Mit szólnál hozzá, ha a céges csapatépítő hotelben lenne megszervezve?

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Különleges csapatépítő hotelben? A legjobb választás!

Különleges csapatépítő hotelben? A legjobb választás!

Különleges csapatépítő hotelben? A legjobb választás!

 

Ha céges csapatépítőt kell szervezned a legnehezebb feladat a megfelelő hely kiválasztása lehet. Nehéz olyan helyet találni, ami mindenkinek megfelelő. Ezért a legjobb választás, ha a csapatépítő hotelben lesz. Egy hotel nem csak helyszínt biztosít, de számos programlehetőséggel, és szervezési feladatok lebonyolításával segítenek neked, hogy felejthetetlen, és idegeskedéstől mentes legyen számodra is a csapatépítő.

 

Csapatépítő hotelben?  A Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes választás!


Csapatépítő hotelben - Ezért kitűnő választás

 

A hotelek többnyire nagyobb rendezvények lebonyolítására is fel vannak készülve, így nem okoz nekik gondot, ha egy nagyobb társasággal érkeztek. A hotelben lehetőség van 1 napos, és akár több napos rendezvények lebonyolítására is. Csapatépítésnek kitűnő választás lehet egy hétvége, mert ha több naposra szervezed a kollégák jobban meg tudják ismerni egymást, és több játékra is lehetőség van. Fontos szem előtt tartani mindenki igényeit, de a lényeg ne vesszen el. Azért utaztok el, és találkoztok munkatársaitokkal irodán kívül, mert szeretnétek kicsit jobban megismerni őket. Bizonyított tény, hogy egy jó hangulatú munkakörnyezetben, ahol az emberek jól érzik magukat, sokkal hatékonyabb a munkavégzés. Tehát a csapatépítőbe fektetett pénz, meg fog térülni, ezért nem érdemes spórolni rajta. Ha szeretnéd, hogy legyen hatása az együtt töltött időnek választásod legyen egy csapatépítő hotelben.


Csapatépítő hotelben, a Balaton partján

 

A Balaton mindenkit természeti kincseivel, és különleges hangulatával csábít magához. Kevesen tudják, de nem csak nyáron, hanem télen is érdemes lehet ellátogatni a Balatonhoz, hiszen egész évben sok program lehetőséget kínálnak az aktív vagy passzív pihenni vágyóknak egyaránt. Csoda szép természeti kincsei között nem csak pihenhettek, de jobban meg is ismerhetitek egymást. A kalandok kovácsolnak össze a legjobban, ezért szervezhettek felfedező túrákat, vagy víziversenyekkel mérhetitek össze magatokat. Különleges élményeket tartogat magában a Balaton, amiket garantáltan nem fogtok tudni elfelejteni. Ha szeretnél egy olyan csapatépítőt szervezni, ami teljesen egyedülálló, legyen a csapatépítő hotelben.


Csapatépítő hotelben izgalmas programlehetőségekkel

 

Azért jó egy hotelt választani a csapatépítéshez, mert mindenben segít a személyzet, így sok szervezést spórolsz meg magadnak, ezenkívül nem csak egy előre berendezett termet, és ételt biztosítanak nektek, hanem számos rendkívül izgalmas csapatösszekovácsoló játékot is ha a csapatépítő hotelben kerül megrendezésre. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a hozzátok legjobban illőt, és indulhat is a szórakozás. 

 

A Fenyves Yacht Club hotel kiváló választás egy közösen eltöltött hétvége megszervezésére. Hotelünk a csapatépítők megszervezésénél szorosan együttműködik profi csapatépítésre specializálódott szakemberekkel, akik segítenek, hogy a legjobb program lehetőségeket találjuk meg az összes hozzánk érkező vendég számára. Szeretnénk, ha olyan játékokkal kedveskedhetnénk, melyek valóban segítenek összekovácsolni a csapatot, és a nálunk töltött idő végére, mindenki jó kedvvel, és felejthetetlen élményekkel gazdagodva térne haza. Szállodánk rendelkezik egy 1000 négyzetméteres élményközponttal, mely tökéletes helyszín lehet az esti játék párbajokhoz, mert található benne biliárdasztal, csocsó, darts, és bowlingban is összemérhetitek tudásotokat a két sávos pályánkon. 

 

A Yacht Club egyik nagy látványossága, a saját kikötőnk, ami nem csak különleges látvány elem, ha valaki kinéz a szobája ablakán, hanem rengeteg program lehetőséget is tartogat magában. A kikötőben lehetőség van hajóbérlésre, és még olyan hajók is elérhetőek amikhez nem kell hajós jogosítvány. Olyan vízforgató rendszerrel szereltük fel, ami lehetővé teszi, hogy télen, vagy a hidegebb tavaszi napokon is ki lehessen hajózni. Ha a csapatépítő hotelben lesz, garantáltan mindenki felejthetetlen élményekkel fog gazdagodni.


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor