Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín a tökéletes rendezvények színtere.

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

címkék:

Hotel rendezvényhelyszín - Üzleti és magánrendezvények, esküvők, családi események

Üzleti vagy privát rendezvényt szervezel? A Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszínen garantáltan megtalálod azt, ami egy sikeres rendezvényhez szükséges. A tökéletes rendezvények megszervezéséhez minden szükséges feltételt biztosítunk, egyéni igényeid megvalósításában segítünk téged. 


Legyen szó akár esküvőről, leány- vagy legénybúcsúról, születésnapról, eljegyzésről, üzleti megbeszélésről, konferenciáról vagy sajtótájékoztatóról, a Fenyves Yacht Club Hotelben minden rendezvény sikerét garantáljuk. 

 

 

 

Hotel rendezvényhelyszínHotel rendezvényhelyszín – Céges és privát rendezvények

 

Üzleti rendezvények esetén kiemelt jelentőséggel bír a megfelelő helyszín kiválasztása. A Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín világos alaksorában a két szekcióból álló légkondicionált rendezvényterem konferenciák, sajtótájékoztatók és kisebb üzleti megbeszélések kiváló helyszínéül szolgál. Nagy rendezvénytermünk akár 80 fő befogadására is aképes, kistárgyalónk pedig 12 fős meetingek lebonyolítására alkalmas. 
A Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín technikai felszereltsége is garantálja a sikeres üzleti rendezvények sikerét. Free wifit, projektort, óriásvásznat és –televíziót is rendelkezésetekre bocsátunk.
Étkezésetekről pedig fenséges ételeivel a Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín étterme, a díjnyertes Perlaki Pub gondoskodik. 

 

 

Hotel rendezvényhelyszín – Magánrendezvények a Balaton legsokoldalúbb szállodájában

 

Családi összejövetelek, esküvők, lány- és legénybúcsúk stb. helyszínéül is kiváló választás a Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín. Lélegzetelállító esküvők lebonyolítására kiválóan alkalmas a Balaton legszebb panorámájával rendelkező kikötője, de egyéb családi rendezvények alkalmával is tökéletes választás hotelünk. Akár közel 1000 négyzetméteres élményközpontunkban, akár hotelünk teraszán kerül sor a rendezvényre, mindenhol feledhetetlen élménnyel ajándékozzunk meg a résztvevőket. 
A nálunk tartott magánrendezvények esetén is segítünk az egyéni igények megvalósításában. Legyen szó akár meglepetés buliról, akár lánykérésről, diszkréciónkra és segítségünkre biztosan számíthatsz. 

 

 

Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszínFenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín, a Balaton egyik legszebb részén

 

Szeretnél még többet megtudni rólunk? A Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín télen-nyáron várja az érdeklődőket. Nézd meg rendezvénykínálatunkat, és látogass el hozzánk a költői környezetben található Balatonfenyvesre. Kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot, vagy kérdéseid esetén vedd fel velünk a kapcsolatot. 

 

Az ifjú pár a balatoni esküvői helyszínek gyöngyszemén

Szeretnétek a Balaton közepén kimondani a boldogító igent? Vagy csodálatos badacsonyi háttér előtt egybekötni életeteket? Miért érdemes balatoni esküvői helyszínt választanotok?  Legyen szó hagyományos esküvőről vagy hajós, kerékpáros menyegzőről, a Fenyves Yacht Clubban mindenki megtalálja a maga számítását! A Balaton legszebb panorámájú kikötőjével, elbűvölő környezetével és számos programlehetőségével vár titeket is hotelünk.  

Kiváló csapatépítés helyszín vidéken hotelünkben

A tökéletes csapatépítő tréninghez nem könnyű megtalálni a megfelelő helyszínt, mert fontos, hogy a csapatnak amellett, hogy szórakoztató és aktív programokon vesz részt, kikapcsolódásra és pihenésre is legyen lehetősége. A Fenyves Yacht Club Hotel minden elvárásnak kiválóan megfelelő csapatépítés helyszín vidéken. Hotelünk a Balaton déli partjának egyik legszebb részén, Balatonfenyvesen várja vendégeit festői környezetben.   

Konferencia helyszín Balaton hotel, üzleti és privát rendezvények a Fenyves Yacht Club Hotelben

Céges rendezvényt, konferenciát, vagy tréninget szervezel és valami igazán különleges helyszínt keresel, amellyel elkápráztathatod a konferencia résztvevőit? Ne keress tovább, a minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkező Fenyves Yacht Club Hotel a legideálisabb konferencia helyszín a balatoni hotelek között.    

A legjobb konferenciaterem Balatonon

A hatékony munkához, néha ki kell törni a komfortzónából; új utakra lépni és új élményeket szerezni. Ha már unjátok a szokványos konferencia helyszíneket, akkor érdemes konferenciatermet Balatonon, vidéken keresnetek. Ha tehát valami frissre és motiválóra vágytok, akkor irány a Balaton-parti Fenyves Yacht Club Hotel, ahol a csodaszép természeti környezet mellett, minden igényt kielégítő konferenciateremmel és szolgáltatásokkal várunk Benneteket.

Konferencia helyszín Balaton déli partján

A Fenyves Yacht Club kikötő, szálloda és élményközpont kiváló konferencia helyszín Balaton ellenállhatatlan környezetében, partnertalálkozók és workshopok megrendezésére egyaránt.  A varázslatos tájon, friss levegőn és nyugalmas környezeten túl a Balatonfenyvesen található szálloda számos programlehetőséget nyújt, ha a szünetekben, vagy a konferencia végeztével szeretnének kikapcsolódni. Fenséges ételekkel, szórakozási és sportolási lehetőséggel várjuk Önöket!  


1/1

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor