Tippek és trükkök a tökéletes leánybúcsú megszervezéséhez, találd meg te is a lehető legjobb lánybúcsú helyszínt egyenesen a Balaton partján!

Foglalás
logo

10 % kedvezmény

aktuális árainkból

Szobafoglalás »
| Szerző: Fenyvesyachtclubhotel.hu

Így szervezz tökéletes leánybúcsút!

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!
 

Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Három vagy több hónappal a lánybúcsú előtt

 

Kérdezd meg a menyasszonytól, hogy mit szeretne – vagy mit akar elkerülni – a lánybúcsúján. Egy átbulizott éjszakára, vagy egy csendes, beszélgetős estére vágyik inkább?

 

Beszéld meg vele a dolgokat. Ha valami nyugisabb összejövetelre vágyik, akkor közösen vegyétek át az összes lehetőséget. Ha semmiképpen nem szeretné a véletlenre bízni a történteket, akkor áruljon el valamit arról, hogy pontosan mit szeretne. Fontos, hogy jól érezze magát a lánybúcsú napján, és ne kerüljön kellemetlen helyzetbe a barátnői előtt.

 

Jelölj ki egy dátumot. Vannak olyanok, akik hónapokkal az esküvő előtt búcsúztatják a menyasszonyt, míg mások néhány héttel a nagy nap előttre időzítenek. A dátum kiválasztásakor ajánlott figyelembe venni a meghívottak időbeosztását is, és úgy rendezni a dolgokat, hogy mindenki megjelenhessen (és lehetőleg végig maradhasson is). Írjátok össze a meghívottak listáját

 

Két hónappal a lánybúcsú előtt

 

Küld ki az értesítőket és a visszajelzések alapján ellenőrizd, hogy mindenkinek megfelelő-e az időpont. Válasszatok programokat a lánybúcsúra (ezeket akár titokban is tarthatjátok a búcsú napjáig a menyasszony előtt). Rendeld meg a jegyeket, a foglalásokat, és minden egyebet, ha a lánybúcsút egy távolabbi helyre tervezitek, és tudjátok, hogy szükségetek lesz szállásra. Egyeztess mindenkivel az utazásról is.

 

A Balaton parti Fenyves Yach Club Hotel tökéletes lánybúcsú helyszín, itt biztosan felejthetetlen élményekkel gazdagodtok majd! Egy teljes élménykomplexummal biztosítjuk számotokra a tökéletes beltéri helyszínt, de ha ennél többre vágynátok, balaton parti hotelünk saját kikötőjének köszönhetően akár egy hajón is megtarthatjátok az eseményt! A tökéletes lánybúcsúhoz kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Lánybúcsú helyszín a Balaton partján

 

Egy hónappal a lánybúcsú előtt

 

Küldd ki a meghívókat (ezt nem muszáj levélben, az email gyorsabb és biztosabb megoldás, de egy egyszerű telefonhívás is megteszi). Ha kocsmatúrára, vagy hasonló jellegű programsorozatra készültök, akkor állíts össze egy tervet. Mindenképpen kezdjetek egy vacsorával (vagy más kiadós étkezéssel), mert üres gyomorral nem fog sokáig tartani az este. Ez a terv segít majd megsaccolni azt is, hogy szükséges-e fuvart rendelnetek, ha igen, mennyi időre kell majd kibérelnetek azt, illetve hogy hol és mennyi időre kell lefoglalni egy-egy asztalt a kijelölt helyeken. Ha otthon ünnepeltek, akkor oszd szét a feladatokat (üdítők, sütemények, dekorációk beszerzése, stb.) a meghívottak között.

 

Egy héttel a lánybúcsú előtt

 

Vásárolj meg minden szükséges kelléket a lánybúcsúra (például tiara, szalag, stb). Írd össze azokat a játékokat, amiket játszani szeretnétek, a szabályokkal és egyéb információkkal együtt. Ezek legyenek meg írásban, időrendi sorrendben, átláthatóan összefoglalva. Ha kincskeresésre készültök, akkor állítsátok össze a többiekkel, hogy milyen feladatokat kell elvégeznie a menyasszonynak. Fuss át mégegyszer minden részletet, abból nem lehet baj!

 

Egy nappal a lánybúcsú előtt

 

Tarts rövid eligazítást a menyasszonynak, de egyáltalán nem muszáj minden részletre kitérni, például természetesen a meglepetésekre. Emlékeztesd a meghívottakat a találka helyére és idejére. Ha több célállomás is szerepel a napirendben, akkor említsd meg a második „megállót” is, ha esetleg valaki később érkezne. Újra fusd át az összes foglalást, és aludd ki magad!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor