Látogass el március 15-i hosszú hétvégén szállodánkba, a Balatonon!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Március 15-i hosszú hétvégén különleges ajánlattal vár szállodánk a Balatonon

Magyarország egyik legmeghatározóbb eseménye, az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc emléknapjáról minden évben megemlékezünk. Ilyenkor országszerte különböző rendezvényeken vehetünk részt, vagy szeretteink társaságában megemlékezhetünk a nemzeti identitás egyik alapkövéről, és kipihenhetjük ebben a pár napban az újév óta felgyűlt fáradalmakat.
Kipihenhetjük, hiszen 2018-ban az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc kitörésének emléknapja csütörtökre esik, azaz négy napos hosszú hétvégénk lesz. 
Ha pedig szeretnél március 15-én, hosszú hétvégén egy szállodában pihenni például a Balaton egyik legszebb részén, akkor jó helyen jársz, nálunk megteheted.
 

Március 15 hosszú hétvége - Szálloda, Balaton

Légy te is részese a március 15-i hosszú hétvégén szállodánkban, Balatonfenyvesen a téli álmából ocsúdó balatoni látványnak


Mikor téli álmából felébred a természet, akkor mindenki a szabadba vágyik, hiszen ennek a látványnak szinte nem lehet ellenállni. A Balaton is új életre kel, varázslatos látvánnyal ajándékozva meg látogatóit. Március 15-én, a hosszú hétvégén szállodánkban Balatonfenyvesen olyan különleges csomagajánlattal várunk, amelynek köszönhetően te is részesévé válhatsz ennek a varázslatnak. 
A Balaton legszebb panorámájú kikötőjében a közel 500 méter hosszú mólón végigsétálva olyan elbűvölő látványban lehet részese a látogatóknak, amelyre örök életükben emlékezhetnek. Pláne akkor, ha ezt a pillanatot szerelmükkel, szeretteikkel élik meg. 

 

Március 15 hosszú hétvége szállodánkban, Balatonfenyvesen különleges ajánlattal vár


Ha te is szeretnél egy nagyot pihenni egy nyugalmas és csodálatos helyen, akkor vedd igénybe különleges tavaszköszöntő ajánlatunkat, és látogass el hozzánk a március 15-i hosszú hétvégén szállodánkba, Balatonfenyvesre!
Kedvezményes tavaszköszöntő csomagajánlatunk két és három éjszakára is igénybe vehető. Kiváló lehetőség pároddal és családoddal egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre. 
Tegyetek egy hatalmas sétát a Balaton partján, kiránduljatok egy nagyot a környéken, szálljatok kisvasútra, vagy engedjétek ki a gőzt szaunaszigetünkön. 
Ha az aktív pihenést részesítitek inkább előnyben, akkor pedig igénybe vehetitek bicikliközpontunk szolgáltatásait, vagy fergetegeset szórakozhattok élményközpontunkban, ahol darts, csocsó, biliárd és bowlingozási lehetőség vár benneteket. 

 

Március 15 hosszú hétvége szállodánkban – Balatonfenyvesen vár titeket a Fenyves Yacht Club Hotel

 

Indítsd feltöltődve a tavaszt, és vesd bele magad újult energiával a feladataidba. Egy kellemes pihenés után ez biztosan könnyebben fog menni neked is. 
Március 15-i hosszú hétvégén várunk szállodánkban Balatonon szeretettel; akciós ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva veheted igénybe.  
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor