Mit szólnál egy egyedülálló vitorlázás Balaton vizén programhoz a családdal?

Foglalás
logo

10 % kedvezmény

aktuális árainkból

Szobafoglalás »

Felejthetetlen vitorlázás Balaton egyedülálló környezetében

A hajózás egy különleges utazás. A vitorlázásban el kell felejteni a kötöttségeket, a napirendet, a mobiltelefont és rábízni az Istenekre, mikor hova sodor a szél. Ez az igazi romantika – így tartja a hajósok többsége. Ha még nem próbáltad, itt az ideje, hogy kipróbálj egy vízi utat, felejthetetlen vitorlázás Balaton csodás víztükrén!

Szeretnéd a családot meglepni egy különleges vitorlázás Balaton vizén programmal?

Hogyan működik a vitorlázás Balaton vizén ha már kedvet kaptál hozzál?


Nincs vitorlásod és hajós jogsid se? Egyet se félj, a Fenyves Yacht Clubban profi kapitányokkal, skiperrekkel és számos charter hajóval várnak, ha szeretnél vízre szállni. Legyen szó nagyobb vagy kisebb vitorlásról, kapitánnyal vagy anélkül, itt minden álmod valóra válhat. Béreljetek ki barátaitokkal egy vitorlást és irány a tó közepe, ahol aztán szólhat a zene, folyhat a sör és mehet a vízbe ugrálás. Szervezd leány vagy legénybúcsúd vitorláshajóra, és élvezzétek a Balatont, a napfényt és a zavartalan fürdőzést. De ha a túlpartra vágytok egy jó kis badacsonyi pincelátogatásra, akkor is kiváló választás a vitorláshajó: 2-3 óra alatt átvisz titeket, így igazán elegánsan érkezhettek a bortúrára. 

 

Legyen részetek felejthetetlen balatoni vitorlázásban! Foglaljatok szobát az alábbi gombra kattintva!

 

Mi lehetne jobb program a nyáron, mint egy vitorlázás Balaton gyönyörű víztükrén?!

 

Elektromos hajók ha egy vitorlázás Balaton helyett valami másra vágytok


Bár a vitorlázás Balaton víztükrén felejthetetlen élményeket tartogat, de ha még is egy kicsit másra vágynátok kitűnő alternatíva lehet az elektromos hajó is, amiből ugyancsak több verziót próbálhattok ki nálunk. A prémium kategóriás, luxus E-yachttól kezdve, az elektromos Alfastreet hajókig, bármivel vízre szállhattok. Ez utóbbinál olyan is van, amelyhez még jogosítvány sem kell.


Különleges hajók, egyedülálló helyszínen


A Fenyves Yacht Club a Balaton egyik legújabb és legmodernebb kikötője, ahová több mint 300 kishajó fér el, két mólószáráról pedig a legszebb panoráma tárul elénk, a minden évszakban gyönyörű Badacsony. És ahogy a Badacsonyt is érdemes az év bármely időszakában megcsodálni, úgy a kikötőbe is érdemes ellátogatni az év bármely napján, hisz a Fenyves Yacht Club Kikötő és Hotel télen-nyáron várja a hajózás, az aktív és passzív kikapcsolódás, valamint a minőségi konyha szerelmeseit. A kikötőnk egyik nagy különlegessége, hogy az egyedülálló vízforgató rendszerünknek köszönhetően télen sem kell lemondani a hajózásról így csodás élmény lehet egy vitorlázás Balaton téli víztükrén.


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor