilyen tevékenységről. Lássunk pár szerencsét hozó vagy épp megfontolandó szokást szilveszterre.
 

Szilveszteri jó tanácsok; a Fenyves Yacht Club Hotel

Először is csapj zajt, mert az erős fények és a hangos zajok elűznek minden mindenféle rosszat. Vagyis bulizz egy fergetegeset, például a Balaton parti Fenyves Yacht Club Hotelban, ahol a hangulatnak köszönhetően garantáltan eliszkol majd minden bánat és szomorúság még 2018 beállta előtt! Nem ajánlott viszont ollót használni, mert elvágjuk a szerencsénket, ez pedig még egy ok, hogy ne otthon bulizzunk, hisz az olló hiánya nagyban megnehezíti a szilveszteri dekoráció elkészítését ☺ 

 


Újév napján ne vigyél ki semmit a házból, mert " elszáll a tehén haszna" más néven oda a gazdagságunk, vagyis inkább menjünk is el otthonról és ünnepeljünk egy party helyszínen, ahol a kényelem, a kiszolgálás és az ételek is első osztályúak. A Fenyves Yacht Club hotelben exkluzív gálavacsorával, lemezlovassal, hagyományos éjféli büfével, tűzijátékkal, és forró krampampulival várják a bulizni vágyókat, közvetlen a Balaton partján. 

 

 

A Fenyves Yacht Club Hotelben páratlan szilveszteri élményben lehet része az ide látogatóknak, ugyanis exkluzív büfévacsorával, tűzijátékkal és forró krampmapulival és egy fergeteges évbúcsúztató bulival várunk mindenkit. Ha te is szeretnél nálunk szilveszterezni, akkor IDE KATTINTVA megnézheted szilveszteri csomagajánlatunkat, vagy további részleteket tudhatsz meg évbúcsúztató partinkról ITT.

 


Nagyobb az esély az újévi meggazdagodásra, ha szilveszter éjjelén pénzérmét kötünk egy madzagra, kilógatjuk az ablakon, majd éjfél után visszahúzunk a házba. Emeletes házban lakóknak az is szerencsét hoz, ha az éjféli óraütés után felmegyünk egy emeletre, mielőtt lemennénk egy alacsonyabb szintre. Ennek tükrében a Fenyves Yacht Club Hotelben szilveszterezőknek garantált lesz az újévi bőség, a buli ugyanis a szálloda alatti közel 1000 négyzetméteres szintjén lesz, ahol 2 pályás bowling szalon és biliárdasztal is várja a játékos kedvűeket, de a tűzijátékra természetesen fel kell sétálni egy emeletet a teraszra. 


Fontos szabály, hogy amit az újév napján cselekszik az ember, az hatással lesz egész évre, vagyis nem mindegy hogy veszekedéssel vagy éppen csókkal köszöntjük az újesztendőt. A Fenyves Yacht Club Hotelben veszekedésnek helye nincs, csóknak viszont annál inkább, Szállodánk egy, két és hároméjszakás csomagajánlatokkal, félpanziós ellátással, szauna használattal és újévi kései kicsekkolással várja a szilveszterezni vágyókat. 

 

 

Köszöntsd te is nálunk az újesztendőt! Az alábbi gombra kattintva foglalhatsz hozzánk szobát.

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor