Nézd meg, miért a Fenyves Yacht Club Hotel a tökéletes őszi esküvőhelyszín a Balatonon!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Őszi esküvőhelyszín a Balatonon

A tavasz az újjáéledés, a nyár a kötelező, nagy érzések, az ősz pedig a valódi örömök és igaz érzelmek évszaka. Az ekkor köttetett házasságnak megvan a maga varázsa; a sárguló, hulló falevelek társaságában, egy mesebeli őszi esküvőhelyszínen a Balaton partján kimondani a boldogító igent örökre szóló élményekkel gazdagít benneteket. 

Őszi esküvőhelyszín a Balatonon

Különleges nap egy különleges őszi esküvőhelyszínen a Balaton partján

Mindig is mesébe illő, kültéri esküvőről ábrándoztál, de télen túl hideg, nyáron pedig túl meleg van? A virágba borult fáknál jobban díjazod a sárguló falevelek látványát, és inkább a kellemesen hűvös időt preferálod? Akkor számodra az ősz a tökéletes évszak az esküvőd megszervezésére. És milyen szerencse, hogy épp itt jársz, mert a Fenyves Yacht Club Hotel őszi esküvőhelyszín a Balatonon ehhez minden segítséget megad számodra.

 

Nézd meg, miért érdemes esküvőd helyszínéül hotelünket választanod, és kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot az alábbi gombra kattintva!

 

 

Őszi esküvőhelyszín Balaton – A Fenyves Yacht Club Hotel társad egyedi igényeid megvalósításában

Legyen szó akár az esküvői menüről, akár a tortáról vagy a dekorációról, a Fenyves Yacht Club Hotel minden igényedet szem előtt tartja. Díjnyertes éttermünk, a Perlaki Pub segít az esküvői menü kidolgozásában, munkatársaink segítségével pedig olyanná varázsoljuk a belső és külső teret, amilyet pároddal megálmodtál. Minőségi éttermünk büféasztalos és tányérszervizes vacsorák mellett kombinált esküvői menüket is kínál, azaz az előételt és levest tányéron szolgáljuk fel a kedves vendégeknek, a főételt és a desszertet pedig büféasztalon készítjük ki számukra. 

 

Őszi esküvőhelyszín Balaton - Napsütésben, esőzésben is kitűnő választás a Fenyves Yacht Club Hotel 

Mivel ősszel könnyen előfordulhat, hogy elered az eső, ezért kültéri esküvő esetén fel kell készülni erre is, mi ebben is segítünk! A hotelünk alatt található rendezvényterem 80 fő befogadására alkalmas, így attól sem kell tartanotok, ha a nagy napra esőzés várható. 
Ha pedig napsütésben tartjátok ősszel esküvőtöket, akkor kültéren, közvetlenül a Balaton partján is megtarthatjátok a ceremóniát. Közel 500 méter hosszú mólónkon pedig elbűvölő esküvői fotók készíthetők háttérben a Badacsonnyal. 
Ha pedig nem mindennapi belépőt terveztek, akkor akár hajóval is érkezhettek az esküvő helyszínére, a Balaton legszebb panorámájú kikötője ezt is lehetővé teszi számotokra. 

 

 

Te is őszi esküvőre vágysz pároddal? El tudnád képzelni hotelünkben a nagy napot? Akkor kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot az alábbi gombra kattintva; hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. 

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor