Hotel Balatonfenyves - Vidám pillanatok és romantikus percek egy helyen ősszel is

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Az őszi szünetben is érdemes Balatonfenyvesre látogatni

Élje át Ön is a balatonfenyvesi környezetből áradó nyugalmat családjával vagy párjával a Fenyves Yacht Club Hotelben! Ha szeretné egy kis pihenés után újult erővel, feltöltődve belevetni magát a munkába, akkor az őszi szünet remek alkalom erre. Kapcsolódjon ki  néhány napra a lenyűgöző panorámával rendelkező Fenyves Yacht Clubban!

Őszi szünet Balatonfenyvesen, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Bár szomorú szívvel búcsút intettünk a nyárnak nincs okunk a kesergésre, hiszen az ősz is számos csodálatos lehetőséget tartogat számunkra. Gondoljunk csak a szüreti programokra, a hatalmas erdei sétákra, vagy az őszi fesztiválokra. A Balaton és térsége nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a látogatók számára, ősszel is érdemes ide utazni.

 

Romantikus utazás a Balatonfenyvesi Kisvasúttal, majd kirándulás a természet lágy ölén

 

Ősszel kezdődik a valódi romantika! A lehulló falevelek látványa és az általuk nyújtott hangulat a meghittség kedvelőit mindig ámulatba ejti, de a kevésbé romantikus beállítottságúak szívét is megdobogtatja. Nehéz bensőségesebb programot elképzelni egy nagy sétánál a csendes és meghitt Balatonfenyvesen, - a nyugalom szigetén – majd azt követően egy padon megpihenve gyönyörködni a lenyugvó nap Balaton víztükrén megcsillanó fényében, egyetért velünk?
Azok, akik párjukkal szeretnének néhány kellemes napot eltölteni, nem is találhatnának romantikusabb helyszínt a kikapcsolódáshoz.
 
Akik hosszabb kirándulást terveznek, igénybe vehetik a Balatonfenyves és Somogyszentpál között közlekedő kisvasutat, ezt a bájos, menetrend szerint közlekedő járatot. A látogatók a vonatról leszállva  felfedezhetik  e csodálatos környék természeti szépségeit egy kellemes kirándulás során.
 
S bár az ősz, a tavaszhoz hasonlóan sokszor kiszámíthatatlan, a hűvösebb napokon sem kell élmény nélkül maradni. Élményközpontunkban egy fergeteges bowling parti keretében garantált szórakozásban lesz része párjával, de lehetőségük van biliárdozásra és dartsozásra is. Ha pedig inkább meghittebb, romantikusabb időtöltésre vágynak, akkor javasoljuk éttermünkben, a Perlaki Pubban – melyet a 2016-ban a Gastro Design által ezüstéremmel díjazott - egy fenséges vacsora elfogyasztását, amelynek minőségére Segal Viktor séf neve a garancia.

 

Vidám percek a családdal Balatonfenyvesen

 

A gyerkőcök alig várják az őszi szünetet, hiszen – bár szinte még el sem kezdődött a tanítás – szívük szerint már szabadulnának az iskolapadból. Ilyenkor nekik is jót tesz egy kis környezetváltozás!
 
Balatonfenyves kiváló helyszín arra, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. A gyermekek megnézhetik a kikötőben található hajókat és számukra kialakított játszótéren játszhatnak szabadidejükben, a szülők pedig megpihenhetnek egy rövid időre gyermekeik boldog arcától elérzékenyülve.
 
Az este befejezéseként, a vacsora után pedig várja a családot a Fenyves Yacht Club Hotelben található szauna vagy gőzkabin, amelyekben  igazán ellazulhat a család apraja-nagyja, és elfelejtheti az otthoni gondokat.

 

Őszi pihenés a Fenyves Yacht Club Hotelben

 

Nálunk, a Fenyves Yacht Club Hotelben minden lehetőség adott egy kellemes őszi szünet eltöltéséhez. Mesebeli környezettel, udvarias kiszolgálással, élményközponttal és ellenállhatatlan ízekkel várjuk Önt és kedves családját.
 
Az őszi szünetben különleges kedvezményt biztosítunk az Önök számára; most őszi akciónk keretén belül két éjszaka áráért három éjszakát tölthetnek el hotelünkben! Ha nem szeretnének lemaradni erről a lehetőségről, akkor foglaljanak szobát hozzánk az alábbi gombra kattintva!

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor