Ismerd meg Te is a Fenyves Yacht Club hotel szolgáltatásait! - Hotel Balatonfenyves, rendezvényhelyszín Balaton

Foglalás
logo

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

címkék:

A Fenyves Yacht Club Hotel szolgáltatásai

 

Szállodánk egy komplex élményközpont része, melynek köszönhetően kínálatunkban minden korosztály számára kedves programok közül válogathat.

 

Bowlingozási lehetőséggel, csocsózással, dartsszal és megannyi programlehetőséggel várjuk minden kedves vendégünket szállodánkban télen-nyáron, egész évben! Legyen szó kerékpár bérlésről, gyalogtúráról a Nagyberekben, vagy egy vízi kalandról vitorláshajóval, esetleg séthajózásról a Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló választás. Cégeket, csoportokat csapatépítő tréningekkel is váruk, kül és beltéren egyaránt! Látogass el hozzánk Te is a Fenyves Yacht Club Hotelbe!

Balatoni programok, melyeket kár lenne kihagynod

A nyárra mindenki olyan helyet keres, ahol aktív és passzív pihenés is vár rájuk. A balatoni programok mindenkinek kínálnak színes, és felejthetetlen élményeket, ezért érdemes jól körbenézni a tó partján, mert garantáltan találsz majd olyan kis falut vagy várost, ahol az egész család boldogan pihenhet.

Nyaralás kutyával? Nem lehetetlen

Egy nyaralás kutyával nagyon körülményesnek, és nehézkesnek tűnhet, pedig napjainkra már a hotelek egy része fel van készülve nem csak a gazdik vendéglátására, de a kutyák teljes körű ellátására is, ezért ha kutyával utaznátok el, mindenképpen kutyabarát szállást válasszatok.

Szeretnéd a családot meglepni egy különleges vitorlázás Balaton vizén programmal?

A hajózás egy különleges utazás. A vitorlázásban el kell felejteni a kötöttségeket, a napirendet, a mobiltelefont és rábízni az Istenekre, mikor hova sodor a szél. Ez az igazi romantika – így tartja a hajósok többsége. Ha még nem próbáltad, itt az ideje, hogy kipróbálj egy vízi utat, felejthetetlen vitorlázás Balaton csodás víztükrén!

Születésnap Balaton közelében? A legjobb választás!

Minden évben egyszer eljön az a nap ami a TE napod! A születésnapokat általában szeretjük jól megünnepelni, és különlegessé tenni nem csak sajátunkat, hanem másokét is. A helyszín választás azonban mindig nagy fejtörést okoz, mert szeretnénk olyan helyszínt választani, ami megfelel az ünnep miliőjének. Születésnap Balaton partján egy kiváló választás ha leszeretnél nyűgözni mindenkit, és felejthetetlen élményekkel gazdagodni.

Mit szólnál ha a céges továbbképzés helyszín Balaton partján lenne?

Továbbképzési helyszínekkel mindig gondban voltál? Elismerjük, hogy nehéz megtalálni a tökéletes, elegáns, jó hangulatot árasztó helyszínt, ahol zavartalanul tarthatod meg a továbbképzéseket. Azonban mindenképpen jó választás lehet egy továbbképzés helyszín Balaton közvetlen közelében.

Tavaszi szünet szállodánkban, Balatonfenyvesen

Végre itt a tavaszi szünet, és alig vártad már, hogy családoddal vagy barátaiddal kimozdulj egy kicsit?  Nincs is jobb annál, mint amikor hátrahagyva a munka terhét és a felgyűlt fáradalmakat elvonulunk a világ elől, igaz? Ha a tavaszi szünetben, húsvétkor egy szállodában tervezed a kikapcsolódást és a feltöltődést, akkor látogass el hozzánk szeretteiddel, és kapcsolódj ki nálunk!  

Március 15 hosszú hétvége - Szálloda, Balaton

Magyarország egyik legmeghatározóbb eseménye, az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc emléknapjáról minden évben megemlékezünk. Ilyenkor országszerte különböző rendezvényeken vehetünk részt, vagy szeretteink társaságában megemlékezhetünk a nemzeti identitás egyik alapkövéről, és kipihenhetjük ebben a pár napban az újév óta felgyűlt fáradalmakat. Kipihenhetjük, hiszen 2018-ban az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc kitörésének emléknapja csütörtökre esik, azaz négy napos hosszú hétvégénk lesz.  Ha pedig szeretnél március 15-én, hosszú hétvégén egy szállodában pihenni például a Balaton egyik legszebb részén, akkor jó helyen jársz, nálunk megteheted.  

Oktatás, képzés helyszín hotel

Manapság egyre népszerűbbek az üzleti világban a különböző oktatások, amelyek alkalmával a munkáltató a dolgozókat a jobb és eredményesebb munkavégzés reményében egy-, vagy akár többnapos képzésre invitálja. Ezekhez a rendezvényekhez olyan helyszínt célszerű kiválasztani, ahol minden műszaki és technikai lehetőség adott, valamint az oktatás befejeztével kikapcsolódásra és szórakozásra is alkalma nyílik a résztvevőknek. Tökéletes oktatás, képzés helyszín lehet egy hotel például, hiszen többnapos tréning esetén szállásról és pihenésről is kell gondoskodni a munkavállalók számára.   

Fenyves Yacht Club Hotel - Balatoni horgászat

Nincs is jobb program egy szuper balatoni horgászatnál! A Balaton, 594 négyzetkilométeres méretével Közép-Európa legnagyobb tava. Vízmennyiségét nézve is tekintélyes 1,9 köbkilométer – más néven 1 900 000 000 000 liter – víz van benne. Ennyi pedig elég ahhoz, hogy a horgászok közt igazi paradicsomnak számítson ez a gyönyörű tó. A balatoni horgászatra mint mindenütt, szigorú szabályok vonatkoznak és mint minden élővíznél, itt is előfordul jobb és kapásszegényebb év, de egy biztos, ha rátalálunk a tökéletes helyre, az mindent megér.  


1/3

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

További hírek
New York Café TripAdvisor