Esküvő ősszel? A Balaton partján megtalálhatod a tökéletes őszi esküvői helyszínt, az esküvőszervezésben is segítünk!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »
| Szerző: Fenyvesyachtclubhotel.hu

Esküvő ősszel? Igen!

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Őszi esküvő az ősz színeiben

 

Ősszel még mindig temérdek virág közül válogathatsz a csokrok összeállításához. Ihletet meríthetsz az őszi falevelek piros, narancs, arany és hasonlóan meleg árnyalataiból, amik segítenek kellemes, otthonos, nyugodt hangulatot teremteni a vendégek számára. Amint kiválasztottad a színeket, akár még a meghívókban is felhasználhatod azokat. Ez segít abban, hogy a meghívottak már az első pillanattól kezdve megtapasztalhassák az ünnepség témáját és stílusát, egységes élményt biztosítva a meghívó megérkezésétől a fogadásig.

 

Nálunk, a Fenyves Yacht Club Hotelben biztosan felejthetetlen lesz a nagy nap! Nem csupán gyönyörű helyszínnel várjuk a jegyespárt és a násznépet. Akár a vízen, egy hajón is kimondhatjátok a boldogító igent, vagy az hosszú kikötői mólón is megtarthatjátok a ceremóniát, hátatok mögött a Balaton festői panorámájával. Ha te is ezen a páratlan helyszínen szeretnéd megtartani életed egyik legfontosabb napját, kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Őszi esküvői helyszín a Balaton partján

 

 

Esküvő ősszel, páratlan hangulattal

 

Borítsd gyengéd gyertyafénybe az ünnepséget, hogy meleg, intim légkört alakíts ki az egész fogadás vagy lagzi során. Az őszi esküvők leginkább régies, istállók esztétikáját idéző helyszíneken válnak igazán hangulatossá. Az ősz továbbá kiváló időszak a rendezvények (tehát például egy esküvő) tündérlámpásokkal való megvilágítására is, mind a szabadban, mind a fedett részeken. Ezeket a lámpásokat akár a főterem gerendái köré is feltekerhetők, a sorok közötti átjárót pedig viharlámpákkal vagy nagy lámpásokba rejtett gyertyákkal lehet szegélyezni. Ez különösen fontos, hiszen ilyenkor az éjszakák hamarabb köszöntenek be, így kívül külön érdemes ügyelni a szabadtári részek stílusos megvilágítására.

 

Tökéletes fotók az őszi esküvőről

 

Az esküvői fotóknak ősszel csupán a kreativitásotok szabhat határt. Varázslatos képek készülhetnek a lehulló falevelek között, az ősz színei biztosan bearanyozzák a felvételeket. A hangulatuknak köszönhetően soha nem fogjátok elfelejteni az érzést, amit a nagy napon a családtagok és a barátok között átéltetek.

 

Őszi ízek az esküvői menüben

 

Az ősz továbbá lehetőséget biztosít egy szezonális menü összeállítására is. A hagyományos bor és pezsgő párosítás helyett szolgálj fel inkább forralt bort vagy forró whiskyt a fogások mellé. Apropó fogások – mehet minden, ami a hagyományos őszi ételek közé tartozik (persze B tervként érdemes néhány hagyományos étellel is készülni).

 

Az időjárás sem okoz majd meglepetést

 

Az őszi esküvők másik nagy előnye, hogy az ember ilyenkor már – az évszak változékony jellege miatt – nem igazán számít napsütésre, így ha az elmarad, akkor a felhős idő nem okoz majd sem meglepetést, sem csalódást. Az őszi, ködszűrte napfény pedig különösen széppé tudja varázsolni a színes levelektől pompázó lombokat. Szeptemberben és októberben még nem olyan vészes az időjárás.


Végezetül tehát: egy őszi esküvőt mindenkinek van oka várni!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor