Kalandos szeszcsempészet csapatoddal a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen!

Foglalás
logo

10 % kedvezmény

aktuális árainkból

Szobafoglalás »

Csapatépítő helyszín - Kalandos szeszcsempészet

Ez a vicces és olykor spicces feladat igazi izgalmakban részesíti a vállalkozó csapatokat. El tudjátok képzelni, hogy milyen lehet az, mikor orgazdáknak szállítjátok a demizsonokat? Ezekhez persze csak akkor juthattok hozzá, ha megtaláljátok a feladatokat és megoldjátok őket. És mi történik, ha a demizsonok tartalma “véletlenül” megcsappanna? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen nem kell retorziótól tartanotok. 

Csapatépítő helyszín vidéken

Csapatépítő helyszín – Csapatépítő játékok fontossága

 

Vajon miért egyre népszerűbbek manapság a csapatépítő játékok? Miért jók ezek a programok mind a munkáltatónak, mind a munkavállalóknak? Egyrészt, mert egy kis környezetváltozás sosem árt, másrészt pedig egy jó program mindig megalapozza a munkahelyi légkört, és mint tudjuk, jó társaságban nemcsak repül az idő, hanem a munka is sokkal hatékonyabb. Mindemellet számos egyéb előnnyel jár egy ilyen program; elősegíti az újabb kollégák jobb megismerését, enyhíti az esetleges munkahelyi konfliktusokat, és lehetőséget kínál egy kötetlen, szórakoztató program eltöltésére, melyet követően újult erővel vethetik bele magukat a munkába. A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín az Escape Club közreműködésével feledhetetlen csapatépítő programokat garantál számotokra, nézzétek meg, miért érdemes a kalandos szecsempészet játékot választatnotok. 

 

Csapatépítő helyszín – Kalandos szeszcsempészet

 

Ebben a különleges, stratégiai játékban megismerhetitek saját és társaid rejtett képességeit is, valamint az is kiderül, hogy ki mennyire alkalmas a csapatban való együttműködésre. A csapatok a szeszcsempészet játékban először egymással vetélkednek, majd egymásra utalt helyzetben is meg kell állniuk helyüket. A csapatok sikeressége ennél a feladatnál a sikeres kommunikáción áll elsősorban, hiszen ezen múlik a feladatok teljesítése is. Ha olyan játékot kerestek tehát, ahol a beszélgetésen van a hangsúly, és nem rettentek vissza az orgazdáktól való szeszkereskedelmtől sem, akkor ezt a csapatépítő programot ajánljuk nektek a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín játékai közül.

 

Csapatépítő helyszín – A kalandos szeszcsempészet játék menete

 

Ez az izgalmas játék elsősorban a stratégiára és kommunikácóra épül, amelynél a fő cél a vagyongyűjtés. És hogyan tehettek szert erre a vagyonra? A játékot irányító orgazdák eltűnt demizsonjaikért cserébe fizetséget adnak, azonban ezeket a demizsonokat nem olyan egyszerű felkutatni, mint hinnétek. 

Mivel az orgazdák minél hamarabb szeretnék megkaparintani a csapatépítő helyszínen elveszett demizsonjaikat, ezért ennek érdekében minden segítséget megadnak, GPS készüléket, térképet, adóvevő készüléket és iránytűt is rendelkezésetekre bocsátanak a minél eredményesebb feladatvégzés reményében. Ezekkel az eszközökkel lehetőségetek lesz rátalálni a csapatépítő helyszínen eltűnt demizsonokra, amelyeket ügyességi, logikai feladatok teljesítésével szerezhettek meg. Ha meg szállítás közben esetleg megcsappanna a demizsonok tartalma, az orgazdák járulékos veszteségként könyvelik el. :) 

A játék végén a leggazdagabb csapat nyer; készen álltok a kalandos szeszcsempészetre? 

 

A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín vár benneteket Balatonfenyvesen!

 

Ha az leírtak alapján ti is úgy gondoljátok, hogy részt vennétek ezen a lehengerlő és izgalmas játékon, akkor kérjetek tőlünk személyre szabott ajánlatot az alábbi gombra kattintva, vagy további információkért vegyétek felvelünk a kapcsolatot. A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín télen-nyáron, különleges csapatépítő programokkal vár titeket!

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor