Bekötik a barátod fejét? Barátjaként neked szinte már kötelességed a legénybúcsú megszervezése. A legénybúcsú Balatonon nemcsak egy fergeteges buli, hanem örök emlék is marad mindegyikőtök számára.

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Legénybúcsú Balatonon stílusosan, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Legjobb barátod esküvő előtt áll? Közeleg az utolsó szabad este? Akkor csapjatok egy fergeteges bulit, vagány pasis programokkal a Balaton partján! A Fenyves Yacht Club Hotelben nemcsak exkluzív szállást, minőségi konyhát és bowlingpályákat találtok, hanem számos szuper programmal tudjátok felpörgetni a bulit. Legénybúcsú Balaton egyik legszebb részén, feledhetetlen élménnyel ajándékoz meg benneteket!

Szervezz legénycsút a Balatonra!

Legénybúcsú Balatonon kikötővel - Igazi pasis program az este megalapozásához


A Fenyves Yacht Club Hotel a Balaton talán legszebb kikötőjében fekszik, 6 hajós charter flottával, elektromos luxus yachttal, sétahajóval és speedboot-okkal, amik tökéletes helyszínei lehetnek egy fergeteges bulinak. Egy hajós legénybúcsún Balatonon kocsmától kocsmáig mehettek, bömbölhet a zene, és garantált az adrenalin. A vőlegénynek bizonyára örök emlék marad, ha saját maga vezethet egy elektromos hajót, mert a Fenyves Yacht Clubban erre is lehetősége van, amelyhez ráadásul hajós jogosítvány sem szükséges! De minden bizonnyal azt sem felejti el soha a vőlegény, hogy bőrig ázott a pezsgőtől és a Balatontól egy speedbootos száguldozás után. Hogy hangzik ez kezdésnek? Egy legénybúcsú a Balatonon számos programlehetőséget rejt még magában, mutatom is, mik ezek!

 

 

Legénybúcsú Balatonon - Szárazföldi kalandok a nagy nap előtt


Mielőtt elkezdenétek a legénybúcsút a Balatonon, a hotelben, mi lenne ha a szálloda előtt beugranáto terepjáró dzsippek és száguldoznátok egyet a balatoni Nagyberek területén? Ha nem vagytok az extrém kalandok hívei, akkor béreljetek biciklit a kerékpár központunkból, és járjátok be két keréken a lápvidéket! A Balaton egyetlen kisvasútja is itt, Fenyvesen található, amely évszaktól függetlenül nyitott vagy fűtött kocsikkal, menetrendszerűen közlekedik keresztül Berken. A 40 perces út alapozásnak is kiváló a legénybúcsúhoz Balatonon, de a végén lovaskocsira pattanva, irány a somogyszentpáli pincesor és a pálinka kóstolás! Máris elérkeztünk az estéhez, amikor is kezdtetét veheti az igazi legénybúcsú a Balaton partján.

 

Legénybúcsú Balatonon - Ha leszáll az este, elkezdődik a vicces feladatokkal megfúszerezett ünneplés


Az egész napi kalandok után töltődjetek fel gőzkabinjainkban és hangolódjatok az estére egy finom vacsorával a la carte éttermünkben. Ha mindez megvolt és kellőképpen ráhangolódtatok a legénybúcsúra a balatoni környezetben, indulhat a játék! Közel 1000 négyzetméteres élménypincénkben mindent megtaláltok, ami egy pasis estéhez kell. 
Rendezzetek bowlingversenyt 2 pályás szalonunkban, és spékeljétek meg egy kicsit, például ahány bábú ledőlt, annyi felest kell inni. De guríthattok biliárdasztalunkon is bátran, sőt egy csocsó vagy dartsbajnokságnak sincs akadálya. A „másnap” miatt meg ne fájjon a fejetek, szobáinkhoz bőséges büféreggeli és legénybúcsúk esetében kései kicsekkolás is jár.

 

Mit gondolsz, el tudnál képzelni ennél jobb legénybúcsút? Balatonon szeretettel várunk benneteket, ötleteitekkel is bátran fordulhattok hozzánk, mi segítünk a megvalósításukban! Kattints az alábbi gombra ajánlatkérésért! 
 

  


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor