Tippek a legénybúcsú szervezéséhez, találd meg a tökéletes legénybúcsú helyszínt a Balaton partján!

Foglalás
logo

10 % kedvezmény

aktuális árainkból

Szobafoglalás »
| Szerző: Fenyvesyachtclubhotel.hu

Legénybúcsút szervezel? Ezekre a dolgokra feltétlenül ügyelj!

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!
 

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

A meghívottak listája

 

A legénybúcsúk régen még úri búcsúkként zajlottak: a férfiak egy fogadóteremben gyűltek össze, ahol iszogattak, szivarozgattak, és poharukat emelték a menyasszony egészségére. Az idők, az emberek, és a szokások sokat változtak – azonban míg az ünneplés jellege sokkal lazábbá és kevésbé visszafogottá alakult át, a meghívottak listája továbbra is ugyan az maradt.

 

A vőlegény tanúja szervezi az összejövetelt, és hívja meg az ünnepelt barátait (általában csak férfiakat). A meghívottak listájáról egyetlen dolgot kell észben tartani – fogd rövidre! Ide tényleg csak a legjobb barátok hivatalosak, szóval ne értesítsd a vőlegény szembe szomszédját, akit egyszer áthívott sörözni még tavaly nyáron.

 

A helyszín

 

Rengeteg ehetőség áll rendelkezésedre, ami a helyszínt illeti. Manapság egyre inkább divatba jönnek a kevésbé sablonos programok, például egy férfias hétvége. Mások szívesebben élik ki magukat egy adrenalinnal teli kalandtúrán, mondjuk egy vadvízi evezésen, paintball meccsen, stb. Valójában bármilyen program betervezhető, amit mindenki élvezhet, és ami csoportosan is végezhető. 

 

A Balaton partján fekvő Fenyves Yacht Club Hotel kitűnő legénybúcsú helyszín, nem csak saját kikötőjének és élménykomplexumának, de kültéri és beltéri lehetőségeinek is köszönhetően. Feltöltődhettek gőzkabinjainkban, isteni falatokat kóstolhattok a la carte éttermünkben. Rendezzetek bowlingversenyt 2 pályás szalonunkban, gurítsatok biliárdasztalunkon, mérkőzzetek meg egy csócsó vagy dartsbajnokságon! A legénybúcsúhoz kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Legénybúcsú helyszín a Balaton partján

 

Az időzítés

 

Nem, az esküvő előtti éjszaka nem ideális a legénybúcsúra (ez a létező legrosszabb ötlet). Az egész napot átidegeskedő vőlegény görcsölő gyomrának nem hiányzik még egy kiadós másnap is, nem is beszélve arról, hogy a menyasszony is garantáltan aggódva várja majd vőlegénye hazaérkezését az átbulizott éjszaka után.

 

A legénybúcsút érdemes egy hónappal, de legkésőbb két héttel az esküvő előttre időzíteni, lehetőleg hétvégére (habár ez a meghívottak szabadidejétől is függ). Érdemes már a búcsúztató előtt legalább egy hónappal kiküldeni a meghívókat azoknak, akik hivatalosak az eseményre, hogy kiküszöbölhesd az esetleges ütközéseket.

 

További fontos szempontok, amikre érdemes odafigyelni

 

Gondolkodj józan ésszel! Kerüld az olyan dolgokat, amik esetleg kínosak, kellemetlen helyzetbe hozhatják a vőlegényt (kivéve persze akkor, ha a baráti társaságban ez bevett szokás a felek között). Akármennyire is jó bulinak tűnik valami, ez az este a vőlegényről szól – ha valamire nemet mond, azt nem szabad erőltetni. Csak így biztosítható hogy igazán jól érzi majd magát végig.

 

Hogy senkinek ne kelljen ittasan hazavezetnie, bérelj limuzint, vagy egyéb fuvart az éjszakára, esetleg jelöljetek ki magatok között valakit, aki vállalja a csapat szállítását. A legénybúcsú lehető legtöbb részét tartsátok titokban az ünnepelt előtt – persze ez nem kötelező.


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor