Keresd a kincset a Balaton partján! Csapatépítő helyszín, amely garantált szórakozást nyújt számotokra

Foglalás
logo

10 % kedvezmény

aktuális árainkból

Szobafoglalás »

Csapatépítő helyszín – Kalandos kincsvadászat

Partnerünk, az Escape Club olyan fantasztikus csapatépítő lehetőségeket kínál számotokra, amelyek esetén egyszerűen lehetetlen unatkozni. Különböző izgalmas, érdekes és szórakoztató játékaik segítségével egységgé kovácsolódik a csapat. A csapatépítő játékok széles tárházát felsorakoztató Escape Club és a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín meginvitál benneteket egy kalandos kincsvadászatra!

Csapatépítő helyszín - Kalandos kincsvadászat

Csapatépítő helyszín – Mire helyezzük a hangsúlyt a játék során?

 

A csapatépítés alkalmával az egyik leginkább fejlesztendő terület a csapaton belüli megfelelő kommunikáció, és az együttműködés kifejlesztése, javítása. Bár a csapattagok elképzelhető, hogy nem ismerik egymást eléggé – amely gátló tényezője lehet a kommunikációnak – e feladat alkalmával azonban rá vannak kényszerülve az együttműködésre, ha szeretnék teljesíteni a feladatot, és megtalálni az elrejtett kincset a csapatépítő helyszínén. 

 

Csapatépítő helyszín – Egységben az erő!

 

Adott egy páratlan szépségű csapatépítő helyszín, egy csapatépítés céljából érkezett csoport és egy elrejtett kincsesláda. Mielőtt azt gondolnátok, hogy mindenkinek kiosztunk egy térképet, amely némi fejtörést igényelve elvezet a kincshez, eláruljuk, tévedtek. 
A területet a csapatotokkal együtt kell végigjárnotok, és együtt kell megoldanotok a feladványokat. Olyan csapatmunkára lesz itt szükségetek, amelyben mindenki, a saját képességei szerint segítheti csapatát. Fény derülhet ezáltal rejtett képességeidre, és rálátásod lesz arra, hogy kollégáid, csapattársaid hogyan teljesítenek versenyhelyzetben. 

 

Csapatépítő helyszín – A kincshez vezető út

 

A csapatépítő helyszínen való találkozást és rövid bemutatkozást követően ismertetjük a játék menetét. Az állomásokon található logikai feladatokat és rejtvényeket GPS készülék segítségével kutatjátok fel, a megoldott feladványok pedig egyre közelebb visznek majd a kincsesláda helyszínéhez. 
Egyéni és összehangolt csapatmunkára is szükségetek lesz minden feladat alkalmával, hiszen a megszerzett részinformációkat továbbítanotok kell a csapattagoknak. Együttes erővel pedig megoldjátok a rejtvényeket, és végül, ha sikerrel jártok, ráleltek a kincsesládára, és a benne lévő kincsekre. 

 

Csapatépítő helyszín – Feladatok, amelyekre számíthattok

 

Ennél a feladatnál ügyességi, bátorsági feladatokra számítsatok. A csapatépítő helyszín körbejárása alkalmával egy kiadós kirándulásban is részetek lesz, de a játékos feladatoknak köszönhetően fel sem fog tűnni a megtett táv és az idő múlása. Hiszen tudjátok, jó társaságban repül az idő!

 

Kedvet kaptatok ehhez a fergeteges kalandhoz? A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín vár benneteket! Kérjetek ajánlatot tőlünk az alábbi gombra kattintva, és gazdagodjatok egy életre szóló élménnyel!  

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor