Várja Önt is a Fenyves Yacht Club Hotel Kikötő, egy páratlan rendezvényhelyszín Balatonfenyvesen!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Rendezvényhelyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Rendezvényhelyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Kikapcsolódás és szórakozás egy helyen! Vár egy bámulatos rendezvényhelyszín a Balatonon!

 

Üzleti vagy családi rendezvényt szervezel, de elakadtál a helyszín kiválasztásakor? Olyan helyet keresel, ahol tágas terek, fenséges ételek és kényelmes szobák várnak? Látogass el Balatonfenyvesre, a Fenyves Yacht Club Hotelbe, az ideális rendezvényhelyszínre a Balatonon! Hogy miért? Mutatjuk.

 

Üzleti vagy családi rendezvényhelyszín a Balatonon? A Fenyves Yacht Club Hotelben az őszi-téli szezonban sem áll meg az élet!

 

Hotelünk olyan rendezvényhelyszín a Balatonon, amely felszereltségének, programkínálatának és a környék ellenálló szépségének köszönhetően  minden látogatónak elnyeri tetszését.

 

A Fenyves Yacht Club Hotel egyaránt alkalmas üzleti és családi események lebonyolítására. A lélegzetelállító panorámával büszkélkedő rendezvényhelyszín a Balaton ellenállhatatlan hangulata, az étterem fenséges ételei és a szálloda élményközpontja által különleges élményben részesíti minden kedves vendégét.

 

Bár azt gondolhatná az ember, hogy a nyár elmúltával a Balatonon megáll az élet, a Fenyves Yacht Club – amely kikötő, szálloda és élményközpont egyben – rácáfol erre!

 

Rendezvényhelyszín Balatonon az igazán kellemes családi összejövetelekhez

 

Nincs is jobb annál, mikor együtt a család és a rég nem látott rokonok élménybeszámolói egymást érik! Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy esküvőről a Fenyves Yacht Club rendezvényhelyszín Balaton egyik legszebb részén, Balatonfenyvesen, költői szépségű kilátással vár benneteket!Ha az ünneplésben elfáradnátok, és szívesen lepihennétek, hotelünk 18 korszerűen berendezett, légkondicionált szobájában álomra hajthatjátok fejeteket. A szobák mindegyike saját terasszal rendelkezik, így lepihenés előtt zavartalan körülmények között gyönyörködhettek a szállodából nyíló kilátásban.
 

Egy olyan jól felszerelt rendezvényhelyszín a Balatonon, mint a Fenyves Yacht Club Hotel LED Televízióval, ingyenes wifivel, 0-24-es recepcióval, valamint szaunaszigettel és gőzkabinnal is vár titeket.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balatonon – a szakmai programok színtere

 

Szállodánk kiváló rendezvényhelyszín Balatonon konferenciák, üzleti tréningek, workshopok és értekezletek lebonyolítására is.

A bámulatos szépségű környezetben található hotel 60 fős multimédiás konferencia- és rendezvényterme - amely tolófallal két külön szekcióra bontható - teszi mindezt lehetővé. A fárasztó üzleti rendezvényt követően pedig a kikötőben tett kiadós séta, vagy élményközpontunk szolgáltatásainak igénybevétele által azonnali felfrissülés várja a résztvevőket.

 

 

Szívesen tartanád nálunk rendezvényedet? Ha a leírtak alapján szerinted is a Fenyves Yacht Club Hotel az ideális rendezvényhelyszín a Balatonon, akkor kérdéseiddel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva!

 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor