A Fenyves Yacht Club Hotel örömmel fogadja kutyával érkező vendégeit! Látogass el hozzánk négylábú kedvenceddel és pihenjetek együtt egy jót!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Kutyabarát hotel

A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás - ezért nem szívesen válunk meg tőle nyaraláskor, pihenéskor sem. Szerencsére ma már egyre több vendéglátóhely és szálloda is felismeri ezt, és kutyabarát minősítést szerezve kitárja kapuit a négylábú vendégek előtt. Balaton-parti szállodánk, a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló célpont kutyás családok számára; a kis kedvencek ugyanis bel- és kültéren egyaránt csodásan érezhetik magukat. Miért is nevezhetjük magunkat kutyabarát hotelnek? Elárulom!

Kutyabarát hotel, ahol örömmel fogadjuk kedvencedet is

Kutyabarát hotel parkosított környezettel

 

Mivel mi is nagyon szeretjük a kutyusokat, így szállodánk tervezésekor gondosan odafigyeltünk arra, hogy minden lehetőség adva legyen a kutyával érkezők számára. Kutyabarát hotelünk, a Fenyves Yacht Club Hotel egy kikötőben, gyönyörű fás parkban helyezkedik el, zöldellő pázsittal és árnyékos terekkel, ahol a kutya vígan róhatja a köröket, míg gazdája ejtőzik egy meleg délutánon. A park területén kifejezetten kutyatartók számára elhelyezett hulladékgyűjtő edények vannak, hisz a környezetre itt is vigyázunk. Szállodánktól 10 percre, Fonyódon kutyás strand is található, így ha kis kedvenced úszni szeretne, akár közösen is megmártózhattok a Balatonban. 

 


Ha nem tudod, vagy nem szeretnéd kutyusod társaságát mellőzni nyaralásod során a Fenyves Yacht Club kutyabarát hotel a neked való szállás!

 

Szállodánk 18 szobájából 6 kutyabarát, vagyis ezekben a gazdi kis kedvencével együtt szállhat meg. A kutyás szobák kertkapcsolatosak, így a gazdik könnyen kiengedhetik kedvencüket a gyepre, anélkül, hogy kimozdulnának. A folyosók kutyával is könnyen megközelíthetőek, a négylábú kedvencek számára pedig állandó jelleggel friss vizet biztosítunk.

 

 

Kutyabarát hotel mellé kutyabarát étterem dukál. Perlaki Pub éttermünkben kedvenced társaságában lakhatsz jól

 

Éttermünk, a Perlaki Pub szállodánkhoz hasonlóan, szintén kutyabarát, így pórázon vezetve a vacsora közben sem kell nélkülöznöd szőrös barátodat. Személyzetünk állatbarát dolgozókból áll, természetes számunkra a kutyusok jelenléte, szeretettel fogadjuk hát minden kutyával érkező vendégünket is.

 

 

Kutyabarát hotelünkben a többi vendég nyugalmára is nagy hangsúlyt fektetünk

 

Szállodánk és éttermünk minden kulturált kutyatartó előtt nyitva áll, akik pórázon vezetve, a környezet tisztaságát megóvva szeretnének minden percet együtt tölteni kis kedvencükkel. A Fenyves Yacht Club Hotel és Étterem megfelel minden kutyabarát minősítési feltételnek, a többi közt rendelkezünk kifejezetten erre a célra kijelölt takarítóeszközökkel, ami egy esetleges „baleset” - házon belüli állatpiszok - higiénikus eltüntetését biztosítja, de a tisztaság és többi vendég nyugalmának megóvása alapvetően a gazdik feladata.

 

 

Olyan helyet keresel, ahol nem néznek rád rosszallóan, sőt kifejezetten örülnek, ha kutyusoddal együtt érkezel?
Szeretnél kutyusod társaságában gyönyörködni a lenyugvó nap Balaton víztükrén megcsillanó fényében? 
Akkor kattints az alábbi gombra, látogass el Balatonfenyves legszebb részén található kutyabarát hotelünkbe,
és tapasztald meg szállodánk békés nyugalmát!  

 

 


 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!

Csapatépítő játék a Fenyves Yacht Club Hotelben

A csapatépítő játékok nagyszerű tevékenységek lehetnek egy kisebb vállalkozás vagy egy cégen belüli osztály összefogására. A baj csak az, hogy a legtöbben felesleges, erőltetett időpocsékolásként állnak hozzájuk, teljesen porba tiporva ezzel minden erőfeszítésedet egy egységesebb, családiasabb csapat összekovácsolásáért.

Minden, amit egy Balaton parti vagy vízparti parti esküvő szervezéséhez tudnod kell

Vízparti, esetleg Balaton parti, netalán tengerparti esküvőt szeretnél? Sok buktatója van egy ilyen lagzinak, 8 pontban összefoglaltuk, mire kell figyelned, hogyan válasz helyszínt, és hogy lesz tökéletes az esküvőd 2018-ban! Milyen a tökéletes vízparti parti esküvő helyszín?

Vízparti esküvő Balaton

Egy vízparti esküvő sokak legfőbb vágya. A part, a hullámok hangja, a lágy szellő. Idillien hangzik, ugye? Sajnos amilyen szép egy ilyen menyegző, annyival nehezebb is megszervezni azt, hiszen messze nem hagyományos helyszínről, körülményekről és tényezőkről van szó. De mi a teendő, ha eltökélt szándékod a víz mellett kimondani a boldogító igent, sőt ha még a lagzit is ott tartanád meg? Lássuk, hogy mi mindent kell szem előtt tartanod a szervezési fázisban!  

Szilveszteri jó tanácsok; a Fenyves Yacht Club Hotel

Az év utolsó napja a számvetés és az újévi fogadalmak ideje, amikor mindenki azt kívánja, legyen boldogabb az újesztendő. Ennek érdekében számos praktikát is bevethetünk, legyen szó étkezésről, öltözködésről vagy valamilyen tevékenységről. Lássunk pár szerencsét hozó vagy épp megfontolandó szokást szilveszterre.  

További hírek
New York Café TripAdvisor