Céges csapatépítő helyszín Balatonon - Egységben az erő! Így kovácsoljon igazi összetartó csapatot alkalmazottaiból.

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

A közös program összehoz - Csapatépítő helyszín Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben

Ha egy csoport tagjai egy helyen vannak, attól még nem válnak csapattá. Az egyéni teljesítmények maximalizáláshoz, a tökéletes csoportdinamika kifejlesztéséhez közös programok, közös élmények kellenek, amelyek csapattá formálják az addig egymás mellett dolgozó kollégákat. Ehhez azonban ki kell lépjünk a komfortzónánkból, és belevetni magunkat egy igazi közös kalandba. Ezt a célt szolgálja a csapatépítés, amelyhez első lépésként ki kell választani a céges csapatépítő helyszínét. Balatonon, a Fenyves Yacht Club Hotelben egész évben várunk titeket.

Céges csapatépítő helyszín Balatonon

 

Céges csapatépítő helyszín Balatonon, a csapat összekovácsolásához

 

 

Az egész évben nyitva tartó céges csapatépítő helyszín a Balaton déli partján vár benneteket.
A Fenyves Yacht Club Hotel kiváló választás céges csapatépítő tréningek megrendezésére, bel- és kültéren egyaránt. 70 fős rendezvénytermünk, multimédiás eszközeink és trénereink készséggel és kifogyhatatlan ötlettárral állnak a kisebb és nagyobb csoportok rendelkezésére. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hogy miért érdemes még hozzánk szerveznie a céges csapatépítést?
Mert egy céges csapatépítő helyszín a Balatonon a gyönyörű tájnak köszönhetően kiszakítja a megszokott környezetből a dolgozókat, így újult erővel, feltöltődve vethetik bele magukat az eseményt követően a munkába. 

Az alábbi gombra kattintva kérhet tőlünk ajánlatot.

 

 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon – Szállodánk technikai felszereltsége


A Fenyves Yacht Club Hotel  csapatépítő helyszín beépített projektorral és vetítővászonnal, vezeték nélküli internetkapcsolattal, flipchart táblákkal és óriás okos televízióival stabil alapjai egy 21. századi céges rendezvénynek. 
Ha véget ért a hivatalos tréneri program, szállodánk aljában folytatódhat a nap egy kötetlen bowlingversennyel, de biliárd és darts bajnokság is növelheti az összetartozás élményét a kollégák közt. Bevált program a filmes csapatépítés szállodánkban, ahol a kollégák nap végére saját filmet készítenek egy-egy adott témáról, profi operatőrök és technika segítségével. Ebben a tréningben ti vagytok a rendezők, a szereplők és vágók is, a siker pedig garantált az esti vetítésen, pláne egy ilyen elbűvölő miliővel rendelkező csapatépítő helyszínen a Balatonon. 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon - Indoor és Outdoor programokkal is várja Önöket a Fenyves Yacht Club Hotel 

 

Ha nem a négy fal mögött képzelik el a csapatépítést, a Fenyves Yacht Club akkor is kiváló választás. E csapatépítő helyszín Balatonon az egyik legszebb kikötője mellett található, így számos vizes programmal is kedveskedni tud az ide látogatóknak. 
Ki ne szeretne vízigokartozni a Balatonon vagy profi skipperek segítségével vitorlásversenyen részt venni egy céges csapatépítő keretein belül? Ha az aktív sportok helyett inkább a lazább kikapcsolódásban látják a formáló erőt, csak üljenek fel sétahajónkra és egy kellemes hajókázással keljenek át a túlpartra, ahol számos kiváló borpince, badacsonyi és szigligeti látnivaló várja a csapat tagjait. A Fenyves Yacht Club csapatépítő helyszín Balatonon tehát számos lehetőséggel vár benneteket. 

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon, a természet megnyugtató közelségében

 

A természet kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a balatonfenyvesi Nagyberek tájvédelmi körzetet, ahová kellemes kirándulásokat, kerékpár túrákat, gyalogos és nordic walking programokat szervezünk igény esetén. 

 

Vállalkozó szelleműek akár kenuval is felfedezhetik a Nyugati-Övcsatorna varázslatos élővilágát, vagy dzsippel szelhetik át a Berek zegzugos tájait. Közkedvelt program felülni a fenyvesi kisvasútra, amely 1 perc sétára található szállodánktól és ami ugyancsak e gyönyörű vidéken robog át. Végállomásáról lovaskocsikkal tovább haladva, akár egy autentikus pincepartiba is csöppenhetünk, langallóval és ostorpattogtatással, melyet természetesen a kollégáknak is ki kell próbálni. Szerintetek is ígéretesnek tűnik ez a csapatépítő helyszín a Balatonon?

 

 

Csapatépítő helyszín Balatonon – Az izgalmas napot követően páratalan kényelem vár

 

Mindezek után pedig pihenjétek ki magatokat szállodánkban; töltődjetek fel szaunaszigetünkön, és ízleljétek meg a la carte éttermünk minőségi kínálatát. Merítsenek ihletet és új ötleteket nálunk, és hozzák ki egymásból a legtöbbet! Legyetek maradandó élményekkel gazdagabbak, és váljatok még hatékonyabb, sikeresebb csapattá!

Amennyiben Te is szívesen rendeznéd hozzánk csapatépítődet, akkor lépj kapcsolatba velünk. Még több információt tudhatsz meg a csapatépítő helyszínről, ha megnézed galériánkat, vagy az alábbi gombra kattintva ajánlatot is kérhetsz tőlünk!
 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor