Ha üzleti rendezvényt szervezel, ezek a tippek kihúznak a slamasztikából

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Hasznos tippek a sikeres céges rendezvényhez

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Mi a rendezvény célja?


Egy rendezvény megszervezésekor mindennek a rendezvény célját kell szolgálnia. Tedd fel tehát a kérdést magadnak – mi a célunk ezzel az egésszel? Új üzleti partnereket szeretnénk szerezni? Esetleg egy termék bemutatójáról van szó? Az egész tervezet alapja ez a cél lesz!

 

Mit enged a költségvetés?


A költségvetés bizonyos esetekben fix, de néha rugalmasabb is lehet. Fontos, hogy minden tényező költségeit részletesen átlásd, mielőtt bármire rábólintanál. Kérj árajánlatokat különböző szolgáltatóktól, míg rá nem találsz a legjobb ár/érték arányra.

 

Hányan hivatalosak az eseményre?


Hány meghívottja van a rendezvénynek, és ezekből hányan lesznek ott biztosan? Ez a szempont különösen fontos lesz a helyszín kiválasztásakor, a programok összeállításakor, és a költségvetés elosztásakor.

Helyszín


A helyszínnel kapcsolatban több kérdés is felvetődik, de első sorban arra kell emlékezned, hogy ez határozza majd meg a rendezvény hangulatát. Milyen ellátást biztosít az adott hely? Milyen kellékeket tudnak adni, és mikről kell neked gondoskodnod? Besegít a személyzet a pakolásban? Van ingyenes Wi-Fi a résztvevők számára? Ne feledd továbbá: túlméretezett helyszínt választani majdnem akkora hiba, mint túl kicsit!

A Fenyves Hotel Yacht Club külön elóadó termmel várja az üzleti rendezvények résztvevőit, így kiváló helyszín kisebb és akár nagyobb létszámú eseményekhez is.

 

Tökéletes választás az üzleti rendezvények lebonyolításához

 

Program és szórakozás


Az esemény programja lényegében az, amiért az egész megrendezésre kerül. Ez valamelyest adott, hiszen közvetlen kapcsolatban áll a céllal. Amennyiben a rendezvény jellege engedi (vagy egyenesen megköveteli) a vendégek szórakoztatásáról is gondoskodnod kell. Ne felejts el továbbá rendszeres szüneteket beiktatni a beszédek, bemutatók, és egyéb programok közé.

 

Népszerűsítsd a rendezvényt


Egy rendezvény akkor lehet csak sikeres, ha elegen elmennek rá. Sosincs túl korán egy ilyen esemény marketingéhez, ezért amint minden szolgáltatóval sikerül egyeztetned, azonnal kezdd el meghirdetni azt. A hirdetés főképpen a programra kell, hogy koncentráljon. A rendezvényt továbbá érdemes online (email, közösségi média, stb.) és offline (TV, újságok, szórólapok, plakátok, stb.) is meghirdetni.

Vedd fel a kapcsolatot a meghívottakkal / érkezőkkel már a rendezvény előtt
Ahogy azt már az elején említettük, fontos, hogy már az első pillanattól kezdve tisztában légy a rendezvény céljával, hogy tisztán és egyértelműen kommunikálhasd azt az érdeklődőknek és meghívottaknak. Győződj meg róla, hogy az érkezők tudják, hogy mit várhatnak el a rendezvénytől, mielőtt egyáltalán eldöntenék, hogy elmennek-e rá.

 

Legyen B terved


Az előzetes készülődéseknek és stressznek köszönhetően nem garantált, hogy kipihenten vágsz majd neki a rendezvénynek, így számos olyan problémával találhatod majd szembe magad, amire nem tér ki a terved. Az apró szervezésbeli hibákat könnyedén észrevétlenek maradhatnak, amíg a következményeik nem válnak „élesben” is érezhetővé. Ilyen esetekre kell, hogy mindig legyen egy B terved!

 

Találkozz a szervezővel személyesen is


Egy céges rendezvény megszervezése nem egyszemélyes feladat. Bizonyos részeket sokszor érdemes egy profi szervezőhöz kiszervezni, aki (vagy akik) gondoskodnak majd az általános tennivalókról, míg te a céggel kapcsolatos szempontokkal foglakozol (amiket nem csinálhat meg egy külső személy vagy szervezet). Az eredményes együttműködéshez azonban muszáj leszel személyesen is egyeztetni a legfontosabb pontokról a megbízott szervezőkkel, hiszen így mérheted fel igazán, hogy mennyire megbízhatók a kiszemelt segítők.
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

New York Café TripAdvisor