Céges csapatépítő helyszín Balatonon - Egységben az erő! Így kovácsoljon igazi összetartó csapatot alkalmazottaiból.

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

A közös program összehoz - Csapatépítő helyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Ha egy csoport tagjai egy helyen vannak, attól még nem válnak csapattá. Az egyéni teljesítmények maximalizáláshoz, a tökéletes csoportdinamika kifejlesztéséhez közös programok, közös élmények kellenek, amelyek csapattá formálják az addig egymás mellett dolgozó kollégákat. Ehhez azonban ki kell lépjünk a komfortzónánkból, és belevetni magunkat egy igazi közös kalandba. Ezt a célt szolgálja a csapatépítés, amelyhez első lépésként ki kell választani a céges csapatépítő helyszínét. Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben egész évben várunk titeket.

Céges csapatépítő helyszín Balatonon

 

Céges csapatépítő helyszín Balatonon, a csapat összekovácsolásához

 

 

Az egész évben nyitva tartó céges csapatépítő helyszín a Balaton déli partján vár benneteket.
A Fenyves Yacht Club Hotel kiváló választás céges csapatépítő tréningek megrendezésére, bel- és kültéren egyaránt. 70 fős rendezvénytermünk, multimédiás eszközeink és trénereink készséggel és kifogyhatatlan ötlettárral állnak a kisebb és nagyobb csoportok rendelkezésére. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hogy miért érdemes még hozzánk szerveznie a céges csapatépítést?
Mert egy céges csapatépítő helyszín a Balatonon a gyönyörű tájnak köszönhetően kiszakítja a megszokott környezetből a dolgozókat, így újult erővel, feltöltődve vethetik bele magukat az eseményt követően a munkába. 

Az alábbi gombra kattintva kérhet tőlünk ajánlatot.

 

 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon – Szállodánk technikai felszereltsége


A Fenyves Yacht Club Hotel  csapatépítő helyszín beépített projektorral és vetítővászonnal, vezeték nélküli internetkapcsolattal, flipchart táblákkal és óriás okos televízióival stabil alapjai egy 21. századi céges rendezvénynek. 
Ha véget ért a hivatalos tréneri program, szállodánk aljában folytatódhat a nap egy kötetlen bowlingversennyel, de biliárd és darts bajnokság is növelheti az összetartozás élményét a kollégák közt. Bevált program a filmes csapatépítés szállodánkban, ahol a kollégák nap végére saját filmet készítenek egy-egy adott témáról, profi operatőrök és technika segítségével. Ebben a tréningben ti vagytok a rendezők, a szereplők és vágók is, a siker pedig garantált az esti vetítésen, pláne egy ilyen elbűvölő miliővel rendelkező csapatépítő helyszínen a Balatonon. 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon - Indoor és Outdoor programokkal is várja Önöket a Fenyves Yacht Club Hotel 

 

Ha nem a négy fal mögött képzelik el a csapatépítést, a Fenyves Yacht Club akkor is kiváló választás. E csapatépítő helyszín Balatonon az egyik legszebb kikötője mellett található, így számos vizes programmal is kedveskedni tud az ide látogatóknak. 
Ki ne szeretne vízigokartozni a Balatonon vagy profi skipperek segítségével vitorlásversenyen részt venni egy céges csapatépítő keretein belül? Ha az aktív sportok helyett inkább a lazább kikapcsolódásban látják a formáló erőt, csak üljenek fel sétahajónkra és egy kellemes hajókázással keljenek át a túlpartra, ahol számos kiváló borpince, badacsonyi és szigligeti látnivaló várja a csapat tagjait. A Fenyves Yacht Club csapatépítő helyszín Balatonon tehát számos lehetőséggel vár benneteket. 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon, a természet megnyugtató közelségében

 

A természet kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a balatonfenyvesi Nagyberek tájvédelmi körzetet, ahová kellemes kirándulásokat, kerékpár túrákat, gyalogos és nordic walking programokat szervezünk igény esetén. 

 

Vállalkozó szelleműek akár kenuval is felfedezhetik a Nyugati-Övcsatorna varázslatos élővilágát, vagy dzsippel szelhetik át a Berek zegzugos tájait. Közkedvelt program felülni a fenyvesi kisvasútra, amely 1 perc sétára található szállodánktól és ami ugyancsak e gyönyörű vidéken robog át. Végállomásáról lovaskocsikkal tovább haladva, akár egy autentikus pincepartiba is csöppenhetünk, langallóval és ostorpattogtatással, melyet természetesen a kollégáknak is ki kell próbálni. Szerintetek is ígéretesnek tűnik ez a csapatépítő helyszín a Balatonon?

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon – Az izgalmas napot követően páratalan kényelem vár

 

Mindezek után pedig pihenjétek ki magatokat szállodánkban; töltődjetek fel szaunaszigetünkön, és ízleljétek meg a la carte éttermünk minőségi kínálatát. Merítsenek ihletet és új ötleteket nálunk, és hozzák ki egymásból a legtöbbet! Legyetek maradandó élményekkel gazdagabbak, és váljatok még hatékonyabb, sikeresebb csapattá!

Amennyiben Te is szívesen rendeznéd hozzánk csapatépítődet, akkor lépj kapcsolatba velünk. Még több információt tudhatsz meg a csapatépítő helyszínről, ha megnézed galériánkat, vagy az alábbi gombra kattintva ajánlatot is kérhetsz tőlünk!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor