Csapatépítő tréning? Neked is érdemes kipróbálnod a csapatépítő programokat, íme 6 nyomós ok, amiért mindenkinek szüksége van rájuk!

Foglalás
logo

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »
| Szerző: Fenyvesyachtclubhotel.hu

Miért érdemes neked is csapatépítőt tartani?

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.
 

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

Lehetőséget biztosítanak egymás megismerésére

 

A munkahelyi szocializálódás és ismerkedés az egyik legjobb módszer a termékenység fellendítésére. Nem csak a morált segít fokozni, hanem pozitív légkört teremt, és gördülékenyebbé teszi a hétköznapi problémák megoldását is.

 

Ahhoz, hogy egy csapatépítő tréning minden igényt kielégítően, kifogástalanul sikerüljön, elengedhetetlen a tökéletes helyszín megtalálása. A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín beépített projektorral és vetítővászonnal, vezeték nélküli internetkapcsolattal, flipchart táblákkal és óriás okos televízióival stabil alapjai egy 21. századi céges rendezvénynek egyenesen a Balaton partján. Kérd ajánlatunkat egy felejthetetlen csapatépítő tréninghez az alábbi gombra kattintva!

 

Csapatépítő tréning helyszín a Balaton partján

 

Csapatmunkára ösztönzik a munkatársakat

 

A „csapatépítő” kifejezésből már biztosan sokaknak egyértelművé vált, hogy az ilyen programok egyik fő célja a résztvevők csapatmunkára való ösztönzése, rászoktatása. Ennek köszönhetően a csapatmunkát igénylő feladatok is gyorsabban elvégezhetők és eredményesebbek lesznek majd. Fontos szempont az is, hogy a munkaadók megismerjék alkalmazottaik erősségeit és gyengepontjait is, hogy minél hatékonyabban oszthassák szét közöttük a feladatokat.

 

Baráti versengésre adnak lehetőséget

 

A versengés bizonyítottan fellendíti a termékenységet. Ha ezt a versengést szórakoztató, baráti formában élhetik ki a munkatársak, akkor igazán szoros kapcsolatokat építhetnek ki egymás között (különösen ha egy csapat több csoportra osztva „küzd” egymás ellen).

 

Ünnepi pillanatokat szülnek, és motiválják a résztvevőket

 

Egy-egy győztes meccs után minden sportcsapat megünnepli az elért sikereket, ami általában felhőtlen szórakozással jár. Ez a későbbiekben még jobban motiválja majd őket arra, hogy jól teljesítsenek. Pontosan ugyan ez a helyzet egy irodában is – minden jól sikerült csapatépítő arra ösztönzi az embereket, hogy a továbbiakban is a legtöbbet hozzák ki magukból.

 

Ötletelésre, és a kreativitás szabadon engedésére ösztönzik a csapatokat

 

Az emberek képzelőereje szabadabban szárnyalhat, ha kellemes társaságban érzik magukat. Tehát minden sikeres csapatépítő, ami közelebb hozza egymáshoz a kollégákat, segít a munkahelyi kreativitás gazdagításában is.

 

Megkönnyíti a kommunikációt a csapattagok között

 

A hatékony kommunikáció kulcsfontosságú szerepet játszik minden munkahelyi közösség életében. Nélküle temérdek félreértés, és a munkavégzést hátráltató tényező ütheti fel a fejét. Ez senkinek sem előnyös – mindenki olyan barátságos környezetben szeretne dolgozni, ahol bárkivel kényelmesen és nyugodtan oszthatják meg gondolataikat.
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor