Tökéletes legénybúcsú helyszín Balatonon a Fenyves Yacht Club Hotel, ahol élménközponttal, kikötővel, és gőzkabinnal várjuk az idelátogatókat.

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Legénybúcsú helyszín Balatonon

Legénybúcsú helyszín Balatonon

A tökéletes legénybúcsú helyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

 

A Balaton nem csak az esküvőknek tartogat romantikus helyszíneket, hanem a legénybúcsút szervezők is könnyedén megtalálhatják a kedvükre való legénybúcsú helyszínt Balatonon. Széles körű programok közül választhatnak, akik ide szervezik az utolsó pasis estéket. Megmutatjuk miért a Balaton a legtökéletesebb helyszín a legénybúcsúk megszervezésére.

 

A tanúnak felkért barátok, rokonok sokszor nagy bajban vannak, ha legénybúcsú helyszínt kell választani, hiszen annyi lehetőség áll rendelkezésre az országban, és azon kívül is. Nagyon nehéz kiválasztani a sok lehetőség közül, hogy melyik a legmegfelelőbb. Azonban kijelenthetjük, hogy a legjobb legénybúcsú helyszín Balatonon van. A Balatont körülvevő városok sokszínűsége, és a szállodák felkészültsége, lehetőséget ad arra, hogy egy tartalmas felejthetetlen hétvégét tölthessetek el barátaitokkal a legénybúcsú keretein belül. Kérdj ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Legénybúcsú helyszín Balatonon egy felejthetetlen élményért

 

Legénybúcsú helyszín Balatonon kikötővel

 

Mi is lehetne jobb, mint egy szállodában, luxus körülmények között csapni egy utolsó nagy bulit a barátokkal? A Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes helyszín lehet, hiszen a szállodához tartozó méltán híres kikötő különleges élményt adhat az itt töltött hétvégéhez. Egy hajóra szervezett legénybúcsún kocsmáról kocsmára járhattok a vízen, és a zene hangereje sem fog zavarni senkit. Nincsenek szomszédok, akik tönkretehetnék a bulit, csak ti és a szabadság a vízen. Kényelmes, és különleges megoldásokat kínálnak a kikötőben, amikkel felejthetetlenné tehetitek a vőlegény utolsó igazán pasis hétvégéjét. 

 

Legénybúcsú helyszín Balatonon, egy kis kikapcsolódással

 

A késő estig tartó mulatozás után, mi lehetne jobb, mint feltöltődni a szálloda nyújtotta lehetőségekkel? A Fenyves Yacht Club Hotelben lehetőség van gőzkabinban átvészelni a másnapos délelőttöket, miután elfogyasztottátok a Hotel frissítő reggelijét. Nem kell foglalkoznotok semmi mással, mint pihenéssel, hogy este felfrissülve vethessétek bele magatokat újra az utolsó pasis buliba. 

 

Szállodánkban lehetőségeket kínálunk az aktív szórakozásra is. Rendezzetek csocsó, darts, vagy billiárd bajnokságokat a szálloda saját élményközpontjában, vagy látogassátok meg 2 pályás bowling szalonunkat. Természetkedvelő társaságoknak kifejezetten ajánljuk bicikliközpontunkat. Lehetőség van biciklibérlésre, így könnyen bejárható a közeli Balaton Nagyberek tájvédelmi körzet mese szép túra útvonalai, de bejárhatjátok a Nyugat- Balaton régiót is. Ezekkel az adottságokkal a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló legénybúcsú helyszín Balatonon.

 

Legénybúcsú helyszín Balatonon, a hotel környéke is tartogat látnivalókat

 

A szálloda elhelyezkedéséből adódóan számos program lehetőség kínálkozik az idelátogató vendégeknek. Nyári hétvégéken a környező falvakban, városokban megrendezett gasztronómiai fesztiválok sokasága közül választhatnak, az evés szerelmesei. Balatonlelle kocsival és biciklivel is könnyen elérhető közelségben helyezkedik el, így tökéletes program lehet, ha ellátogattok a Gömb kilátóba, vagy a híres balatonlellei strandra. Téli legénybúcsút szervezőknek sem kell aggódniuk, mert tökéletes legénybúcsú helyszín Balatonon mindig van. A Fenyves Yacht Club Hotel program lehetőségei kiválóvá teszik téli helyszínnek, ezenkívül a befagyott Balaton amellett, hogy szép látványosság, korcsolyát húzva felejthetetlen program lehet a legénybúcsúhoz.

 

El tudnál képzelni ennél jobb legénybúcsú helyszínt Balatonon? Szeretettel váruk titeket benneteket. Ha esetleg bármilyen kérdés felmerülne örömmel állunk rendelkezésetekre. Ha különleges kívánságotok is van, ne habozzatok szólni, mi mindenben segítünk majd, hogy megszervezhessétek a legjobb legénybúcsút.
 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor