Az éj titkainak felderítése a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Csapatépítő helyszín - Az éj titkai

Egy igazán izgalmas csapatépítő programra vágytok? Szeretitek a borzongást és az éjszakai kóborlást? Mindemellé még az is elmondható rólatok, hogy nem rettentek meg a logikai feladványoktól sem? Akkor az éj titkai csapatépítő játék a Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen nektek való!

Csapatépítő helyszín

Csapatépítő helyszín – Egy program, ami összehoz

 

Egyre több cégvezető fedezi fel a csapatépítő programokban rejlő lehetőségeket, és az nem véletlen. A munkavállalóknak jól esik olykor egy kis kikapcsolódás, amely alkalmával ráadásul még egymás jobb megismerésére is lehetőségük nyílik. Egy kiváló csapatépítés egy fantasztikus csapatépítő helyszínen összehozza a kollégákat, az esetleges nézeteltérések elsimulnak, a programon való részvételt követően az egységgé kovácsolódott csapat újult erővel vetheti bele magát a munkába.

 

Csapatépítő helyszín – Az Escape Club csapatépítő játékai

 

A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín partnere, az Escape Club a csapatépítő játékok nagy mestere. Olyan különleges csapatépítő játékokat dolgoztak ki a csapat egységének eléréséhez, amely azon túl, hogy garantált szórakozásban részesíti a résztvevőit, számos egyéb dologra is rávilágít. A kikapcsolódáson és a jó hangulaton túl a munkáltatóknak és a kollégáknak is lehetőségük van megmutatni rátermettségüket egy-egy logikai, ügyességi feladatban; felszínre kerülhetnek eddig rejtett tulajdonságaik; kiderül, hogy ki-ki milyen csapatjátékos. A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszínen a különleges adottságoknak köszönhetően pedig az Escape Club változatos programkínálata pedig lehetővé teszi, hogy minden csapat megtalálja a számára legvonzóbb csapatépítő játékot. 

 

Csapatépítő helyszín – Az éj titkai

 

Az éj titkai csapatépítő játékban a csapatok az éj leple alatt indulnak az éjszaka titkainak felderítésére. Ezen a különleges programon fejlámpákkal és fáklyákkal, valamint egy GPS készülék segítségével kutatják fel a csapatépítő helyszínen elrejtett logikai feladatokat és fejtörőket, amelyeket a csapat tagjai közösen teljesítenek. Az egymással versengő csapatok itt teljes szabadságot kapnak, hiszen nincsen kötött irány, minden csapat maga találja ki a számára optimális útvonalat. 

A játék végén a szervezők a megtalált útpontok és feladatok megoldásait pontozzák, így fény derül arra, hogy melyik csapatnak sikerült a leginkább összedolgoznia. 

 

Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín, ahonnan feledhetetlen élménnyel távoztok

 

Ti is szeretnétek az éj leple alatt ebben a szórakoztató csapatépítő játékban részt venni? Akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot, amennyiben bővebb tájékoztatást szeretnétek kérni. A Fenyves Yacht Club Hotel csapatépítő helyszín vár benneteket télen-nyáron! 

 

 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor