Kiváló oktatás és képzés helyszín hotelünk, Balatonon.

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Oktatás, képzés helyszín hotel Balatonfenyvesen

Manapság egyre népszerűbbek az üzleti világban a különböző oktatások, amelyek alkalmával a munkáltató a dolgozókat a jobb és eredményesebb munkavégzés reményében egy-, vagy akár többnapos képzésre invitálja. Ezekhez a rendezvényekhez olyan helyszínt célszerű kiválasztani, ahol minden műszaki és technikai lehetőség adott, valamint az oktatás befejeztével kikapcsolódásra és szórakozásra is alkalma nyílik a résztvevőknek. Tökéletes oktatás, képzés helyszín lehet egy hotel például, hiszen többnapos tréning esetén szállásról és pihenésről is kell gondoskodni a munkavállalók számára. 

 

Oktatás, képzés helyszín hotel

Oktatás, képzés helyszín hotelünkben - A Fenyves Yacht Club Hotel teljeskörű technikai felszereltséggel vár

 

Legyen szó bármilyen jellegű üzleti képzésről, a Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes oktatási helyszínként szolgált minden cég számára. Szállodánk technikai felszereltségének köszönhetően akár céges konferenciák, akár üzleti találkozók vagy a munkavállalók számára rendezett képzések sikerrel lebonyolíthatók. Üzleti oktatás, képzés helyszínéül hotelünk az egyik legkiválóbb választás, mutatjuk, miért.
Konferencia- és rendezvénytermünk 80 fő befogadására alkalmas, így egy nagyobb szervezet dolgozóit is képes vendégül látni. Óriás projektorunk, televíziónk és beépített projektorunk nagy segítséget jelent az előadások lebonyolításában, illetve egyéb multimédiás eszközökkel is szolgálunk abban az esetben, ha oktatás helyszínéül hotelünket választja. 
Kisebb oktatás esetén pedig tárgyalótermünk vár benneteket. A 12 fő befogadására alkalmas bőrfoteles tárgyalóban szintén eredményesen lebonyolíthatók az üzleti képzések.

 

A Fenyves Yacht Club Hotel oktatás, képzés helyszín – Hotelünkben fenséges ételekkel várunk titeket

 

Egy hosszú oktatást követően mindenki elfárad, az előadások utáni szünetekben jól esik kicsit kinyújtóztatni végtagjainkat, és egy kellemes kávé társaságában felfrissíteni magunkat. Oktatás, képzés helyszínünkön hotelünkben erre is megvan minden lehetőségetek. Díjnyertes éttermünk, a Perlaki Pub reggelivel, kávészünetekben frissítőkkel, később pedig fenséges ebéddel és vacsorával várja az üzleti képzések résztvevőit. 
Ha pedig járnátok egyet a szünetekben, akkor vegyétek az irányt a Balaton legszebb panorámájú kikötője felé, és gyönyörködjetek a mesés badacsonyi kilátásban, a látvány mindenkit garantáltan feltölt majd. 

 

Oktatás, képzés helyszín hotelünkben – Munka után, jöjjön a szórakozás!

 

Az oktatás végeztével indulhat a szórakozás! Ha cégvezetőként fontos számodra, hogy dolgozóid ne csak egy kötelező üzleti képzésként tekintsenek erre az alkalomra, hanem jó élményeket is szerezzenek, akkor jó, ha gondoskodsz egy kis szórakozásról is számukra.


Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az oktatás, képzés helyszínéül választott hotel számos szórakozási lehetőséget is rejt magában? 
Élményközpontunkban darts, biliárd, csocsó és bowlingpályák várnak titeket, de igény esetén szuper csapatépítő programokat is ajánlunk számotokra, amelyekről még többet IDE KATTINTVA tudhattok meg.
Ha pedig elfáradtatok az egész napos program után, akkor töltődjetek fel szaunaszigetünkön, és hajtsátok álomra fejeteket 18 kétágyas szobánkban.

 

Úgy gondolod, érdemes lenne hozzánk szervezned üzleti képzéseteket? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot bővebb információkkal kapcsolatban, vagy kérj személyre szabott árajánlatot az alábbi gombra kattintva! Balatonfenyvesen várunk titeket!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor