Konferencia helyszín Balaton hotel - az egyik legsokoldalúbb hotel vár benneteket!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Konferencia helyszín a Balaton partján, festői környezetben, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Céges rendezvényt, konferenciát, vagy tréninget szervezel és valami igazán különleges helyszínt keresel, amellyel elkápráztathatod a konferencia résztvevőit? Ne keress tovább, a minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkező Fenyves Yacht Club Hotel a legideálisabb konferencia helyszín a balatoni hotelek között.  


 

Konferencia helyszín Balaton hotel, üzleti és privát rendezvények a Fenyves Yacht Club Hotelben

Mi teszi a Fenyves Yacht Club Hotelt különleges konferencia helyszínné a Balatonon?

 

A két szekcióból álló rendezvényterem, amely a konferencia helyszínéül szolgál, igény szerint egybe nyitható vagy elszeparálható, így akár 40-80 fős konferenciák, vagy a csatlakozó kistárgyalónak köszönhetően kisebb létszámú, 12 fős meetingek is lebonyolíthatók. A Balaton partján, elbűvölő környezetben elterülő hotelünkben a konferencia helyszínt az igényeidnek megfelelően, személyre szabva alakítjuk ki. A konferencia résztvevőinek kényelméről is gondoskodunk, rugalmas konferencia csomagjaink keretein belül. 


Konferencia helyszín a Balaton partján - a személyre szabott igények hotele

A Fenyves Yacht Club Hotel légkondicionált és free wifivel ellátott rendezvényterme azon felül, hogy beépített projektorainak és vásznainak, valamint óriás okos televízióinak köszönhetően ideális technikai feltételeket nyújt a különböző konferenciák megrendezésére; rugalmas konferencia csomagjainknak köszönhetően a konferencia legapróbb részletei is az igényeidhez igazíthatóak, legyen szó az étkezésekről, kávészünetekről, vagy akár a konferencia helyszínén igénybe vehető szabadidős tevékenységekről a Balaton partján.

 

Ideális konferencia helyszín a Balaton déli partján fekvő hotelben

 

A Fenyves Yacht Club Hotel munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre, amennyiben egy igazán egyedi konferencia helyszínt keresel a Balaton hotelei között. Igény szerint akár a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatásokat is elvégezzük. Hotelünk nem csupán emlékezetes konferencia helyszínt biztosít számodra és vendégeidnek a Balaton partján, munkatársaink örömmel megszervezik a résztvevők szabadidős tevékenységét is és kérésedre fotóst és a rendezvényfilm elkészítését is biztosítjuk. 


Konferencia helyszín a Balaton partján hotülnkben változatos szabadidős tevékenységekkel és programokkal 

 

A Fenyves Yacht Club Hotel olyan konferencia helyszín a Balatonon, amely a rendezvény résztvevői számára számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is kínál. A konferencia helyszínén található 1000 négyzetméteres élményközpontunk, drinkbárunk és bowling szalonunk minden résztvevő számára kikapcsolódást nyújt a konferencia fárasztó órái után. 18 szobás hotelünk minden igényt kielégítő kényelmet biztosít a szállóvendégek számára, akik térítésmentesen használhatják a szauna szigetet és élvezhetik bőséges büféreggelinket. Kedvező időjárás esetén különböző kirándulásokat is szervezhetsz a konferenciára meghívott vendégeidnek, elviheted őket egy dzsipes túrára, vagy hajókirándulásra a Balatonon, de akár autentikus boresttel is meglepheted őket a konferencia helyszínén.

 

Konferenciával kapcsolatos további részletek felől vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot az alábbi gombra kattintva.

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor