Tökéletes legénybúcsú helyszín Balatonon a Fenyves Yacht Club Hotel, ahol élménközponttal, kikötővel, és gőzkabinnal várjuk az idelátogatókat.

Foglalás
logo

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Legénybúcsú helyszín Balatonon

Legénybúcsú helyszín Balatonon

A tökéletes legénybúcsú helyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

 

A Balaton nem csak az esküvőknek tartogat romantikus helyszíneket, hanem a legénybúcsút szervezők is könnyedén megtalálhatják a kedvükre való legénybúcsú helyszínt Balatonon. Széles körű programok közül választhatnak, akik ide szervezik az utolsó pasis estéket. Megmutatjuk miért a Balaton a legtökéletesebb helyszín a legénybúcsúk megszervezésére.

 

A tanúnak felkért barátok, rokonok sokszor nagy bajban vannak, ha legénybúcsú helyszínt kell választani, hiszen annyi lehetőség áll rendelkezésre az országban, és azon kívül is. Nagyon nehéz kiválasztani a sok lehetőség közül, hogy melyik a legmegfelelőbb. Azonban kijelenthetjük, hogy a legjobb legénybúcsú helyszín Balatonon van. A Balatont körülvevő városok sokszínűsége, és a szállodák felkészültsége, lehetőséget ad arra, hogy egy tartalmas felejthetetlen hétvégét tölthessetek el barátaitokkal a legénybúcsú keretein belül. Kérdj ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Legénybúcsú helyszín Balatonon egy felejthetetlen élményért

 

Legénybúcsú helyszín Balatonon kikötővel

 

Mi is lehetne jobb, mint egy szállodában, luxus körülmények között csapni egy utolsó nagy bulit a barátokkal? A Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes helyszín lehet, hiszen a szállodához tartozó méltán híres kikötő különleges élményt adhat az itt töltött hétvégéhez. Egy hajóra szervezett legénybúcsún kocsmáról kocsmára járhattok a vízen, és a zene hangereje sem fog zavarni senkit. Nincsenek szomszédok, akik tönkretehetnék a bulit, csak ti és a szabadság a vízen. Kényelmes, és különleges megoldásokat kínálnak a kikötőben, amikkel felejthetetlenné tehetitek a vőlegény utolsó igazán pasis hétvégéjét. 

 

Legénybúcsú helyszín Balatonon, egy kis kikapcsolódással

 

A késő estig tartó mulatozás után, mi lehetne jobb, mint feltöltődni a szálloda nyújtotta lehetőségekkel? A Fenyves Yacht Club Hotelben lehetőség van gőzkabinban átvészelni a másnapos délelőttöket, miután elfogyasztottátok a Hotel frissítő reggelijét. Nem kell foglalkoznotok semmi mással, mint pihenéssel, hogy este felfrissülve vethessétek bele magatokat újra az utolsó pasis buliba. 

 

Szállodánkban lehetőségeket kínálunk az aktív szórakozásra is. Rendezzetek csocsó, darts, vagy billiárd bajnokságokat a szálloda saját élményközpontjában, vagy látogassátok meg 2 pályás bowling szalonunkat. Természetkedvelő társaságoknak kifejezetten ajánljuk bicikliközpontunkat. Lehetőség van biciklibérlésre, így könnyen bejárható a közeli Balaton Nagyberek tájvédelmi körzet mese szép túra útvonalai, de bejárhatjátok a Nyugat- Balaton régiót is. Ezekkel az adottságokkal a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló legénybúcsú helyszín Balatonon.

 

Legénybúcsú helyszín Balatonon, a hotel környéke is tartogat látnivalókat

 

A szálloda elhelyezkedéséből adódóan számos program lehetőség kínálkozik az idelátogató vendégeknek. Nyári hétvégéken a környező falvakban, városokban megrendezett gasztronómiai fesztiválok sokasága közül választhatnak, az evés szerelmesei. Balatonlelle kocsival és biciklivel is könnyen elérhető közelségben helyezkedik el, így tökéletes program lehet, ha ellátogattok a Gömb kilátóba, vagy a híres balatonlellei strandra. Téli legénybúcsút szervezőknek sem kell aggódniuk, mert tökéletes legénybúcsú helyszín Balatonon mindig van. A Fenyves Yacht Club Hotel program lehetőségei kiválóvá teszik téli helyszínnek, ezenkívül a befagyott Balaton amellett, hogy szép látványosság, korcsolyát húzva felejthetetlen program lehet a legénybúcsúhoz.

 

El tudnál képzelni ennél jobb legénybúcsú helyszínt Balatonon? Szeretettel váruk titeket benneteket. Ha esetleg bármilyen kérdés felmerülne örömmel állunk rendelkezésetekre. Ha különleges kívánságotok is van, ne habozzatok szólni, mi mindenben segítünk majd, hogy megszervezhessétek a legjobb legénybúcsút.
 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

További hírek
New York Café TripAdvisor