Nézd meg, miért a Fenyves Yacht Club Hotel a tökéletes őszi esküvőhelyszín a Balatonon!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Őszi esküvőhelyszín a Balatonon

A tavasz az újjáéledés, a nyár a kötelező, nagy érzések, az ősz pedig a valódi örömök és igaz érzelmek évszaka. Az ekkor köttetett házasságnak megvan a maga varázsa; a sárguló, hulló falevelek társaságában, egy mesebeli őszi esküvőhelyszínen a Balaton partján kimondani a boldogító igent örökre szóló élményekkel gazdagít benneteket. 

Őszi esküvőhelyszín a Balatonon

Különleges nap egy különleges őszi esküvőhelyszínen a Balaton partján

Mindig is mesébe illő, kültéri esküvőről ábrándoztál, de télen túl hideg, nyáron pedig túl meleg van? A virágba borult fáknál jobban díjazod a sárguló falevelek látványát, és inkább a kellemesen hűvös időt preferálod? Akkor számodra az ősz a tökéletes évszak az esküvőd megszervezésére. És milyen szerencse, hogy épp itt jársz, mert a Fenyves Yacht Club Hotel őszi esküvőhelyszín a Balatonon ehhez minden segítséget megad számodra.

 

Nézd meg, miért érdemes esküvőd helyszínéül hotelünket választanod, és kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot az alábbi gombra kattintva!

 

 

Őszi esküvőhelyszín Balaton – A Fenyves Yacht Club Hotel társad egyedi igényeid megvalósításában

Legyen szó akár az esküvői menüről, akár a tortáról vagy a dekorációról, a Fenyves Yacht Club Hotel minden igényedet szem előtt tartja. Díjnyertes éttermünk, a Perlaki Pub segít az esküvői menü kidolgozásában, munkatársaink segítségével pedig olyanná varázsoljuk a belső és külső teret, amilyet pároddal megálmodtál. Minőségi éttermünk büféasztalos és tányérszervizes vacsorák mellett kombinált esküvői menüket is kínál, azaz az előételt és levest tányéron szolgáljuk fel a kedves vendégeknek, a főételt és a desszertet pedig büféasztalon készítjük ki számukra. 

 

Őszi esküvőhelyszín Balaton - Napsütésben, esőzésben is kitűnő választás a Fenyves Yacht Club Hotel 

Mivel ősszel könnyen előfordulhat, hogy elered az eső, ezért kültéri esküvő esetén fel kell készülni erre is, mi ebben is segítünk! A hotelünk alatt található rendezvényterem 80 fő befogadására alkalmas, így attól sem kell tartanotok, ha a nagy napra esőzés várható. 
Ha pedig napsütésben tartjátok ősszel esküvőtöket, akkor kültéren, közvetlenül a Balaton partján is megtarthatjátok a ceremóniát. Közel 500 méter hosszú mólónkon pedig elbűvölő esküvői fotók készíthetők háttérben a Badacsonnyal. 
Ha pedig nem mindennapi belépőt terveztek, akkor akár hajóval is érkezhettek az esküvő helyszínére, a Balaton legszebb panorámájú kikötője ezt is lehetővé teszi számotokra. 

 

 

Te is őszi esküvőre vágysz pároddal? El tudnád képzelni hotelünkben a nagy napot? Akkor kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot az alábbi gombra kattintva; hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. 

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor