Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín a tökéletes rendezvények színtere.

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

címkék:

Hotel rendezvényhelyszín - Üzleti és magánrendezvények, esküvők, családi események

Üzleti vagy privát rendezvényt szervezel? A Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszínen garantáltan megtalálod azt, ami egy sikeres rendezvényhez szükséges. A tökéletes rendezvények megszervezéséhez minden szükséges feltételt biztosítunk, egyéni igényeid megvalósításában segítünk téged. 


Legyen szó akár esküvőről, leány- vagy legénybúcsúról, születésnapról, eljegyzésről, üzleti megbeszélésről, konferenciáról vagy sajtótájékoztatóról, a Fenyves Yacht Club Hotelben minden rendezvény sikerét garantáljuk. 

 

 

 

Hotel rendezvényhelyszínHotel rendezvényhelyszín – Céges és privát rendezvények

 

Üzleti rendezvények esetén kiemelt jelentőséggel bír a megfelelő helyszín kiválasztása. A Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín világos alaksorában a két szekcióból álló légkondicionált rendezvényterem konferenciák, sajtótájékoztatók és kisebb üzleti megbeszélések kiváló helyszínéül szolgál. Nagy rendezvénytermünk akár 80 fő befogadására is aképes, kistárgyalónk pedig 12 fős meetingek lebonyolítására alkalmas. 
A Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín technikai felszereltsége is garantálja a sikeres üzleti rendezvények sikerét. Free wifit, projektort, óriásvásznat és –televíziót is rendelkezésetekre bocsátunk.
Étkezésetekről pedig fenséges ételeivel a Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín étterme, a díjnyertes Perlaki Pub gondoskodik. 

 

 

Hotel rendezvényhelyszín – Magánrendezvények a Balaton legsokoldalúbb szállodájában

 

Családi összejövetelek, esküvők, lány- és legénybúcsúk stb. helyszínéül is kiváló választás a Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín. Lélegzetelállító esküvők lebonyolítására kiválóan alkalmas a Balaton legszebb panorámájával rendelkező kikötője, de egyéb családi rendezvények alkalmával is tökéletes választás hotelünk. Akár közel 1000 négyzetméteres élményközpontunkban, akár hotelünk teraszán kerül sor a rendezvényre, mindenhol feledhetetlen élménnyel ajándékozzunk meg a résztvevőket. 
A nálunk tartott magánrendezvények esetén is segítünk az egyéni igények megvalósításában. Legyen szó akár meglepetés buliról, akár lánykérésről, diszkréciónkra és segítségünkre biztosan számíthatsz. 

 

 

Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszínFenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín, a Balaton egyik legszebb részén

 

Szeretnél még többet megtudni rólunk? A Fenyves Yacht Club Hotel rendezvényhelyszín télen-nyáron várja az érdeklődőket. Nézd meg rendezvénykínálatunkat, és látogass el hozzánk a költői környezetben található Balatonfenyvesre. Kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot, vagy kérdéseid esetén vedd fel velünk a kapcsolatot. 

 

Az ifjú pár a balatoni esküvői helyszínek gyöngyszemén

Szeretnétek a Balaton közepén kimondani a boldogító igent? Vagy csodálatos badacsonyi háttér előtt egybekötni életeteket? Miért érdemes balatoni esküvői helyszínt választanotok?  Legyen szó hagyományos esküvőről vagy hajós, kerékpáros menyegzőről, a Fenyves Yacht Clubban mindenki megtalálja a maga számítását! A Balaton legszebb panorámájú kikötőjével, elbűvölő környezetével és számos programlehetőségével vár titeket is hotelünk.  

Kiváló csapatépítés helyszín vidéken hotelünkben

A tökéletes csapatépítő tréninghez nem könnyű megtalálni a megfelelő helyszínt, mert fontos, hogy a csapatnak amellett, hogy szórakoztató és aktív programokon vesz részt, kikapcsolódásra és pihenésre is legyen lehetősége. A Fenyves Yacht Club Hotel minden elvárásnak kiválóan megfelelő csapatépítés helyszín vidéken. Hotelünk a Balaton déli partjának egyik legszebb részén, Balatonfenyvesen várja vendégeit festői környezetben.   

Konferencia helyszín Balaton hotel, üzleti és privát rendezvények a Fenyves Yacht Club Hotelben

Céges rendezvényt, konferenciát, vagy tréninget szervezel és valami igazán különleges helyszínt keresel, amellyel elkápráztathatod a konferencia résztvevőit? Ne keress tovább, a minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkező Fenyves Yacht Club Hotel a legideálisabb konferencia helyszín a balatoni hotelek között.    

A legjobb konferenciaterem Balatonon

A hatékony munkához, néha ki kell törni a komfortzónából; új utakra lépni és új élményeket szerezni. Ha már unjátok a szokványos konferencia helyszíneket, akkor érdemes konferenciatermet Balatonon, vidéken keresnetek. Ha tehát valami frissre és motiválóra vágytok, akkor irány a Balaton-parti Fenyves Yacht Club Hotel, ahol a csodaszép természeti környezet mellett, minden igényt kielégítő konferenciateremmel és szolgáltatásokkal várunk Benneteket.

Konferencia helyszín Balaton déli partján

A Fenyves Yacht Club kikötő, szálloda és élményközpont kiváló konferencia helyszín Balaton ellenállhatatlan környezetében, partnertalálkozók és workshopok megrendezésére egyaránt.  A varázslatos tájon, friss levegőn és nyugalmas környezeten túl a Balatonfenyvesen található szálloda számos programlehetőséget nyújt, ha a szünetekben, vagy a konferencia végeztével szeretnének kikapcsolódni. Fenséges ételekkel, szórakozási és sportolási lehetőséggel várjuk Önöket!  


1/1

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor