Ha igazi élményre vágytok, a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín vidéken vár rátok!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

címkék:

Csapatépítő helyszín vidéken - Fergeteges csapatépítő programokkal vár a Fenyves Yacht Club Hotel

“Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.”

-Sean Covey

 

Csapatépítő helyszín vidéken – Miért érdemes megszervezned?

 

A csapatépítés egyre népszerűbb a cégek körében, ugyanis egy közös program összehozza az embereket. Egy ilyen esemény alkalmával megismerhetjük kollégáinkat, munkavállalóinkat, valamint az esetleges konfliktusok elsimítására is lehetőségünk nyílik. Abban az esetben, ha szeretnénk alkalmazottainkat megjutalmazni, ráadásul mindezt az eredményesebb munkavégzés reményében tesszük, akkor egy jó csapatépítő a legkiválóbb választás. Mindehhez már csak a tökéletes csapatépítő helyszín megtalálására van szükség. 

 

Csapatépítő helyszín vidéken – Szakmai programok, majd önfeledt szórakozás Balaton legszebb részén

 

Csapatépítő helyszín vidéken, Balatonfenyvesen

Olyan csapatépítő helyszínt keresel, ahol szabad- és beltéri programokra egyaránt van lehetőségetek? Olyat, amely a gyönyörű panorámán túl fenséges ételekkel és csapatépítő programokkal vár? Akkor a Fenyves Yacht Club Hotel számodra a megfelelő választás! Balatonfenyvesen található hotelünk olyan csapatépítő helyszín, ahol mindenki megtalálja a maga számítását. Csapatépítőtöket szakmai programokkal kötnétek össze? Nem probléma, hiszen modern technológiával felszerelt konferencia- és tárgyalótermünkben erre is lehetőségetek van. 


Csapatépítő játékokra vágytok? Partnerünk, a csapatépítő játékok nagymestere, az Escape Club jóvoltából számos kül- és beltéri programlehetőség közül választhattok.


Kirándulnátok inkább? A somogyi Nagyberek felfedezése kisvasúttal, vagy a gyönyörű környezetben tett kiadós kirándulás is igazi csapat összekovácsoló erővel bír!

 

Kirándulás helyett inkább biciklitúrát képzelsz el csapatoddal? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen ezt is megteheted, hiszen Bicikliközpontunk csak rátok vár! 

 

 

Csapatépítő helyszín vidéken – Este pedig vár titeket a jól megérdemelt pihenés 

Ha elfáradtatok a közös programozásban, akkor pihenjétek ki magatokat szaunaszigetünkön, vagy gurítsatok le egy italt élményközpontunkban, és beszéljétek át a nap eseményeit egy fergeteges bowling vagy biliárd parti közben. Mielőtt azonban a pihenésen kezdenétek gondolkozni, nézzétek meg hotelünk csapatépítő programkínálatát vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot további információkért!

 

Csapatépítő helyszín vidéken – És miért érdemes még ellátogatnotok hozzánk?

 

Mert ritka az olyan csapatépítő helyszín vidéken, ahova kutyusoddal együtt érkezhetsz!

Kollégáid nem tudnak részt venni a csapatépítőn, mert nem tudják kire bízni kedvenceiket? Mi erre is megoldást kínálunk!

Kutyabarát hotelünkben veletek együtt, kutyusaitok is jól érzik majd magukat. Az alábbi gombra kattintva kérhetsz tőlünk ajánlatot, estelegesen felmerülő kérdéseidre készséggel válaszolunk.

 

 

 


 

Csapatépítő helyszín - Kalandos kincsvadászat

Partnerünk, az Escape Club olyan fantasztikus csapatépítő lehetőségeket kínál számotokra, amelyek esetén egyszerűen lehetetlen unatkozni. Különböző izgalmas, érdekes és szórakoztató játékaik segítségével egységgé kovácsolódik a csapat. A csapatépítő játékok széles tárházát felsorakoztató Escape Club és a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín meginvitál benneteket egy kalandos kincsvadászatra!

Csapatépítés helyszín

A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen minden lehetőség adott a közös hang megtalálásához és a csapat összekovácsolásához. Páratlan környezetben számos lehetőséget kínálunk a csapatépítő programra vágyóknak. Ilyen például partnerünk, az Escape Club Tutajépítés játéka is, amelyben együttes erővel készíthetitek el saját tutajotokat. Fő a csapatmunka!

Csapatépítő helyszín vidéken

Ez a vicces és olykor spicces feladat igazi izgalmakban részesíti a vállalkozó csapatokat. El tudjátok képzelni, hogy milyen lehet az, mikor orgazdáknak szállítjátok a demizsonokat? Ezekhez persze csak akkor juthattok hozzá, ha megtaláljátok a feladatokat és megoldjátok őket. És mi történik, ha a demizsonok tartalma “véletlenül” megcsappanna? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen nem kell retorziótól tartanotok. 

Csapatépítő helyszín

Egy igazán izgalmas csapatépítő programra vágytok? Szeretitek a borzongást és az éjszakai kóborlást? Mindemellé még az is elmondható rólatok, hogy nem rettentek meg a logikai feladványoktól sem? Akkor az éj titkai csapatépítő játék a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen nektek való!

Csapatépítő helyszín - Indoor programok

Hideg időben ti is inkább a beltéri programokat részesítitek előnyben? Vagy általánosságban elmondható ez rólatok? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín szerencsére ebben az esetben is partneretek, hiszen beltéri játékainkkal éppen olyan szórakoztató és vidám programokban lehet részetek, mintha a szabadban lennétek. Mit szólnátok egy szórakoztató vetélkedőhöz?


1/1

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor