Céges csapatépítő helyszín Balatonon - Egységben az erő! Így kovácsoljon igazi összetartó csapatot alkalmazottaiból.

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

A közös program összehoz - Csapatépítő helyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Ha egy csoport tagjai egy helyen vannak, attól még nem válnak csapattá. Az egyéni teljesítmények maximalizáláshoz, a tökéletes csoportdinamika kifejlesztéséhez közös programok, közös élmények kellenek, amelyek csapattá formálják az addig egymás mellett dolgozó kollégákat. Ehhez azonban ki kell lépjünk a komfortzónánkból és belevetni magunkat egy igazi közös kalandba. Ezt a célt szolgálja a csapatépítés, amelyhez első lépésként ki kell választani a céges csapatépítő helyszínét. Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben egész évben várjuk Önöket.

Céges csapatépítő helyszín Balatonon

 

Céges csapatépítő helyszín Balatonon, a csapat összekovácsolásához

 

 

Az egész évben nyitva tartó céges csapatépítő helyszín Balaton déli partján várja Önöket.
A Fenyves Yacht Club Hotel kiváló választás céges csapatépítő tréningek megrendezésére, bel- és kültéren egyaránt. 70 fős rendezvénytermünk, multimédiás eszközeink és trénereink készséggel és kifogyhatatlan ötlettárral állnak a kisebb és nagyobb csoportok rendelkezésére. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hogy miért érdemes még hozzánk szerveznie a céges csapatépítést?
Mert egy céges csapatépítő helyszín a Balatonon a gyönyörű tájnak köszönhetően kiszakítja a megszokott környezetből a dolgozókat, így újult erővel, feltöltődve vethetik bele magukat az eseményt követően a munkába. 

Az alábbi gombra kattintva kérhet tőlünk ajánlatot.

 

 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon – Szállodánk technikai felszereltsége


A Fenyves Yacht Club Hotel  csapatépítő helyszín beépített projektorral és vetítővászonnal, vezeték nélküli internetkapcsolattal, flipchart táblákkal és óriás okos televízióival stabil alapjai egy 21. századi céges rendezvénynek. 
Ha véget ért a hivatalos tréneri program, szállodánk aljában folytatódhat a nap egy kötetlen bowlingversennyel, de biliárd és darts bajnokság is növelheti az összetartozás élményét a kollégák közt. Bevált program a filmes csapatépítés szállodánkban, ahol a kollégák nap végére saját filmet készítenek egy-egy adott témáról, profi operatőrök és technika segítségével. Ebben a tréningben Önök a rendezők, a szereplők és vágók is, a siker pedig garantált az esti vetítésen, pláne egy ilyen elbűvölő miliővel rendelkező csapatépítő helyszínen a Balatonon. 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon - Indoor és Outdoor programokkal is várja Önöket a Fenyves Yacht Club Hotel 

 

Ha nem a négy fal mögött képzelik el a csapatépítést, a Fenyves Yacht Club akkor is kiváló választás. E csapatépítő helyszín Balatonon az egyik legszebb kikötője mellett található, így számos vizes programmal is kedveskedni tud az ide látogatóknak. 
Ki ne szeretne vízigokartozni a Balatonon vagy profi skipperek segítségével vitorlásversenyen részt venni egy céges csapatépítő keretein belül? Ha az aktív sportok helyett inkább a lazább kikapcsolódásban látják a formáló erőt, csak üljenek fel sétahajónkra és egy kellemes hajókázással keljenek át a túlpartra, ahol számos kiváló borpince, badacsonyi és szigligeti látnivaló várja a csapat tagjait. A Fenyves Yacht Club csapatépítő helyszín Balatonon tehát számos lehetőséggel várja Önöket. 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon, a természet megnyugtató közelségében

 

A természet kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a balatonfenyvesi Nagyberek tájvédelmi körzetet, ahová kellemes kirándulásokat, kerékpár túrákat, gyalogos és nordic walking programokat szervezünk igény esetén. 

 

Vállalkozó szelleműek akár kenuval is felfedezhetik a Nyugati-Övcsatorna varázslatos élővilágát, vagy dzsippel szelhetik át a Berek zegzugos tájait. Közkedvelt program felülni a fenyvesi kisvasútra, amely 1 perc sétára található szállodánktól és ami ugyancsak e gyönyörű vidéken robog át. Végállomásáról lovaskocsikkal tovább haladva, akár egy autentikus pincepartiba is csöppenhetünk, langallóval és ostorpattogtatással, melyet természetesen a kollégáknak is ki kell próbálni. Önök szerint is ígéretesnek tűnik ez a csapatépítő helyszín a Balatonon?

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon – Páratlan kényelem az izgalmas napot követően

 

Mindezek után pedig pihenjék ki magukat szállodánkban; töltődjenek fel szaunaszigetünkön, és ízleljék meg a la carte éttermünk minőségi kínálatát. Merítsenek ihletet és új ötleteket nálunk, és hozzák ki egymásból a legtöbbet! Legyenek maradandó élményekkel gazdagabbak, és váljanak még hatékonyabb, sikeresebb csapattá!

Amennyiben Ön is eredményes szívesen rendezné hozzánk csapatépítőjét, akkor lépjen kapcsolatba velünk. Még több információt tudhat meg a csapatépítő helyszínről, ha megnézi galériánkat, vagy az alábbi gombra kattintva ajánlatot is kérhet tőlünk!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Krampampuli Balatonfenyvesen

Ha idén nem puncsot vagy forró csokit innátok az ünnepek alatt, itt egy kiváló recept, amivel nem csak finom hanem látványos italt is készíthettek. Ez a krampampuli, egy cukorral kevert, fűszerezett alkoholos ital, amelyet a fogyasztás előtt rövid időre meggyújtanak. 

A céges karácsonyi buli hat lépése

Bár a nyár szinte még csak most ért véget, az üzletekben kapható üdvözlőkártyák és harapnivalók tanúsága szerint bizony mindjárt itt az év vége.  A karácsony varázslatos időszak az évben, csak kár, hogy annyira sok tervezgetés előzi meg. Ez alól a céges karácsonyi buli sem kivétel. Az alábbi tippek segítségével tökéletes céges karácsonyi partit szervezhetsz. 

 Hogyan szervezz lánybúcsút? Milyen az ideális  lánybúcsú helyszín?

Leánybúcsút szervezel magadnak vagy barátnődnek? Ha tökéleteset szeretnél, olvasd el cikkünket, mi kell hozzá, és milyen az ideális lánybúcsú helyszín!  

Interjú Balázs Péterrel, a Fenyves Yacht Club Hotel igazgatójával

3 csillagos minősítést kapott a Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyvesen. A Balaton talán egyik legszebb kikötőjének szállodája, Gastro Design díjas étteremmel, egész éves nyitva tartással, élményközponttal, és most már 3 csillaggal várja az aktív és passzív kikapcsolódás kedvelőit. Boldizsár Péterrel, a szálloda igazgatóval beszélgettünk.  

További hírek
New York Café TripAdvisor