Vidéki esküvőhöz romantikus esküvői helyszín Balaton partján.

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Romantikus esküvői helyszín Balaton

Romantikus esküvői helyszín Balaton

Romantikus esküvői helyszín Balaton parti hotelben

 

A legtöbb pár életében előbb vagy utóbb eljön a nagy alkalom, amikor úgy döntenek, összekötik életük az idők végezetéig. Rengeteg lány fejében már egészen kiskora óta él egy elképzelés, hogy milyen lesz álmai esküvője. Az esküvői előkészületekben talán az egyik legfontosabb helyen szerepel a helyszín kiválasztása, hiszen ez adja meg az alapját mindennek. Ez határozza meg, a színt, a ruhát és minden további apróságot, így nagy hangsúlyt fektetünk rá. 

 

Egy romantikus esküvői helyszín Balatonnál, lélegzetelállító környezettel tökéletes választás lehet a nagy nap alakalmából és a vendégeidet is biztosan le fogod majd nyűgözni vele. A Fenyves Yacht Club Hotel egy csodálatos hely, ha szeretnéd, hogy a romantikus esküvői helyszín Balaton egyik legszebb részén, Balatonfenyvesen, költői szépségű környezetben legyen. Kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Romantikus esküvői helyszín Balaton parti hotelünkben

 

Romantikus esküvői helyszín Balaton – ha esik, ha fúj

 

Fontos szerepet játszik a tökéletes esküvői helyszín kiválasztásánál az is, hogy rossz időjárás esetén is megoldható-e a ceremónia, a lakodalom és a hajnalig tartó buli is. Jó hírünk van, hiszen a Fenyves Yacht Club Hotel olyan romantikus esküvői helyszín Balaton közvetlen partján, ahol a közel 1000 négyzetméteren elhelyezkedő élményközpontunk sokoldalú lehetőséget kínál arra, hogy a nagy nap minden egyes momentuma, akár rossz idő esetén is lebonyolításra kerüljön. Rendezvénytermünk 80 fő befogadására alkalmas, míg klubtermünk 12 fő kényelemes elhelyezésre tud helyet biztosítani.

 

Szállással egybekötött romantikus esküvői helyszín Balaton partján

 

Aki esküvőszervezés előtt áll tudja jól, milyen nehézségei vannak egy vidéki esküvőnek. A vendégek leutazása még nem nagy probléma, a hajnalig tartó mulatozást követő hazautazás azonban már nagyobb kérdéseket vet fel. Remek hírünk van: nálunk emiatt sem kell aggódnotok! A Fenyves Yacht Club Hotelben 18 kétszemélyes szobával várjuk a házasulni készülő párokat. Egy romantikus esküvői helyszín Balaton déli partján, ahol a nagy napon nem csak az ifjú pár, de a násznép is eltöltheti az éjszakát, hogy másnap kipihenten, frissen induljanak haza az egész éjszakán át tartó ünneplés után.

 

Romantikus esküvői helyszín Balaton – a gasztronómia fellegvára

 

A nagy napon nem csak a helyszín foglal el fontos szerepet a szervezési folyamatok között. Az egyik kulcsfontosságú részlete egy romantikus és tökéletes esküvőnek a a menü kiválasztása. Rendkívül fontos, hiszen nem csak a vendégek ízlésének kell megfelelni, de az ifjú pár is szeretné, ha az esküvőjén ízletes ételeket szolgálnának fel. Ebből a szempontból is remek, romantikus esküvői helyszín Balaton partján a Fenyves Yacht Club Hotel, hiszen díjnyertes éttermünk a Perlaki Pub, teljeskörű segítséget nyújt az esküvői menü megtervezésében. Éttermünk teljes mértékben a ti igényeiteknek és kívánságaitoknak eleget téve igyekszik a legfinomabb fogásokat elkészíteni a nagy napra, hogy mindenki elégedett legyen a nap végén. Tapasztalt éttermünk a ti igényeitek szerint büféasztalos, tálszervízes és ezek kombinációját is vállalja az esküvői menü felszolgálásánál.

 

Ha vidéki festői szépségű, minden igényt kielégítő helyszínt keresel a nagy napra, akkor érdemes ellátogatnod a Fenyves Yacht Club Hotelbe, mely tökéletes romantikus esküvői helyszín Balaton déli részén. 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor