Bekötik a barátod fejét? Barátjaként neked szinte már kötelességed a legénybúcsú megszervezése. A legénybúcsú Balatonon nemcsak egy fergeteges buli, hanem örök emlék is marad mindegyikőtök számára.

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Legénybúcsú Balatonon stílusosan, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Legjobb barátod esküvő előtt áll? Közeleg az utolsó szabad este? Akkor csapjatok egy fergeteges bulit, vagány pasis programokkal a Balaton partján! A Fenyves Yacht Club Hotelben nemcsak exkluzív szállást, minőségi konyhát és bowlingpályákat találtok, hanem számos szuper programmal tudjátok felpörgetni a bulit. Legénybúcsú Balaton egyik legszebb részén, feledhetetlen élménnyel ajándékoz meg benneteket!

Szervezz legénycsút a Balatonra!

Legénybúcsú Balatonon kikötővel - Igazi pasis program az este megalapozásához


A Fenyves Yacht Club Hotel a Balaton talán legszebb kikötőjében fekszik, 6 hajós charter flottával, elektromos luxus yachttal, sétahajóval és speedboot-okkal, amik tökéletes helyszínei lehetnek egy fergeteges bulinak. Egy hajós legénybúcsún Balatonon kocsmától kocsmáig mehettek, bömbölhet a zene, és garantált az adrenalin. A vőlegénynek bizonyára örök emlék marad, ha saját maga vezethet egy elektromos hajót, mert a Fenyves Yacht Clubban erre is lehetősége van, amelyhez ráadásul hajós jogosítvány sem szükséges! De minden bizonnyal azt sem felejti el soha a vőlegény, hogy bőrig ázott a pezsgőtől és a Balatontól egy speedbootos száguldozás után. Hogy hangzik ez kezdésnek? Egy legénybúcsú a Balatonon számos programlehetőséget rejt még magában, mutatom is, mik ezek!

 

 

Legénybúcsú Balatonon - Szárazföldi kalandok a nagy nap előtt


Mielőtt elkezdenétek a legénybúcsút a Balatonon, a hotelben, mi lenne ha a szálloda előtt beugranáto terepjáró dzsippek és száguldoznátok egyet a balatoni Nagyberek területén? Ha nem vagytok az extrém kalandok hívei, akkor béreljetek biciklit a kerékpár központunkból, és járjátok be két keréken a lápvidéket! A Balaton egyetlen kisvasútja is itt, Fenyvesen található, amely évszaktól függetlenül nyitott vagy fűtött kocsikkal, menetrendszerűen közlekedik keresztül Berken. A 40 perces út alapozásnak is kiváló a legénybúcsúhoz Balatonon, de a végén lovaskocsira pattanva, irány a somogyszentpáli pincesor és a pálinka kóstolás! Máris elérkeztünk az estéhez, amikor is kezdtetét veheti az igazi legénybúcsú a Balaton partján.

 

Legénybúcsú Balatonon - Ha leszáll az este, elkezdődik a vicces feladatokkal megfúszerezett ünneplés


Az egész napi kalandok után töltődjetek fel gőzkabinjainkban és hangolódjatok az estére egy finom vacsorával a la carte éttermünkben. Ha mindez megvolt és kellőképpen ráhangolódtatok a legénybúcsúra a balatoni környezetben, indulhat a játék! Közel 1000 négyzetméteres élménypincénkben mindent megtaláltok, ami egy pasis estéhez kell. 
Rendezzetek bowlingversenyt 2 pályás szalonunkban, és spékeljétek meg egy kicsit, például ahány bábú ledőlt, annyi felest kell inni. De guríthattok biliárdasztalunkon is bátran, sőt egy csocsó vagy dartsbajnokságnak sincs akadálya. A „másnap” miatt meg ne fájjon a fejetek, szobáinkhoz bőséges büféreggeli és legénybúcsúk esetében kései kicsekkolás is jár.

 

Mit gondolsz, el tudnál képzelni ennél jobb legénybúcsút? Balatonon szeretettel várunk benneteket, ötleteitekkel is bátran fordulhattok hozzánk, mi segítünk a megvalósításukban! Kattints az alábbi gombra ajánlatkérésért! 
 

  


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor