Várja Önt is a Fenyves Yacht Club Hotel Kikötő, egy páratlan rendezvényhelyszín Balatonfenyvesen!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Rendezvényhelyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Rendezvényhelyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Kikapcsolódás és szórakozás egy helyen! Vár egy bámulatos rendezvényhelyszín a Balatonon!

 

Üzleti vagy családi rendezvényt szervezel, de elakadtál a helyszín kiválasztásakor? Olyan helyet keresel, ahol tágas terek, fenséges ételek és kényelmes szobák várnak? Látogass el Balatonfenyvesre, a Fenyves Yacht Club Hotelbe, az ideális rendezvényhelyszínre a Balatonon! Hogy miért? Mutatjuk.

 

Üzleti vagy családi rendezvényhelyszín a Balatonon? A Fenyves Yacht Club Hotelben az őszi-téli szezonban sem áll meg az élet!

 

Hotelünk olyan rendezvényhelyszín a Balatonon, amely felszereltségének, programkínálatának és a környék ellenálló szépségének köszönhetően  minden látogatónak elnyeri tetszését.

 

A Fenyves Yacht Club Hotel egyaránt alkalmas üzleti és családi események lebonyolítására. A lélegzetelállító panorámával büszkélkedő rendezvényhelyszín a Balaton ellenállhatatlan hangulata, az étterem fenséges ételei és a szálloda élményközpontja által különleges élményben részesíti minden kedves vendégét.

 

Bár azt gondolhatná az ember, hogy a nyár elmúltával a Balatonon megáll az élet, a Fenyves Yacht Club – amely kikötő, szálloda és élményközpont egyben – rácáfol erre!

 

Rendezvényhelyszín Balatonon az igazán kellemes családi összejövetelekhez

 

Nincs is jobb annál, mikor együtt a család és a rég nem látott rokonok élménybeszámolói egymást érik! Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy esküvőről a Fenyves Yacht Club rendezvényhelyszín Balaton egyik legszebb részén, Balatonfenyvesen, költői szépségű kilátással vár benneteket!Ha az ünneplésben elfáradnátok, és szívesen lepihennétek, hotelünk 18 korszerűen berendezett, légkondicionált szobájában álomra hajthatjátok fejeteket. A szobák mindegyike saját terasszal rendelkezik, így lepihenés előtt zavartalan körülmények között gyönyörködhettek a szállodából nyíló kilátásban.
 

Egy olyan jól felszerelt rendezvényhelyszín a Balatonon, mint a Fenyves Yacht Club Hotel LED Televízióval, ingyenes wifivel, 0-24-es recepcióval, valamint szaunaszigettel és gőzkabinnal is vár titeket.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balatonon – a szakmai programok színtere

 

Szállodánk kiváló rendezvényhelyszín Balatonon konferenciák, üzleti tréningek, workshopok és értekezletek lebonyolítására is.

A bámulatos szépségű környezetben található hotel 60 fős multimédiás konferencia- és rendezvényterme - amely tolófallal két külön szekcióra bontható - teszi mindezt lehetővé. A fárasztó üzleti rendezvényt követően pedig a kikötőben tett kiadós séta, vagy élményközpontunk szolgáltatásainak igénybevétele által azonnali felfrissülés várja a résztvevőket.

 

 

Szívesen tartanád nálunk rendezvényedet? Ha a leírtak alapján szerinted is a Fenyves Yacht Club Hotel az ideális rendezvényhelyszín a Balatonon, akkor kérdéseiddel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva!

 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor