Vár egy gazdagon felszerelt konferenciaterem Balaton legszebb részén!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Modern technikával felszerelt konferenciaterem a Balaton legszebb részén

A hatékony munkához, néha ki kell törni a komfortzónából; új utakra lépni és új élményeket szerezni. Ha már unjátok a szokványos konferencia helyszíneket, akkor érdemes konferenciatermet Balatonon, vidéken keresnetek. Ha tehát valami frissre és motiválóra vágytok, akkor irány a Balaton-parti Fenyves Yacht Club Hotel, ahol a csodaszép természeti környezet mellett, minden igényt kielégítő konferenciateremmel és szolgáltatásokkal várunk Benneteket.

A legjobb konferenciaterem Balatonon

Konferenciaterem Balaton – Milyen események alkalmával ideális választás hotelünk?


Legyen szó közép- vagy felsővezetői meetingről, munkaebédről vagy nagyobb létszámú konferenciáról, Balatonon a Fenyves Yacht Club hotelben mindenki megtalálja a számítását. Profi személyzetünk, és teljes körű cateringünk biztos hátteret nyújt, valamint igény szerint csatlakozó programokkal is igyekszünk színesebbé tenni a céges rendezvényt. 
Konferenciatermünk a Balaton lélegzetelállító környezetében helyet foglaló szállodánk mélyföldszintjén található, amely kiválóan alkalmas céges rendezvényekre, meetingekre vagy workshopok megrendezésére.

 

Nagyobb termünk 117 négyzetméteres, légkondicionált, természetes és mesterséges fénnyel egyaránt rendelkezik, ahogy a szükséges multimédiás eszközökkel is. Színháztermi elrendezésben 100 fő befogadására képes, ingyenes wifivel, beépített projektorral és vetítővászonnal felszerelt. Szükség esetén pedig teljes körű cateringgel várjuk vendégeinket, a kávészünettől, a köszöntő falatkákon át, a svédasztalos ebédig-vacsoráig.

 

A kisebb üzleti rendKonferenciaterem Balaton - Kisebb üzleti rendezvényekhez is ideálisezvényekhez is ideális konferenciaterem a Balatonon


Ha kisebb értekezlet helyszínét keresed, a Fenyves Yacht Club Hotel konferenciaterme a Balatonon ebben az esetben is jó választás; elegáns bőrfoteles tárgyalónk kiválóan alkalmas 10-12 fős meetingekhez, és zavartalan tárgyalásokat lefolytatásához. Igény esetén az óriás okostévére csatlakozva vendégeink kivetíthetik prezentációikat, a tolófalas teremajtó pedig garantálja a csendes és zavartalan munkát. Konferenciatermeink egybe is nyithatók, így 150 négyzetméteres terület áll rendelkezésünkre, ahol akár egy 120 fős konferencia is megrendezhető.


Mivel a konferenciaterem a Balatonon helyezkedik el, a friss levegőre vágyók a rendezvény szüneteiben akár a kikötő felé is elsétálhatnak, gyönyörködve a balatoni táj egyedülálló szépségében.

 

 

Konferenciaterem Balaton - Feltöltődés az aktív és passzív pihenést preferálók számára is


„Munka után édes a pihenés” – tartja a mondás - és nálunk bizony lehetőségetek van aktív és passzív pihenésre egyaránt. Használjátok ki annak az előnyét, hogy a konferenciaterem a Balatonon található! 
Számos bel -és kültéri játékkal, programlehetőséggel várjuk a céges csoportokat; a balatoni hajózástól kezdve, a dzsippes vagy a kerékpáros túrákon át a lövészet-íjászatig. De ha szervezett keretek helyett inkább lazábban folytatnátok a nap további részét, élménypincénkben bowlingozhattok-biliárdozhattok egyet, vagy kezdődhet a kötetlen program immár drinkbárunkban üldögélve.

 

Szállodánk konferenciaterme a Balatonon egyedülálló lehetőségekben bővelkedik. Ha céges rendezvényed alkalmával fontos az igényes helyszínválasztás, akkor keress fel minket, és látogass el hozzánk!


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor