Ismerd meg Te is a Fenyves Yacht Club hotel szolgáltatásait! - Hotel Balatonfenyves, rendezvényhelyszín Balaton

Foglalás
logo

10 % kedvezmény

aktuális árainkból

Szobafoglalás »

címkék:

A Fenyves Yacht Club Hotel szolgáltatásai

 

Szállodánk egy komplex élményközpont része, melynek köszönhetően kínálatunkban minden korosztály számára kedves programok közül válogathat.

 

Bowlingozási lehetőséggel, csocsózással, dartsszal és megannyi programlehetőséggel várjuk minden kedves vendégünket szállodánkban télen-nyáron, egész évben! Legyen szó kerékpár bérlésről, gyalogtúráról a Nagyberekben, vagy egy vízi kalandról vitorláshajóval, esetleg séthajózásról a Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló választás. Cégeket, csoportokat csapatépítő tréningekkel is váruk, kül és beltéren egyaránt! Látogass el hozzánk Te is a Fenyves Yacht Club Hotelbe!

Lánykérés a Balaton legszebb részén, a Fenyves Yacht Club Hotelben

„Horgászat közben történt a Balaton partján. Azt mondtam, kapás van és húzza ki ő, mert nekem a másik bottal kell foglalkoznom. Mikor sikerült – kezdő horgász lévén eltartott neki pár percig -  egy doboz volt a horgon, amit csodálkozással vegyült izgalommal bontogatott, hisz hogy került ez oda?! Mire kibontotta és a felismeréssel a szemében rám nézett, már ott térdeltem előtte a nagy kérdéssel hátam mögött a balatoni aranyhíddal.” Te mit szólsz ehhez a lánykéréshez a Balatonon?

Céges csapatépítő helyszín Balatonon

Ha egy csoport tagjai egy helyen vannak, attól még nem válnak csapattá. Az egyéni teljesítmények maximalizáláshoz, a tökéletes csoportdinamika kifejlesztéséhez közös programok, közös élmények kellenek, amelyek csapattá formálják az addig egymás mellett dolgozó kollégákat. Ehhez azonban ki kell lépjünk a komfortzónánkból, és belevetni magunkat egy igazi közös kalandba. Ezt a célt szolgálja a csapatépítés, amelyhez első lépésként ki kell választani a céges csapatépítő helyszínét. Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben egész évben várunk titeket.

Várja Önt is a Fenyves Yacht Club Hotel élményközpontja Balatonfenyvesen!

A Fenyves Yacht Club Hotel nem csak egy szálloda, hanem egy komplex élményközpont része.A la carte éttermünk, a Perlaki-Pub panorámaterasszal, a vízparti Sólya Büfénk pedig, streetfood ételekkel várja vendégeit Balatonfenyvesen.  

Kikötő Balatonfenyvesen

A 2016 tavaszán nyílt Fenyves Yacht Club a legkorszerűbb technológiák felhasználásával épült modern kikötőkomplexum. A teljesen hullámvédett marinában vízcserélő rendszer biztosítja a tiszta kikötővizet és vízforgatórendszer teszi lehetővé a hajók vízen való tárolását a téli időszakban is.

Fenyves Yacht Club Hotel büfé

Szeretettel várjuk A Fenyves Yacht Club kikötőben, a mólók lábánál található Sólya Büfénkben, ahol mindenki megtalálja a fogára valót, legyen szó debreceniről, halról, egy ízletes Fenyvesi Pomposról, vagy frissítő kávékülönlegességekről. 

Perlaki Pub Étterem a Fenyves Yacht Club Hotelben!

Egyszerűség, harmónia és felfedezés. Ez várja a Perlaki Pub vendégeit, ha megkóstolják kínálatunkat, amelyben a harmonikus és letisztult ízekre törekszünk.

Balatonfenyves kikötő

Várja Önöket is több, mint 300 hajóhellyel Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője, melyről kedvező idő esetén akár egy téli napon is kihajózhatnak, testközelből megcsodálva a “Magyar tengert”, a Balatont.   

Bicikliközpont Balatonfenyvesen

A Fenyves Yacht Club a biciklis társadalom számára is kínál alternatívát. A kikötőben található Bike Balatonfenyves Bringaközpont biciklibérléssel, műhellyel, vizesblokkal és pihenőhellyel várja a kerékpározás szerelmeseit.


3/3

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor