Fenyves Yacht Club Hotel - szilveszteri bulit szervezel? Ezt a 10 lépést neked is be kell tartanod!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

10 tipp a tökéletes szilveszteri buli megszervezéséhez

Szilveszteri bulit szervezel? Szeretnéd elkerülni a kellemetlenségeket? Házigazdagént számos dologra kell odafigyelned, így ebben szeretnénk neked segíteni. Fogadd meg a Fenyves Yacht Club Hotel tanácsait, és legyen elsöprő sikere rendezvényednek! Tarts velünk!

Fenyves Yacht Club Hotel - Szilveszteri buli szervezése

1. A szilveszteri buli megszervezése a meghívókkal kezdődik


Az első lépések közé tartozik a vendégek meghívása a szilveszteri bulihoz – persze ehhez először tudnod kell, hogy hány embernek szeretnéd kiküldeni a meghívókat. Bizony, a meghívókat! Ha igazán igényes eseményt szeretnél szervezni, akkor ezt az igényességet már a meghívóknak is tükrözniük kell. Az egyénileg tervezett meghívók sokkal személyesebbek és képesek igazán felkelteni a vendégek érdeklődését. A buli hangulatától függően lehetnek laza, humoros, vagy elegánsabb stílusúak is a szilveszteri buli meghívói.

 

 

2. A szilveszteri bulihoz próbálj ki egy egységes stílust!


Ha szeretnéd valamivel személyesebbé tenni a szilveszteri bulit, akkor gondolkodj el egy külön témán, amely köré felépítheted az egész eseményt. Például kérd meg a vendégeket a meghívóban, hogy mindenki egy bizonyos témához illő, vagy azonon színű öltözékben érkezzen. Persze ilyenkor neked is ennek megfelelően kell összeszedned a díszletet. 

 

3. Mit és hogyan szolgálsz majd fel nekik a szilveszteri bulin?


Nincs újévi buli nagy evések nélkül! Nemcsak azon kell elgondolkodnod azonban, hogy mit kínálsz majd vendégeidnek, hanem hogy hogyan teszed azt. Állófogadás jelleggel? Talán büfészerűen kiteszel mindent egy hosszú asztalra, amiből aztán mindenki vehet magának? Esetleg mindenkit leültetsz egy asztal mellé és úgy esztek majd? Ez persze nagyban függ majd attól, hogy mi kerül az asztalokra. 

 

 

4. Vedd figyelembe vendégeid igényeit is a szilveszteri buli megszervezésekor!


Az újévi bulik rendszerint hajnalig tartanak, így elképzelhető, hogy bizonyos vendégek elszállásolásáról külön kell majd gondoskodnod. A helyi lakosok esetében ez általában nem jelent problémát, de akik messziről érkeztek, azok bizonyára nem indulnak majd hajnali 5-kor egy kétórás autóútra.

 

Fontos továbbá, hogy figyelj oda vendégeid egyéni szükségleteire. Tájékozódj előre arról, hogy van-e bármilyen olyan étel vagy ital, amit a meghívottak például allergia miatt nem fogyaszthatnak.

 

5. Távolítsd el a veszélyforrásokat a szilveszteri buli helyszínén!

 
Legjobb mindenre felkészülni. Ha úgy érzed, hogy az év utolsó éjszakája aktívnak ígérkezik, akkor érdemes minden törékeny és sérülékeny tárgyat eltávolítani azokból a helységekből, ahol a vendégek megfordulhatnak majd. Ritka az olyan újévezés, ahol nincs tánc, a tánc (főleg ha alkohol is szerepel az egyenletben) pedig nem kevés szabad, akadálymentes teret igényel.

 

6. Zene és játékok


Attól függően, hogy milyen bulit szervezel, a zene lehet kötetlen, vagy egy bizonyos téma köré épülő (akárcsak a díszlet és az öltözékek is). Talán mindenki hozhat magával néhány jó dalt, esetleg az interneten is kereshettek zenéket – erre mindenkinek van bevált módszere.

 

Az idő kitöltésére néhány játékot is összeírhatsz, amiket szívesen kipróbálnál a vendégekkel. Az interneten temérdek ilyet találsz – válassz olyat, ami megfelel a buli tervezett hangulatának!

 

7. Szilveszteri buli stresszmentesen - Gondolkodj el egy alternatív helyszínen! 


Ha jóval több embert szeretnél meghívni, mint ahányan kényelmesen elférnének otthonodban, akkor érdemes egész egyszerűen egy külön helyszínt választani az újév üdvözlésére. Ezt érdemes minél előbb megkeresni és kibérelni a szilveszteri bulihoz a helyszínt, hiszen az ünnepek során sokkal keresettebbek a rendezvényhelyszínek.

Egy szilveszteri buli megszervezése komoly és fárasztó feladat. Megtalálni a megfelelő helyszínt, ételt hozzá, díszletet és témát választani az eseményhez, gondoskodni a vendégek elszállásolásáról, vagy hazautaztatásáról, ez mind-mind a te dolgod szervezőként.


Miért nem hívod hát barátaidat egy olyan helyre, ahol minden lehetőség adott? Ahol már gondoskodtak minderről! 
A Fenyves Yacht Club Hotel fergeteges szilveszteri bulija csak rátok vár Balatonfenyvesen! Tűzijáték, fenséges ételek, fantasztikus hangulat, s mindez exkluzív környezetben!


Az akár reggelig tartó mulatságot követően, fáradtan sem kell autóba szállni, hiszen kényelmes szobáink élménypincénktől csupán egy lépésre találhatók! Másnap pedig szaunaszigetünkön kipihenhetitek a szilveszteri bulit, hogy aztán kipihenten és boldogan indítsátok az újévet. Hiszen tudjátok mit szokás mondani? Olyan lesz az egész éved, ahogyan az újév első napját töltöd!  

 

Szilveszteri csomagajánlatunkat az alábbi gombra kattintva érheted el. Kattints, le ne maradj róla!

 

 

 

8. Apró ajándékok a szilveszteri bulihoz


Hacsak nem hívtál meg 50 főt a bulira, és költségvetésed is engedi, lepd meg vendégeidet egy-egy kisebb ajándékkal. Ezeket nem muszáj mind egyenként megvásárolni, a csináld magad jellegű díszek, ékszerek és egyéb ajándékok mindig jóval olcsóbban elkészíthetők. Ezek persze nem csak takarékos megoldások, hanem személyes értékeket is hordoznak, ráadásul igazán kedves gesztus a szilveszteri buli alkalmával vendégeid felé.

 

 

9. Fergeteges szilveszteri bulihoz tekerd fel a hangerőt!


Ha igazán nagy újévi bulit szeretnél csapni, akkor akár egy élő zenekart is felbérelhetsz, hogy átzengjék az éjszakát. Az esemény hangulatától függően ez lehet bármilyen együttes, de akár előzetes szavazással is szűkítheted a kört.

 

 

10. Újévi bulihoz, újévi bohóságok


Mert nem is igazán szilveszterezés a szilveszterezés, ha nincs kéznél néhány papírtrombita, egy kis konfetti és egyéb mókás kellék. Ha csak jelképesen is, de érdemes beszerezni néhány elmaradhatatlan újévi jellegzetességet, hogy annyival hangulatosabbá tedd a bulit. BUÉK!

 

Várunk téged és barátaidat is sok szeretettel a Fenyves Yacht Club Hotelben! Búcsúztassuk közösen az óévet és koccintsunk az újévre együtt Balatonfenyvesen!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor