Szeretnéd, ha 2018-ban rád mosolyogna a szerencse? Akkor ezeket neked is tudnod kell!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Szilveszteri jó tanácsok Újévre

Az év utolsó napja a számvetés és az újévi fogadalmak ideje, amikor mindenki azt kívánja, legyen boldogabb az újesztendő. Ennek érdekében számos praktikát is bevethetünk, legyen szó étkezésről, öltözködésről vagy valamilyen tevékenységről. Lássunk pár szerencsét hozó vagy épp megfontolandó szokást szilveszterre.
 

Szilveszteri jó tanácsok; a Fenyves Yacht Club Hotel

Először is csapj zajt, mert az erős fények és a hangos zajok elűznek minden mindenféle rosszat. Vagyis bulizz egy fergetegeset, például a Balaton parti Fenyves Yacht Club Hotelban, ahol a hangulatnak köszönhetően garantáltan eliszkol majd minden bánat és szomorúság még 2018 beállta előtt! Nem ajánlott viszont ollót használni, mert elvágjuk a szerencsénket, ez pedig még egy ok, hogy ne otthon bulizzunk, hisz az olló hiánya nagyban megnehezíti a szilveszteri dekoráció elkészítését ☺ 

 


Újév napján ne vigyél ki semmit a házból, mert " elszáll a tehén haszna" más néven oda a gazdagságunk, vagyis inkább menjünk is el otthonról és ünnepeljünk egy party helyszínen, ahol a kényelem, a kiszolgálás és az ételek is első osztályúak. A Fenyves Yacht Club hotelben exkluzív gálavacsorával, lemezlovassal, hagyományos éjféli büfével, tűzijátékkal, és forró krampampulival várják a bulizni vágyókat, közvetlen a Balaton partján. 

 

 

A Fenyves Yacht Club Hotelben páratlan szilveszteri élményben lehet része az ide látogatóknak, ugyanis exkluzív büfévacsorával, tűzijátékkal és forró krampmapulival és egy fergeteges évbúcsúztató bulival várunk mindenkit. Ha te is szeretnél nálunk szilveszterezni, akkor IDE KATTINTVA megnézheted szilveszteri csomagajánlatunkat, vagy további részleteket tudhatsz meg évbúcsúztató partinkról ITT.

 


Nagyobb az esély az újévi meggazdagodásra, ha szilveszter éjjelén pénzérmét kötünk egy madzagra, kilógatjuk az ablakon, majd éjfél után visszahúzunk a házba. Emeletes házban lakóknak az is szerencsét hoz, ha az éjféli óraütés után felmegyünk egy emeletre, mielőtt lemennénk egy alacsonyabb szintre. Ennek tükrében a Fenyves Yacht Club Hotelben szilveszterezőknek garantált lesz az újévi bőség, a buli ugyanis a szálloda alatti közel 1000 négyzetméteres szintjén lesz, ahol 2 pályás bowling szalon és biliárdasztal is várja a játékos kedvűeket, de a tűzijátékra természetesen fel kell sétálni egy emeletet a teraszra. 


Fontos szabály, hogy amit az újév napján cselekszik az ember, az hatással lesz egész évre, vagyis nem mindegy hogy veszekedéssel vagy éppen csókkal köszöntjük az újesztendőt. A Fenyves Yacht Club Hotelben veszekedésnek helye nincs, csóknak viszont annál inkább, Szállodánk egy, két és hároméjszakás csomagajánlatokkal, félpanziós ellátással, szauna használattal és újévi kései kicsekkolással várja a szilveszterezni vágyókat. 

 

 

Köszöntsd te is nálunk az újesztendőt! Az alábbi gombra kattintva foglalhatsz hozzánk szobát.

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor