Többnapos, izgalmas csapatépítés szállással a Balatonnál. Találja meg a tökéletes csapatépítő helyszínt hotelben!

Foglalás
logo

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Csapatépítés szállással? Irány a Fenyves Yacht Club Hotel!

Csapatépítés szállással? Irány a Fenyves Yacht Club Hotel!

Eljött az ideje, hogy munkatársaidat közös csapatépítésre vidd? Ha olyan helyet keresel, ahol a csapatépítés szállással egybekötve is megoldható, akkor tökéletes választás a Fenyves Yacht Club Hotel. Szállodánk a Balaton déli partján található, ahol a csapatépítés szállással, festői környezetben és  izgalmas programokkal válhat igazán hatékony és szórakoztató közös élménnyé az egész csapat számára.

 

Csapatépítés szállással – tökéletes választás

 

A csapatépítő programok napjainkban egyre divatosabbá válnak, hiszen a bővülő cégek bővülő létszámmal dolgoznak. Azonban a munka akkor a leghatékonyabb, ha a munkatársak ismerik egymást és megbíznak egymásban. Ez ugyanis azt eredményezi, hogy csapatban is összehangoltan tudnak dolgozni, ami a cég teljesítményének is jót tesz. Még hatékonyabbá válik, ha több napos, és a helyszínen a csapatépítés szállással együtt kínál lehetőséget a munkatársak összekovácsolására, így a Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes választás lehet. 18 db kétágyas szobával várjuk csapatodat, ha olyan helyszínt keres, ahol a csapatépítés szállással együtt egy helyen megvalósítható. Kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Csapatépítés szállással? A Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes választás!

 

Különleges programok és csapatépítés szállással egy helyen

 

Egy csapatépítő hétvége során nem csak a hol, hanem a hogyan is számít. Szeretnéd, ha színes, nem mindennapi programokkal kovácsolhatnád egybe csapatodat? Mindamellett, hogy a Fenyves Yacht Club Hotelben a csapatépítés szállással kínál remek alkalmat a munkatársak összefogására, partnerünk, a csapatépítő játékok nagymestere, az Escape Club arról is gondoskodik, hogy igazán izgalmas és különleges kül- és beltéri programlehetőségek közül választhasd ki a legmegfelelőbbet csapatod számra. Szolgáltatásaink között találhat kalandos kincsvadászatot, tutajépítést, vetélkedő játékokat és még számos más lehetőséget. Ezeken felül szállodánk szolgáltatásai között megtalálható Bicikliközpontunk is, ha esteleg egy kellemes biciklitúrával kovácsolnád erősebbé munkatársaid közti köteléket.

 

Csapatépítés szállással vidéken, a Balaton partján 

 

A legtöbb esetben a cégek ritkán találnak olyan helyszínt csapatépítés céljára, ami minden kolléga számára közelinek mondható. Ebből kifolyólag, elsősorban vidéki helyszíneket keresnek, és ha már vidék, a Balaton talán a legjobb választás. Festői környezettel, akár fürdőzéssel egybekötött lehetőséget kínál a Fenyves Yacth Club Hotel Balatonfenyvesen. Megfelelő választás lehet számodra, hiszen egy helyszínen kínál izgalmat és kikapcsolódást, mindemellett a csapatépítés szállással egy helyszínen található.  Ezen felül a Balaton rengeteg más programlehetőséget is kínál, ha esteleg nem csak a négy fal között szeretnétek kikapcsolódni. Egy kirándulás vagy hajókázás is remek programlehetőség, és itt mindegyikre van alkalmatok.

 

Csapatépítés szállással, ahol a kedvencedet is örömmel fogadjuk

 

Magyarországon ritka az olyan helyszín, ahol házikedvenccel együtt érkezhetsz. Esetleg már neked is volt olyan tapasztalatod, hogy egyik munkatársad nem tudott részt venni a több napos csapatépítőn, mert házikedvencét nem volt kire bíznia? Ha ilyen akadályba ütköznél, akkor van egy remek hírünk: a Fenyves Yacht Club Hotelben amellett, hogy a csapatépítés szállással egyhelyen találod meg, még házikedvenceiteket is szeretettel várjuk, hiszen kutyabarát hotelünk környezetével és felszereltségével is felkészülten várja azokat, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak kedvencük nélkül elutazni. 

 

Amennyiben olyan helyet keresel, ahol munkatársaiddal a csapatépítés szállással együtt egy helyen megvalósítható, izgalmas és kreatív programokat kínálnak, mindezeken felül még a környezet is lélegzetálállító és esetleg még a házikedvenceknek sem kell otthon maradniuk akkor a Fenyves Yacht Club Hotel tökéletes választás lehet számotokra. Az alábbi gombra kattintva ajánlatot is kérhetsz tőlünk, valamint az esetlegesen felmerülő kérdéseidre is készséggel válaszolunk.
 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor