Ha igazi élményre vágytok, a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín vidéken vár rátok!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

címkék:

Csapatépítő helyszín vidéken - Fergeteges csapatépítő programokkal vár a Fenyves Yacht Club Hotel

“Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.”

-Sean Covey

 

Csapatépítő helyszín vidéken – Miért érdemes megszervezned?

 

A csapatépítés egyre népszerűbb a cégek körében, ugyanis egy közös program összehozza az embereket. Egy ilyen esemény alkalmával megismerhetjük kollégáinkat, munkavállalóinkat, valamint az esetleges konfliktusok elsimítására is lehetőségünk nyílik. Abban az esetben, ha szeretnénk alkalmazottainkat megjutalmazni, ráadásul mindezt az eredményesebb munkavégzés reményében tesszük, akkor egy jó csapatépítő a legkiválóbb választás. Mindehhez már csak a tökéletes csapatépítő helyszín megtalálására van szükség. 

 

Csapatépítő helyszín vidéken – Szakmai programok, majd önfeledt szórakozás Balaton legszebb részén

 

Csapatépítő helyszín vidéken, Balatonfenyvesen

Olyan csapatépítő helyszínt keresel, ahol szabad- és beltéri programokra egyaránt van lehetőségetek? Olyat, amely a gyönyörű panorámán túl fenséges ételekkel és csapatépítő programokkal vár? Akkor a Fenyves Yacht Club Hotel számodra a megfelelő választás! Balatonfenyvesen található hotelünk olyan csapatépítő helyszín, ahol mindenki megtalálja a maga számítását. Csapatépítőtöket szakmai programokkal kötnétek össze? Nem probléma, hiszen modern technológiával felszerelt konferencia- és tárgyalótermünkben erre is lehetőségetek van. 


Csapatépítő játékokra vágytok? Partnerünk, a csapatépítő játékok nagymestere, az Escape Club jóvoltából számos kül- és beltéri programlehetőség közül választhattok.


Kirándulnátok inkább? A somogyi Nagyberek felfedezése kisvasúttal, vagy a gyönyörű környezetben tett kiadós kirándulás is igazi csapat összekovácsoló erővel bír!

 

Kirándulás helyett inkább biciklitúrát képzelsz el csapatoddal? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen ezt is megteheted, hiszen Bicikliközpontunk csak rátok vár! 

 

 

Csapatépítő helyszín vidéken – Este pedig vár titeket a jól megérdemelt pihenés 

Ha elfáradtatok a közös programozásban, akkor pihenjétek ki magatokat szaunaszigetünkön, vagy gurítsatok le egy italt élményközpontunkban, és beszéljétek át a nap eseményeit egy fergeteges bowling vagy biliárd parti közben. Mielőtt azonban a pihenésen kezdenétek gondolkozni, nézzétek meg hotelünk csapatépítő programkínálatát vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot további információkért!

 

Csapatépítő helyszín vidéken – És miért érdemes még ellátogatnotok hozzánk?

 

Mert ritka az olyan csapatépítő helyszín vidéken, ahova kutyusoddal együtt érkezhetsz!

Kollégáid nem tudnak részt venni a csapatépítőn, mert nem tudják kire bízni kedvenceiket? Mi erre is megoldást kínálunk!

Kutyabarát hotelünkben veletek együtt, kutyusaitok is jól érzik majd magukat. Az alábbi gombra kattintva kérhetsz tőlünk ajánlatot, estelegesen felmerülő kérdéseidre készséggel válaszolunk.

 

 

 


 

Csapatépítő helyszín - Kalandos kincsvadászat

Partnerünk, az Escape Club olyan fantasztikus csapatépítő lehetőségeket kínál számotokra, amelyek esetén egyszerűen lehetetlen unatkozni. Különböző izgalmas, érdekes és szórakoztató játékaik segítségével egységgé kovácsolódik a csapat. A csapatépítő játékok széles tárházát felsorakoztató Escape Club és a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín meginvitál benneteket egy kalandos kincsvadászatra!

Csapatépítés helyszín

A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen minden lehetőség adott a közös hang megtalálásához és a csapat összekovácsolásához. Páratlan környezetben számos lehetőséget kínálunk a csapatépítő programra vágyóknak. Ilyen például partnerünk, az Escape Club Tutajépítés játéka is, amelyben együttes erővel készíthetitek el saját tutajotokat. Fő a csapatmunka!

Csapatépítő helyszín vidéken

Ez a vicces és olykor spicces feladat igazi izgalmakban részesíti a vállalkozó csapatokat. El tudjátok képzelni, hogy milyen lehet az, mikor orgazdáknak szállítjátok a demizsonokat? Ezekhez persze csak akkor juthattok hozzá, ha megtaláljátok a feladatokat és megoldjátok őket. És mi történik, ha a demizsonok tartalma “véletlenül” megcsappanna? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen nem kell retorziótól tartanotok. 

Csapatépítő helyszín

Egy igazán izgalmas csapatépítő programra vágytok? Szeretitek a borzongást és az éjszakai kóborlást? Mindemellé még az is elmondható rólatok, hogy nem rettentek meg a logikai feladványoktól sem? Akkor az éj titkai csapatépítő játék a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen nektek való!

Csapatépítő helyszín - Indoor programok

Hideg időben ti is inkább a beltéri programokat részesítitek előnyben? Vagy általánosságban elmondható ez rólatok? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín szerencsére ebben az esetben is partneretek, hiszen beltéri játékainkkal éppen olyan szórakoztató és vidám programokban lehet részetek, mintha a szabadban lennétek. Mit szólnátok egy szórakoztató vetélkedőhöz?


1/1

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor