Galéria a Fenyves Yacht Club Hotel képeivel

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Galéria

Hotel

Hotel

A Fenyves Yacht Club Hotel igazi multimédiás konferencia- és szórakoztatóközpont az aktiv és passziv kikapcsolódásért. Nézze meg hotelünkről készült képeinket Ön is és látogasson el hozzánk Balatonfenyvesre!

Étterem

Étterem

Nézze meg Ön is a Fenyves Yacht Club Hotel étterméről készült fényképeket, és látogasson el Ön is hozzánk Balatonfenyvesre! Fenséges ételeinknek és az üdítő környezetnek köszönhetően igazi kikapcsolódásban lesz része!

Kikötő

Kikötő

Kikötő nem csak vitorlázók számára! Várjuk Önt is szállodánkban – A Fenyves Yacht Club Hotelben, Balatonfenyvesen – amelyben a garantált nyugalom és pihenés mellett számos szórakozási lehetőség is várja.

Élménypince

Élménypince

Nézze meg Balatonfenyvesen található hotelünk élménypincéjéről készült képeinket és látogasson el hozzánk párjával, barátaival, vagy kollégáival!

Rendezvények

Rendezvények

Családi vagy üzleti rendezvény? A Fenyves Yacht Club Hotel éppúgy lehet kiváló helyszíne sajtótájékoztatóknak és konferenciáknak, mint zártkörű, 80 fős családi vagy baráti partiknak. Nézze meg képeinket!


1/1

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor