Lánybúcsú Balaton - Fergeteges emlék, amelyre örök életedben boldogan emlékezhetsz vissza

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Lánybúcsú Balatonon, a fergeteges élményért

Mielőtt asszony lesz a nőből még egyszer utoljára - vérmérséklettől függően -  kisebb vagy nagyobb, szolidabb vagy vadabb party keretében szokás elbúcsúztatni leányságát. A lánybúcsú esetén először azt kell eldönteni, hogy egy vagy több napos mulatságot szeretnénk, hisz több nap esetén megfelelő ár-érték arányú szállásra és étkezési lehetőségre is gondolni kell. A Fenyves Yacht Club Hotelben nem kell mérlegelni, 18 szobás szállodánk, a la carte éttermünk, belső tereink és a hotel természeti környezete kiváló választás egy igazi csajos nap, de egy egész csajos hétvége megrendezésére is. Kiváló választás tehát, ha a lánybúcsút Balaton egyik legszebb részén képzeled el barátnőd számára.
 

Lánybúcsú Balaton

Milyen is lenne egy lánybúcsú Balatonon játékok nélkül? Nálunk erre is van lehetőség! 


A leánybúcsús féktelenkedést általában megelőzi egy kis játék, a leendő feleség megmérettetése különböző feladatokban. A Fenyves Yacht Club Hotel termeit és közösségi tereit tekintve, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokat nézve is kielégítő választás lehet egy ilyen programra. 12 fős hangulatos klubtermünk remek lehetőséget rejt a feleségpróbákra, legyen szó férjismereti tesztről vagy a klasszikus társasjátékokról. A tökéletes lánybúcsú Balaton egyik legszebb részé széles gasztronómiai palettával vár, amely - a finom vacsora mellett - ételfelismeréses játékokhoz is tökéletes, tolófalakkal elzárható nagy termünk pedig akár mozgásos feladatok, táncos bemutatók diszkrét színhelye is lehet, mint a menyasszony széktáncos vizsgája, vagy egy chippendale show. 

 

Lánybúcsú Balatonon, hajóink egyikén felszabadultan


Ha zárt terek helyett inkább a szabadba vágyódnátok, ahol magatok lehetettek, akkor egy hajó fedélzete a kitűnő választás. És mivel a lánybúcsút Balatonra szervezitek, ez a lehetőség adott nálunk. A Fenyves Yacht Club Hotelben 8-10 fős vitorláshajótól kezdve, a luxus elektromos yachton és speedboaton át, a két szintes sétahajóig mindet megtaláltok, egyszóval mindent ami egy szuper lánybúcsúztató partihoz kell. Hajókapitányaink – ha csak a hölgykoszorú másképp nem kívánja - észrevétlenül és kellő diszkrécióval vesznek részt a túrán, hisz tudjuk, hogy ami a hajón történik az a hajón is marad. 

 

Ha a lánybúcsút Balatonon nem a vízen képzeled el


Ha hajókázás helyett valami aktívabb programot szeretnétek, irány a hotel melletti kisvasút, ami már önmagában is egy élmény, de első megállója Imremajorba vezet, ahol a leendő menyasszony akár a langalló vagy a kemencés pogácsa elkészítését is elsajátíthatja, autentikus környezetben, igazi kemencében sütve. A lánybúcsú a Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben tehát a visszafogottabb ünneplésre vágyók számára is kitűnő választás.

 

A ráhangolódást követően pedig kezdetét veheti az esti buli. Várunk egy csodás lánybúcsúra a Balatonon!  


A napközbeni aktív vagy pihentető játékok után pedig folytatódjon a csajos este gőz -és szauna kabinjainkban, vagy egy jó bowlingozással az élménypincékben.  A la carte éttermünkben minőségi konyhával és széles választékkal várunk titeket, a „másnaphoz” pedig bőséges reggelit és kései kicsekkolást biztosítunk. Kiváló döntést hoztok tehát, ha a ánybúcsút Balatonra tervezitek. Széles programkínálattal várunk, és minden elképzelésetek megvalósításában segítünk.
Ha szeretnéd lánybúcsúdat Balatonon tartani, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva, és mi segítünk a lánybúcsú megtervezésében!
 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor