Látogass el március 15-i hosszú hétvégén szállodánkba, a Balatonon!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Március 15-i hosszú hétvégén különleges ajánlattal vár szállodánk a Balatonon

Magyarország egyik legmeghatározóbb eseménye, az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc emléknapjáról minden évben megemlékezünk. Ilyenkor országszerte különböző rendezvényeken vehetünk részt, vagy szeretteink társaságában megemlékezhetünk a nemzeti identitás egyik alapkövéről, és kipihenhetjük ebben a pár napban az újév óta felgyűlt fáradalmakat.
Kipihenhetjük, hiszen 2018-ban az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc kitörésének emléknapja csütörtökre esik, azaz négy napos hosszú hétvégénk lesz. 
Ha pedig szeretnél március 15-én, hosszú hétvégén egy szállodában pihenni például a Balaton egyik legszebb részén, akkor jó helyen jársz, nálunk megteheted.
 

Március 15 hosszú hétvége - Szálloda, Balaton

Légy te is részese a március 15-i hosszú hétvégén szállodánkban, Balatonfenyvesen a téli álmából ocsúdó balatoni látványnak


Mikor téli álmából felébred a természet, akkor mindenki a szabadba vágyik, hiszen ennek a látványnak szinte nem lehet ellenállni. A Balaton is új életre kel, varázslatos látvánnyal ajándékozva meg látogatóit. Március 15-én, a hosszú hétvégén szállodánkban Balatonfenyvesen olyan különleges csomagajánlattal várunk, amelynek köszönhetően te is részesévé válhatsz ennek a varázslatnak. 
A Balaton legszebb panorámájú kikötőjében a közel 500 méter hosszú mólón végigsétálva olyan elbűvölő látványban lehet részese a látogatóknak, amelyre örök életükben emlékezhetnek. Pláne akkor, ha ezt a pillanatot szerelmükkel, szeretteikkel élik meg. 

 

Március 15 hosszú hétvége szállodánkban, Balatonfenyvesen különleges ajánlattal vár


Ha te is szeretnél egy nagyot pihenni egy nyugalmas és csodálatos helyen, akkor vedd igénybe különleges tavaszköszöntő ajánlatunkat, és látogass el hozzánk a március 15-i hosszú hétvégén szállodánkba, Balatonfenyvesre!
Kedvezményes tavaszköszöntő csomagajánlatunk két és három éjszakára is igénybe vehető. Kiváló lehetőség pároddal és családoddal egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre. 
Tegyetek egy hatalmas sétát a Balaton partján, kiránduljatok egy nagyot a környéken, szálljatok kisvasútra, vagy engedjétek ki a gőzt szaunaszigetünkön. 
Ha az aktív pihenést részesítitek inkább előnyben, akkor pedig igénybe vehetitek bicikliközpontunk szolgáltatásait, vagy fergetegeset szórakozhattok élményközpontunkban, ahol darts, csocsó, biliárd és bowlingozási lehetőség vár benneteket. 

 

Március 15 hosszú hétvége szállodánkban – Balatonfenyvesen vár titeket a Fenyves Yacht Club Hotel

 

Indítsd feltöltődve a tavaszt, és vesd bele magad újult energiával a feladataidba. Egy kellemes pihenés után ez biztosan könnyebben fog menni neked is. 
Március 15-i hosszú hétvégén várunk szállodánkban Balatonon szeretettel; akciós ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva veheted igénybe.  
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor