Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín - Indoor csapatépítő játékok - Vetélkedő

Foglalás
logo

10 % kedvezmény

aktuális árainkból

Szobafoglalás »

Csapatépítő helyszín - Vetélkedő

Hideg időben ti is inkább a beltéri programokat részesítitek előnyben? Vagy általánosságban elmondható ez rólatok? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín szerencsére ebben az esetben is partneretek, hiszen beltéri játékainkkal éppen olyan szórakoztató és vidám programokban lehet részetek, mintha a szabadban lennétek. Mit szólnátok egy szórakoztató vetélkedőhöz?

Csapatépítő helyszín - Indoor programok

Miért érdemes csapatépítőt szervezni?

Minden cégvezető eredményes munkavégzést vár el munkavállalóitól. A gördülékeny munkát pedig a munkahelyi légkör nagyban befolyásolja, így nem mindegy, hogy milyen a viszony az alkalmazottak között. Egy esetleges munkahelyi konfliktus elsimítására vagy egy új kolléga beilleszkedésének nehézségeire kiváló megoldás lehet egy közös csapatépítő program, amely lehetőséget nyújt egymás jobb megismerésére, és végső soron a csapat összekovácsolására. Egy eredményes csapatépítő pedig a megfelelő program kiválasztásán túlmenően a minden igényt kielégítő csapatépítő helyszínen is múlik. Ha olyan helyszínre vágytok tehát, ahol a csapatépítő programok széles választékával, gyönyörű környezettel és szabadidős tevékenységekkel is várnak, akkor a Fenyves Yacht Club Hotel a legjobb választás. 

 

Csapatépítő helyszín bel- és kültéri programokkal

A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen egyaránt lehetőségetek van beltéri és kültéri csapatépítő játékokra. A csapatépítés mestereivel, az Escape Clubbal közösen olyan különleges csapatépítő játékokat kínálunk számotokra, amelyek összekovácsolják a csapatot, és felejthetetlen élményt biztosítanak számotokra. A csapatépítő helyszín különleges adottságainak köszönhetően számos különböző típusú csapatépítő játékot kínálunk számotokra, legyen szó a szóban forgó vetélkedőről, az izgalmas szeszcsempészetről vagy akár a tutajkészítésről.  

 

Csapatépítő helyszín – Kiknek ajánljuk a vetélkedőt?

 

Azoknak, akik a beltéri programokat kedvelik, és szeretik a játékos, könnyed feladatokat. A csapatépítő helyszínen összegyűlt versengő csapatok egy helyen, egy időben teljesítik a feladványokat, melyeknek célja a társaság felélénkítése és egymás jobb megismerése. A vetélkedő több feladatból áll, lehetőségetek van a Túlélés a Holdon  nevű játékot játszani, amely az elméleti problémamegoldásra épül, de megmérettethetitek magatokat a Rejtvények, a Repülőszőnyeg, az Üvegtorony vagy a Karika kör nevű játékunkban is. 

 

A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín Balatonfenyvesen vár benneteket

 

Szívesen tartanátok csapatépítőtöket egy káprázatosan szép helyszínen? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín a Balaton legszebb panorámájú kikötőjével, csapatépítő és szabadidős programok széles választékával és fenséges ételekkel vár titeket. Ha szeretnétek csapatépítő rendezvényeteket nálunk szervezni vegyétek fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjetek személyre szabott ajánlatot az alábbi gombra kattintva. 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor