Fenyves Yacht Club Hotel - szilveszteri bulit szervezel? Ezt a 10 lépést neked is be kell tartanod!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

10 tipp a tökéletes szilveszteri buli megszervezéséhez

Szilveszteri bulit szervezel? Szeretnéd elkerülni a kellemetlenségeket? Házigazdagént számos dologra kell odafigyelned, így ebben szeretnénk neked segíteni. Fogadd meg a Fenyves Yacht Club Hotel tanácsait, és legyen elsöprő sikere rendezvényednek! Tarts velünk!

Fenyves Yacht Club Hotel - Szilveszteri buli szervezése

1. A szilveszteri buli megszervezése a meghívókkal kezdődik


Az első lépések közé tartozik a vendégek meghívása a szilveszteri bulihoz – persze ehhez először tudnod kell, hogy hány embernek szeretnéd kiküldeni a meghívókat. Bizony, a meghívókat! Ha igazán igényes eseményt szeretnél szervezni, akkor ezt az igényességet már a meghívóknak is tükrözniük kell. Az egyénileg tervezett meghívók sokkal személyesebbek és képesek igazán felkelteni a vendégek érdeklődését. A buli hangulatától függően lehetnek laza, humoros, vagy elegánsabb stílusúak is a szilveszteri buli meghívói.

 

 

2. A szilveszteri bulihoz próbálj ki egy egységes stílust!


Ha szeretnéd valamivel személyesebbé tenni a szilveszteri bulit, akkor gondolkodj el egy külön témán, amely köré felépítheted az egész eseményt. Például kérd meg a vendégeket a meghívóban, hogy mindenki egy bizonyos témához illő, vagy azonon színű öltözékben érkezzen. Persze ilyenkor neked is ennek megfelelően kell összeszedned a díszletet. 

 

3. Mit és hogyan szolgálsz majd fel nekik a szilveszteri bulin?


Nincs újévi buli nagy evések nélkül! Nemcsak azon kell elgondolkodnod azonban, hogy mit kínálsz majd vendégeidnek, hanem hogy hogyan teszed azt. Állófogadás jelleggel? Talán büfészerűen kiteszel mindent egy hosszú asztalra, amiből aztán mindenki vehet magának? Esetleg mindenkit leültetsz egy asztal mellé és úgy esztek majd? Ez persze nagyban függ majd attól, hogy mi kerül az asztalokra. 

 

 

4. Vedd figyelembe vendégeid igényeit is a szilveszteri buli megszervezésekor!


Az újévi bulik rendszerint hajnalig tartanak, így elképzelhető, hogy bizonyos vendégek elszállásolásáról külön kell majd gondoskodnod. A helyi lakosok esetében ez általában nem jelent problémát, de akik messziről érkeztek, azok bizonyára nem indulnak majd hajnali 5-kor egy kétórás autóútra.

 

Fontos továbbá, hogy figyelj oda vendégeid egyéni szükségleteire. Tájékozódj előre arról, hogy van-e bármilyen olyan étel vagy ital, amit a meghívottak például allergia miatt nem fogyaszthatnak.

 

5. Távolítsd el a veszélyforrásokat a szilveszteri buli helyszínén!

 
Legjobb mindenre felkészülni. Ha úgy érzed, hogy az év utolsó éjszakája aktívnak ígérkezik, akkor érdemes minden törékeny és sérülékeny tárgyat eltávolítani azokból a helységekből, ahol a vendégek megfordulhatnak majd. Ritka az olyan újévezés, ahol nincs tánc, a tánc (főleg ha alkohol is szerepel az egyenletben) pedig nem kevés szabad, akadálymentes teret igényel.

 

6. Zene és játékok


Attól függően, hogy milyen bulit szervezel, a zene lehet kötetlen, vagy egy bizonyos téma köré épülő (akárcsak a díszlet és az öltözékek is). Talán mindenki hozhat magával néhány jó dalt, esetleg az interneten is kereshettek zenéket – erre mindenkinek van bevált módszere.

 

Az idő kitöltésére néhány játékot is összeírhatsz, amiket szívesen kipróbálnál a vendégekkel. Az interneten temérdek ilyet találsz – válassz olyat, ami megfelel a buli tervezett hangulatának!

 

7. Szilveszteri buli stresszmentesen - Gondolkodj el egy alternatív helyszínen! 


Ha jóval több embert szeretnél meghívni, mint ahányan kényelmesen elférnének otthonodban, akkor érdemes egész egyszerűen egy külön helyszínt választani az újév üdvözlésére. Ezt érdemes minél előbb megkeresni és kibérelni a szilveszteri bulihoz a helyszínt, hiszen az ünnepek során sokkal keresettebbek a rendezvényhelyszínek.

Egy szilveszteri buli megszervezése komoly és fárasztó feladat. Megtalálni a megfelelő helyszínt, ételt hozzá, díszletet és témát választani az eseményhez, gondoskodni a vendégek elszállásolásáról, vagy hazautaztatásáról, ez mind-mind a te dolgod szervezőként.


Miért nem hívod hát barátaidat egy olyan helyre, ahol minden lehetőség adott? Ahol már gondoskodtak minderről! 
A Fenyves Yacht Club Hotel fergeteges szilveszteri bulija csak rátok vár Balatonfenyvesen! Tűzijáték, fenséges ételek, fantasztikus hangulat, s mindez exkluzív környezetben!


Az akár reggelig tartó mulatságot követően, fáradtan sem kell autóba szállni, hiszen kényelmes szobáink élménypincénktől csupán egy lépésre találhatók! Másnap pedig szaunaszigetünkön kipihenhetitek a szilveszteri bulit, hogy aztán kipihenten és boldogan indítsátok az újévet. Hiszen tudjátok mit szokás mondani? Olyan lesz az egész éved, ahogyan az újév első napját töltöd!  

 

Szilveszteri csomagajánlatunkat az alábbi gombra kattintva érheted el. Kattints, le ne maradj róla!

 

 

 

8. Apró ajándékok a szilveszteri bulihoz


Hacsak nem hívtál meg 50 főt a bulira, és költségvetésed is engedi, lepd meg vendégeidet egy-egy kisebb ajándékkal. Ezeket nem muszáj mind egyenként megvásárolni, a csináld magad jellegű díszek, ékszerek és egyéb ajándékok mindig jóval olcsóbban elkészíthetők. Ezek persze nem csak takarékos megoldások, hanem személyes értékeket is hordoznak, ráadásul igazán kedves gesztus a szilveszteri buli alkalmával vendégeid felé.

 

 

9. Fergeteges szilveszteri bulihoz tekerd fel a hangerőt!


Ha igazán nagy újévi bulit szeretnél csapni, akkor akár egy élő zenekart is felbérelhetsz, hogy átzengjék az éjszakát. Az esemény hangulatától függően ez lehet bármilyen együttes, de akár előzetes szavazással is szűkítheted a kört.

 

 

10. Újévi bulihoz, újévi bohóságok


Mert nem is igazán szilveszterezés a szilveszterezés, ha nincs kéznél néhány papírtrombita, egy kis konfetti és egyéb mókás kellék. Ha csak jelképesen is, de érdemes beszerezni néhány elmaradhatatlan újévi jellegzetességet, hogy annyival hangulatosabbá tedd a bulit. BUÉK!

 

Várunk téged és barátaidat is sok szeretettel a Fenyves Yacht Club Hotelben! Búcsúztassuk közösen az óévet és koccintsunk az újévre együtt Balatonfenyvesen!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor