Egyszerűség, harmónia és felfedezés. Kóstolja meg a Perlaki Pub Étterem fenséges fogásait Ön is!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

A Fenyves Yacht Club Hotel étterme, a Perlaki Pub

Ünnepi nyitva tartásunk:

Szállodánk és éttermünk december 24-én 14 óráig tart nyitva. December 25-én zárva vagyunk. December 26-tól ismét a megszokott nyitva tartási időben várjuk kedves vendégeinket!

 

Egyszerűség, harmónia és felfedezés. Ez várja a Perlaki Pub vendégeit, ha megkóstolják kínálatunkat, amelyben a harmonikus és letisztult ízekre törekszünk.

Küldetésünk, hogy jó alapanyagokból, szakszerűen elkészítve, kiváló minőségű ételekkel professzionálisan szolgáljuk ki vendégeinket, az év 365 napján. Fontosnak tartjuk a helyi értékeket, ezért konyhánkon törekszünk helyi alapanyagokból dolgozni. Külön figyelmet szentelünk a ételérzékenységekre, étlapunkon mindenki talál magának megfelelő fogást. Mindig új, frissülő választékkal várjuk vendégeinket, és havi rendszerességgel gasztrohétvégéket is tartunk. Szeretettel várjuk egyéni és csoportos vendégeinket a hét minden napján dél és este 9 között, legyen szó családi eseményről, üzleti vacsoráról vagy céges ebédről.

Aktuális étlapunk:

 

Foglalj hozzánk asztalt te is az alábbi gombra kattintva, és tölts el nálunk egy kellemes ebédet vagy vacsorát!

Orosz Gergely-Chef

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor