A Fenyves Yacht Club Hotel örömmel fogadja kutyával érkező vendégeit! Látogass el hozzánk négylábú kedvenceddel és pihenjetek együtt egy jót!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Kutyabarát hotel

A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás - ezért nem szívesen válunk meg tőle nyaraláskor, pihenéskor sem. Szerencsére ma már egyre több vendéglátóhely és szálloda is felismeri ezt, és kutyabarát minősítést szerezve kitárja kapuit a négylábú vendégek előtt. Balaton-parti szállodánk, a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló célpont kutyás családok számára; a kis kedvencek ugyanis bel- és kültéren egyaránt csodásan érezhetik magukat. Miért is nevezhetjük magunkat kutyabarát hotelnek? Elárulom!

Kutyabarát hotel, ahol örömmel fogadjuk kedvencedet is

Kutyabarát hotel parkosított környezettel

 

Mivel mi is nagyon szeretjük a kutyusokat, így szállodánk tervezésekor gondosan odafigyeltünk arra, hogy minden lehetőség adva legyen a kutyával érkezők számára. Kutyabarát hotelünk, a Fenyves Yacht Club Hotel egy kikötőben, gyönyörű fás parkban helyezkedik el, zöldellő pázsittal és árnyékos terekkel, ahol a kutya vígan róhatja a köröket, míg gazdája ejtőzik egy meleg délutánon. A park területén kifejezetten kutyatartók számára elhelyezett hulladékgyűjtő edények vannak, hisz a környezetre itt is vigyázunk. Szállodánktól 10 percre, Fonyódon kutyás strand is található, így ha kis kedvenced úszni szeretne, akár közösen is megmártózhattok a Balatonban. 

 


Ha nem tudod, vagy nem szeretnéd kutyusod társaságát mellőzni nyaralásod során a Fenyves Yacht Club kutyabarát hotel a neked való szállás!

 

Szállodánk 18 szobájából 6 kutyabarát, vagyis ezekben a gazdi kis kedvencével együtt szállhat meg. A kutyás szobák kertkapcsolatosak, így a gazdik könnyen kiengedhetik kedvencüket a gyepre, anélkül, hogy kimozdulnának. A folyosók kutyával is könnyen megközelíthetőek, a négylábú kedvencek számára pedig állandó jelleggel friss vizet biztosítunk.

 

 

Kutyabarát hotel mellé kutyabarát étterem dukál. Perlaki Pub éttermünkben kedvenced társaságában lakhatsz jól

 

Éttermünk, a Perlaki Pub szállodánkhoz hasonlóan, szintén kutyabarát, így pórázon vezetve a vacsora közben sem kell nélkülöznöd szőrös barátodat. Személyzetünk állatbarát dolgozókból áll, természetes számunkra a kutyusok jelenléte, szeretettel fogadjuk hát minden kutyával érkező vendégünket is.

 

 

Kutyabarát hotelünkben a többi vendég nyugalmára is nagy hangsúlyt fektetünk

 

Szállodánk és éttermünk minden kulturált kutyatartó előtt nyitva áll, akik pórázon vezetve, a környezet tisztaságát megóvva szeretnének minden percet együtt tölteni kis kedvencükkel. A Fenyves Yacht Club Hotel és Étterem megfelel minden kutyabarát minősítési feltételnek, a többi közt rendelkezünk kifejezetten erre a célra kijelölt takarítóeszközökkel, ami egy esetleges „baleset” - házon belüli állatpiszok - higiénikus eltüntetését biztosítja, de a tisztaság és többi vendég nyugalmának megóvása alapvetően a gazdik feladata.

 

 

Olyan helyet keresel, ahol nem néznek rád rosszallóan, sőt kifejezetten örülnek, ha kutyusoddal együtt érkezel?
Szeretnél kutyusod társaságában gyönyörködni a lenyugvó nap Balaton víztükrén megcsillanó fényében? 
Akkor kattints az alábbi gombra, látogass el Balatonfenyves legszebb részén található kutyabarát hotelünkbe,
és tapasztald meg szállodánk békés nyugalmát!  

 

 


 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor