Előbb a munka, aztán a szórakozás! Fenyves Yacht Club Hotel, a minden igényt kielégítő konferencia helyszín a Balaton déli partján.

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Fenyves Yacht Club Hotel konferencia helyszín Balaton elbűvölő környezetében

A Fenyves Yacht Club kikötő, szálloda és élményközpont kiváló konferencia helyszín Balaton ellenállhatatlan környezetében, partnertalálkozók és workshopok megrendezésére egyaránt. 
A varázslatos tájon, friss levegőn és nyugalmas környezeten túl a Balatonfenyvesen található szálloda számos programlehetőséget nyújt, ha a szünetekben, vagy a konferencia végeztével szeretnének kikapcsolódni. Fenséges ételekkel, szórakozási és sportolási lehetőséggel várjuk Önöket!
 

Konferencia helyszín Balaton déli partján

Konferencia helyszín Balaton déli partjának legszebb részén, gazdagon felszerelt konferenciateremmel

 

A Fenyves Yacht Club Hotel konferencia helyszín Balatonon multimédiás rendezvényteremmel rendelkezik, amely két szekcióból áll; s ezek tolófalakkal szeparálhatók, vagy igény szerint akár egybe is nyithatók. 
Perlaki nagytermünk U alakos elrendezésben 40 főig, színháztermi elrendezésben 80 főig vehető igénybe, csatlakozó kistárgyalónk pedig 12 fős meetingek, felsővezetői értekezletek exkluzív megrendezésére alkalmas. 
 

 

 

Ajánlatkérésért kattintson az alábbi gombra!

 

 

 

 

Mi teszi különleges konferencia helyszínné Balatonon a Fenyves Yacht Club Hotelt?

 

A Fenyves Yacht Club Hotel ideális konferencia helyszín a Balaton déli partján, ha nyugalmas és költői környezetben képzeli el az Ön által szervezett konferenciát. 
Természetes és mesterséges fénnyel ellátott termeink légkondicionáltak, free wifivel, beépített projektorral és vászonnal, valamint óriás okos televíziókkal felszereltek. 
Konferencia csomagjainkat rugalmasan, az Ön és vendégei igényeihez szabva alakítjuk ki, legyen szó kávészünetről, munkaebédről, tányérszervízes vagy svédasztalos étkezésekről. 

 

Konferencia helyszín Balatonon, az Ön igényeihez szabva 

 

A Fenyves Yacht Club Hotel egy olyan konferencia helyszín a Balaton legszebb részén, ahol rendezvénye megszervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk a személyességre, az állandó kapcsolattartásra és az azonnali reakcióra. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a kapcsolatfelvételtől az egyeztetési, szervezési folyamaton át, a rendezvény napjának utolsó pillanatáig. De nem állunk meg itt. 

 

Igény szerint a kapcsolódó szolgálatásokat is ránk bízhatja, legyen szó fotósról vagy rendezvényfilm készítéséről. Ha a konferencia keretében még egy élménnyel is szeretné megajándékozni meghívott partnereit, elviheti őket egy hajóútra a Balatonon elektromos yachttal, vitorlással vagy sétahajóval, dzsippes túrára mehetnek a vadregényes Nagyberekbe, vagy autentikus bor-esttel emelheti rendezvénye színvonalát. Nézze meg, miért érdemes a Fenyves Yacht Club Hotelt választania, amennyiben konferencia helyszínt keres a Balatonon!

 

Galériánkért kattintson ide!

 

Konferencia helyszín Balatonon pihenéssel és szórakozási lehetőséggel

 

Szállodánkban18 minden igényt kielégítő szoba várja a pihenni vágyókat, amelyekhez térítésmentes szauna sziget használat és bőséges büféreggeli is tartozik. Ezen a konferencia helyszínen Balatonon vendégeinek szórakozási lehetőség után sem kell keresgélni, hiszen élményközpontunk a Fenyves Yacht Club Hotel közel 1000 négyzetméteres föld alatti szintjén található,  0-24 órás recepciónk, drinkbárunk, 2 pályás bowlingszalonunk pedig garantálja, hogy az egész napos munkát, a konferencia vagy a workshop után, könnyed kikapcsolódással folytassák, hisz tudjuk, hogy nagy üzletek sokszor a szünetekben köttetnek meg.


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor