A Fenyves Yacht Club Hotel örömmel fogadja kutyával érkező vendégeit! Látogass el hozzánk négylábú kedvenceddel és pihenjetek együtt egy jót!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Kutyabarát hotel

A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás - ezért nem szívesen válunk meg tőle nyaraláskor, pihenéskor sem. Szerencsére ma már egyre több vendéglátóhely és szálloda is felismeri ezt, és kutyabarát minősítést szerezve kitárja kapuit a négylábú vendégek előtt. Balaton-parti szállodánk, a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló célpont kutyás családok számára; a kis kedvencek ugyanis bel- és kültéren egyaránt csodásan érezhetik magukat. Miért is nevezhetjük magunkat kutyabarát hotelnek? Elárulom!

Kutyabarát hotel, ahol örömmel fogadjuk kedvencedet is

Kutyabarát hotel parkosított környezettel

 

Mivel mi is nagyon szeretjük a kutyusokat, így szállodánk tervezésekor gondosan odafigyeltünk arra, hogy minden lehetőség adva legyen a kutyával érkezők számára. Kutyabarát hotelünk, a Fenyves Yacht Club Hotel egy kikötőben, gyönyörű fás parkban helyezkedik el, zöldellő pázsittal és árnyékos terekkel, ahol a kutya vígan róhatja a köröket, míg gazdája ejtőzik egy meleg délutánon. A park területén kifejezetten kutyatartók számára elhelyezett hulladékgyűjtő edények vannak, hisz a környezetre itt is vigyázunk. Szállodánktól 10 percre, Fonyódon kutyás strand is található, így ha kis kedvenced úszni szeretne, akár közösen is megmártózhattok a Balatonban. 

 


Ha nem tudod, vagy nem szeretnéd kutyusod társaságát mellőzni nyaralásod során a Fenyves Yacht Club kutyabarát hotel a neked való szállás!

 

Szállodánk 18 szobájából 6 kutyabarát, vagyis ezekben a gazdi kis kedvencével együtt szállhat meg. A kutyás szobák kertkapcsolatosak, így a gazdik könnyen kiengedhetik kedvencüket a gyepre, anélkül, hogy kimozdulnának. A folyosók kutyával is könnyen megközelíthetőek, a négylábú kedvencek számára pedig állandó jelleggel friss vizet biztosítunk.

 

 

Kutyabarát hotel mellé kutyabarát étterem dukál. Perlaki Pub éttermünkben kedvenced társaságában lakhatsz jól

 

Éttermünk, a Perlaki Pub szállodánkhoz hasonlóan, szintén kutyabarát, így pórázon vezetve a vacsora közben sem kell nélkülöznöd szőrös barátodat. Személyzetünk állatbarát dolgozókból áll, természetes számunkra a kutyusok jelenléte, szeretettel fogadjuk hát minden kutyával érkező vendégünket is.

 

 

Kutyabarát hotelünkben a többi vendég nyugalmára is nagy hangsúlyt fektetünk

 

Szállodánk és éttermünk minden kulturált kutyatartó előtt nyitva áll, akik pórázon vezetve, a környezet tisztaságát megóvva szeretnének minden percet együtt tölteni kis kedvencükkel. A Fenyves Yacht Club Hotel és Étterem megfelel minden kutyabarát minősítési feltételnek, a többi közt rendelkezünk kifejezetten erre a célra kijelölt takarítóeszközökkel, ami egy esetleges „baleset” - házon belüli állatpiszok - higiénikus eltüntetését biztosítja, de a tisztaság és többi vendég nyugalmának megóvása alapvetően a gazdik feladata.

 

 

Olyan helyet keresel, ahol nem néznek rád rosszallóan, sőt kifejezetten örülnek, ha kutyusoddal együtt érkezel?
Szeretnél kutyusod társaságában gyönyörködni a lenyugvó nap Balaton víztükrén megcsillanó fényében? 
Akkor kattints az alábbi gombra, látogass el Balatonfenyves legszebb részén található kutyabarát hotelünkbe,
és tapasztald meg szállodánk békés nyugalmát!  

 

 


 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor