Várja Önt is a Fenyves Yacht Club Hotel élményközpontja Balatonfenyvesen!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Élményközpont a Fenyves Yacht Club Hotelben

Élményközpont a Fenyves Yacht Club Hotelben

A Fenyves Yacht Club Hotel nem csak egy szálloda, hanem egy komplex élményközpont része.A la carte éttermünk, a Perlaki-Pub panorámaterasszal, a vízparti Sólya Büfénk pedig streetfood ételekkel várja vendégeit Balatonfenyvesen. Szállodánk alatt közel 1000 négyzetméteres élményközpont húzódik, 2 pályás bowlingszalonnal, biliárd asztallal, drinkbárral, kártyaszobával és rendezvényteremmel, ami kitűnő helyszíne esküvőknek, céges programoknak, csapatépítőknek vagy csak a könnyed kikapcsolódának. A szálloda a Balaton legszebb kikötőjében fekszik, ahol a kerékpárbérléstől, a vitorláshajó charterezésen át, az elektromos vízigokartozásig és sétahajózásig, programok széles kínálatával várjuk vendégeinket!

 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor