Konferencia helyszín Balaton hotel - az egyik legsokoldalúbb hotel vár benneteket!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Konferencia helyszín a Balaton partján, festői környezetben, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Céges rendezvényt, konferenciát, vagy tréninget szervezel és valami igazán különleges helyszínt keresel, amellyel elkápráztathatod a konferencia résztvevőit? Ne keress tovább, a minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkező Fenyves Yacht Club Hotel a legideálisabb konferencia helyszín a balatoni hotelek között.  


 

Konferencia helyszín Balaton hotel, üzleti és privát rendezvények a Fenyves Yacht Club Hotelben

Mi teszi a Fenyves Yacht Club Hotelt különleges konferencia helyszínné a Balatonon?

 

A két szekcióból álló rendezvényterem, amely a konferencia helyszínéül szolgál, igény szerint egybe nyitható vagy elszeparálható, így akár 40-80 fős konferenciák, vagy a csatlakozó kistárgyalónak köszönhetően kisebb létszámú, 12 fős meetingek is lebonyolíthatók. A Balaton partján, elbűvölő környezetben elterülő hotelünkben a konferencia helyszínt az igényeidnek megfelelően, személyre szabva alakítjuk ki. A konferencia résztvevőinek kényelméről is gondoskodunk, rugalmas konferencia csomagjaink keretein belül. 


Konferencia helyszín a Balaton partján - a személyre szabott igények hotele

A Fenyves Yacht Club Hotel légkondicionált és free wifivel ellátott rendezvényterme azon felül, hogy beépített projektorainak és vásznainak, valamint óriás okos televízióinak köszönhetően ideális technikai feltételeket nyújt a különböző konferenciák megrendezésére; rugalmas konferencia csomagjainknak köszönhetően a konferencia legapróbb részletei is az igényeidhez igazíthatóak, legyen szó az étkezésekről, kávészünetekről, vagy akár a konferencia helyszínén igénybe vehető szabadidős tevékenységekről a Balaton partján.

 

Ideális konferencia helyszín a Balaton déli partján fekvő hotelben

 

A Fenyves Yacht Club Hotel munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre, amennyiben egy igazán egyedi konferencia helyszínt keresel a Balaton hotelei között. Igény szerint akár a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatásokat is elvégezzük. Hotelünk nem csupán emlékezetes konferencia helyszínt biztosít számodra és vendégeidnek a Balaton partján, munkatársaink örömmel megszervezik a résztvevők szabadidős tevékenységét is és kérésedre fotóst és a rendezvényfilm elkészítését is biztosítjuk. 


Konferencia helyszín a Balaton partján hotülnkben változatos szabadidős tevékenységekkel és programokkal 

 

A Fenyves Yacht Club Hotel olyan konferencia helyszín a Balatonon, amely a rendezvény résztvevői számára számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is kínál. A konferencia helyszínén található 1000 négyzetméteres élményközpontunk, drinkbárunk és bowling szalonunk minden résztvevő számára kikapcsolódást nyújt a konferencia fárasztó órái után. 18 szobás hotelünk minden igényt kielégítő kényelmet biztosít a szállóvendégek számára, akik térítésmentesen használhatják a szauna szigetet és élvezhetik bőséges büféreggelinket. Kedvező időjárás esetén különböző kirándulásokat is szervezhetsz a konferenciára meghívott vendégeidnek, elviheted őket egy dzsipes túrára, vagy hajókirándulásra a Balatonon, de akár autentikus boresttel is meglepheted őket a konferencia helyszínén.

 

Konferenciával kapcsolatos további részletek felől vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot az alábbi gombra kattintva.

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor