Ismerd meg Te is a Fenyves Yacht Club hotel szolgáltatásait! - Hotel Balatonfenyves, rendezvényhelyszín Balaton

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

címkék:

A Fenyves Yacht Club Hotel szolgáltatásai

 

Szállodánk egy komplex élményközpont része, melynek köszönhetően kínálatunkban minden korosztály számára kedves programok közül válogathat.

 

Bowlingozási lehetőséggel, csocsózással, dartsszal és megannyi programlehetőséggel várjuk minden kedves vendégünket szállodánkban télen-nyáron, egész évben! Legyen szó kerékpár bérlésről, gyalogtúráról a Nagyberekben, vagy egy vízi kalandról vitorláshajóval, esetleg séthajózásról a Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló választás. Cégeket, csoportokat csapatépítő tréningekkel is váruk, kül és beltéren egyaránt! Látogass el hozzánk Te is a Fenyves Yacht Club Hotelbe!

Tavaszi szünet szállodánkban, Balatonfenyvesen

Végre itt a tavaszi szünet, és alig vártad már, hogy családoddal vagy barátaiddal kimozdulj egy kicsit?  Nincs is jobb annál, mint amikor hátrahagyva a munka terhét és a felgyűlt fáradalmakat elvonulunk a világ elől, igaz? Ha a tavaszi szünetben, húsvétkor egy szállodában tervezed a kikapcsolódást és a feltöltődést, akkor látogass el hozzánk szeretteiddel, és kapcsolódj ki nálunk!  

Március 15 hosszú hétvége - Szálloda, Balaton

Magyarország egyik legmeghatározóbb eseménye, az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc emléknapjáról minden évben megemlékezünk. Ilyenkor országszerte különböző rendezvényeken vehetünk részt, vagy szeretteink társaságában megemlékezhetünk a nemzeti identitás egyik alapkövéről, és kipihenhetjük ebben a pár napban az újév óta felgyűlt fáradalmakat. Kipihenhetjük, hiszen 2018-ban az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc kitörésének emléknapja csütörtökre esik, azaz négy napos hosszú hétvégénk lesz.  Ha pedig szeretnél március 15-én, hosszú hétvégén egy szállodában pihenni például a Balaton egyik legszebb részén, akkor jó helyen jársz, nálunk megteheted.  

Oktatás, képzés helyszín hotel

Manapság egyre népszerűbbek az üzleti világban a különböző oktatások, amelyek alkalmával a munkáltató a dolgozókat a jobb és eredményesebb munkavégzés reményében egy-, vagy akár többnapos képzésre invitálja. Ezekhez a rendezvényekhez olyan helyszínt célszerű kiválasztani, ahol minden műszaki és technikai lehetőség adott, valamint az oktatás befejeztével kikapcsolódásra és szórakozásra is alkalma nyílik a résztvevőknek. Tökéletes oktatás, képzés helyszín lehet egy hotel például, hiszen többnapos tréning esetén szállásról és pihenésről is kell gondoskodni a munkavállalók számára.   

Fenyves Yacht Club Hotel - Balatoni horgászat

Nincs is jobb program egy szuper balatoni horgászatnál! A Balaton, 594 négyzetkilométeres méretével Közép-Európa legnagyobb tava. Vízmennyiségét nézve is tekintélyes 1,9 köbkilométer – más néven 1 900 000 000 000 liter – víz van benne. Ennyi pedig elég ahhoz, hogy a horgászok közt igazi paradicsomnak számítson ez a gyönyörű tó. A balatoni horgászatra mint mindenütt, szigorú szabályok vonatkoznak és mint minden élővíznél, itt is előfordul jobb és kapásszegényebb év, de egy biztos, ha rátalálunk a tökéletes helyre, az mindent megér.  

Lánybúcsú Balaton

Mielőtt asszony lesz a nőből még egyszer utoljára - vérmérséklettől függően -  kisebb vagy nagyobb, szolidabb vagy vadabb party keretében szokás elbúcsúztatni leányságát. A lánybúcsú esetén először azt kell eldönteni, hogy egy vagy több napos mulatságot szeretnénk, hisz több nap esetén megfelelő ár-érték arányú szállásra és étkezési lehetőségre is gondolni kell. A Fenyves Yacht Club Hotelben nem kell mérlegelni, 18 szobás szállodánk, a la carte éttermünk, belső tereink és a hotel természeti környezete kiváló választás egy igazi csajos nap, de egy egész csajos hétvége megrendezésére is. Kiváló választás tehát, ha a lánybúcsút Balaton egyik legszebb részén képzeled el barátnőd számára.  

Szervezz legénycsút a Balatonra!

Legjobb barátod esküvő előtt áll? Közeleg az utolsó szabad este? Akkor csapjatok egy fergeteges bulit, vagány pasis programokkal a Balaton partján! A Fenyves Yacht Club Hotelben nemcsak exkluzív szállást, minőségi konyhát és bowlingpályákat találtok, hanem számos szuper programmal tudjátok felpörgetni a bulit. Legénybúcsú Balaton egyik legszebb részén, feledhetetlen élménnyel ajándékoz meg benneteket!

Lánykérés a Balaton legszebb részén, a Fenyves Yacht Club Hotelben

„Horgászat közben történt a Balaton partján. Azt mondtam, kapás van és húzza ki ő, mert nekem a másik bottal kell foglalkoznom. Mikor sikerült – kezdő horgász lévén eltartott neki pár percig -  egy doboz volt a horgon, amit csodálkozással vegyült izgalommal bontogatott, hisz hogy került ez oda?! Mire kibontotta és a felismeréssel a szemében rám nézett, már ott térdeltem előtte a nagy kérdéssel hátam mögött a balatoni aranyhíddal.” Te mit szólsz ehhez a lánykéréshez a Balatonon?


1/2

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor