Tutajépítés csapatoddal a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Csapatépítő helyszín - Tutajépítés

A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen minden lehetőség adott a közös hang megtalálásához és a csapat összekovácsolásához. Páratlan környezetben számos lehetőséget kínálunk a csapatépítő programra vágyóknak. Ilyen például partnerünk, az Escape Club Tutajépítés játéka is, amelyben együttes erővel készíthetitek el saját tutajotokat. Fő a csapatmunka!

Csapatépítés helyszín

Csapatépítő helyszín – Ha Balaton, akkor hajóra fel!

 

A Fenyves Yacht Club nemcsak kiváló csapatépítő helyszín, hanem a Balaton legszebb panorámájú kikötője is egyben, így adott, hogy amennyiben csapatépítőtöket hozzánk szervezitek vizes programokat is kínálunk számotokra. Nem is akármilyeneket! E programjaink mindegyike kiváló a csapatszellem kialakítására, a kellemesen és vidáman eltöltött program összehozza a csoport tagjait.

 

Csapatépítő helyszín – Tutajépítés

 

Kevesen mondhatják el magukról, hogy saját kezűleg készítettek el egy tutajt, egyetértetek velünk? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen erre is van lehetőségetek! 
E szórakoztató feladat végeztével attól sem kell tartanotok, ha egy lakatlan szigeten rekedtek, hiszen a tutajépítés már a kisujjatokban lesz! De mit kell tudnotok még erről a szórakoztató csapatépítő játékról? 

 

Miután a csapatépítő helyszínen csoportokra osztjuk a résztvevőket kezdetét veheti a tutajépítést. Az ehhez szükséges eszközöket elrejtjük, és ezeket GPS készülék segítségével mindegyik csapatnak fel kell kutatnia. Ennél a csapatépítő feladatnál is számos ügyességi, bátorsági küldetést kell teljesítenetek, végül, mikor minden eszköz a rendelkezésetekre áll, belevethetitek magatokat a tutajépítés munkálataiba. 

 

Csapatépítő helyszín – Szórakozás és egymás jobb megismerése

 

Kreativitásra és leginkább együttműködésre lesz szükségetek a feladat teljesítésekor, hiszen a tutajt meg kell tervezni, fel kell építeni, és csapatzászlót kell készíteni. Az önfeledt szórakozáson túl kiválóan alkalmas a feladat arra, hogy vezetőként rálátásotok legyen arra, hogy munkavállalóitok milyen rejtett képességekkel rendelkeznek; mennyire képesek a csapatmunkára, milyen aktívan veszik ki részüket a feladatmegoldásban. 

 

Mit gondoltok? Ti is szívesen építenétek tutajt egy bámulatos vízparti csapatépítő helyszínen? Akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjetek ajánlatot az alábbi gombra kattintva!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor