Továbbképzés helyszín Balaton a legjobb választás céges rendezvényekhez

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »
| Szerző: fenyvesyachtclubhotel.hu

A legjobb továbbképzés helyszín Balaton partján található!

Továbbképzési helyszínekkel mindig gondban voltál? Elismerjük, hogy nehéz megtalálni a tökéletes, elegáns, jó hangulatot árasztó helyszínt, ahol zavartalanul tarthatod meg a továbbképzéseket. Azonban mindenképpen jó választás lehet egy továbbképzés helyszín Balaton közvetlen közelében.

Mit szólnál ha a céges továbbképzés helyszín Balaton partján lenne?

A jó továbbképzés helyszín ismérvei


Az átadni kívánt tudás mellett talán a legfontosabb, a helyszín kiválasztása. Ügyeljünk rá, hogy mindenképpen azt tükrözze a hely, amit mi is szeretnénk mutatni a dolgozóinknak, üzleti partnereinknek. Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy könnyen megközelíthető legyen, és csöndes. A belvárosban lehet tartani továbbképzést, de nem érdemes, mert a zaj elvonja a figyelmet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan helyet válasszunk ami csöndes, nyugodt, és elszeparálható. Fontos továbbá, hogy ne legyen túl zsúfolva a terem, és ne legyen túl színes. A letisztult fehér falak, amellett, hogy nyugalmat árasztanak, segítenek az ügyfeleknek a koncentrációban. Nem jó ha bármi elvonhatja a figyelmet a prezentációnkról. Éppen ezért lehet jó választás továbbképzés helyszín Balaton környezetében.

 

A Fenyves Yacht Club Hotelben minden igényt kielégítő helyszínt biztosítunk továbbképzésedhez! Természetesen elképzeléseidet is segítünk megvalósítani, de páratlanul felszerelt rendezvénytermeink, élményközpontunk, valamint kényelmes és hangulatos szobáink is állnak rendelkezésetekre! Továbbképzés helyszín Balaton parti hotelben? Kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

A tökéletes tovább képzés helyszín Balaton partjánál helyezkedik el, csodás környezetben


Tökéletes továbbképzés helyszín Balaton környezetében


Kitűnő választás továbbképzések megtartására a Balaton. Amellett, hogy gyönyörű természeti adottságai lenyűgözik az idelátogatókat, a csend és a nyugalom ami egész évben körbe veszi a tavat, segít a koncentrálásban. Az egész napos továbbképzés után, az aktív és a passzív pihenni vágyók is megtalálják a számukra kedvező program lehetőséget. Nem lehet egy huzamban kikapcsolódás nélkül eredményes továbbképzést tartani. Éppen ezért megfelelő továbbképzés helyszín Balaton környéke. Számos program lehetőség van télen és nyáron is egyaránt. Csapatosan is várják az ideérkezőket különleges élményekkel, melyek emlékezetessé, vagy akár felejthetetlenné teszik a továbbképzést. Ha szeretnéd lenyűgözni munkatársaidat, kollégáidat mindenképpen megéri ilyen helyszínt választani.

 

A legjobb továbbképzés helyszín Balaton parti Hotelben


A tovább képzések többnyire unalmasak, és nagyon fárasztóak a résztvevők számára. Ezért érdemes több naposra tervezni, mert így nem csak a száraz prezentáció marad meg a kollégák fejében, hanem a hallottakat össze fogják tudni kötni élményekkel, ezzel növelve a továbbképzés sikerét. A Fenyves Yacht Club Hotel-ben nagyobb rendezvényekre is fel vagyunk készülve. 40-80 fős üzleti rendezvények lebonyolítása sem jelent akadályt. Személyzetünk minden szervezésből adódó problémában áll rendelkezésedre, hogy neked se kelljen idegeskedned a rendezvény menete miatt. Egyéni igények esetében is megpróbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy a továbbképzés során nálunk töltött hétvége után mindenki elégedetten távozhasson. Az aktív és passzív pihenni vágyók is megtalálják nálunk a számukra legkedvezőbb pihenési formát a továbbképzés után.


Élmény centrumunkban darts, billiárd, csocsó, és 2 sávos bowling pálya várja azokat, akik így szeretnék kipihenni a nap fáradalmait. Szállodánk egyedülálló kikötővel rendelkezik, melynek egyik nagy különlegessége, hogy vízforgató rendszerünknek hála télen sem kell a parton maradni. Felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnak hajó túrákon, de bérlésre is van lehetőség. A továbbképzéshez biztosított terem, teljesen szeparált, így zavartalanul, csöndben tarthatják meg a tervezett rendezvényt, éppen ezért kiváló továbbképzés helyszín Balaton partján egy Hotel.


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor