Kellemes csapatépítés helyszín vidéken, a Fenyves Yacht Club Hotelben. Csapatépítés a Balaton partján? Ne keresd tovább a tökéletes helyszínt, nálunk megtalálhatod!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Csapatépítés helyszín vidéken

Csapatépítés helyszín vidéken

Csapatépítés helyszín vidéken a felejthetetlen élményekért

 

Mindenki számára fontos, hogy olyan emberek dolgozzanak cégénél, vagy beosztottjai között, akik nem csak a munkájuk iránt elkötelezettek, de a csapat többi tagja iránt is. A tavasz közeledtével megkezdődik a csapatépítés szezonja, így itt a remek alkalom, hogy munkatársaid összekovácsolásának érdekében csapatépítést szervezz. Ha még nincs elképzelésed, egy nagyszerű csapatépítés helyszín vidéken, a Fenyves Yacht Club Hotel szeretettel vár! Kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Csapatépítés helyszín vidéken, a Balaton partján

 

Csapatépítés helyszín vidéken, távol a nagyvárosok nyüzsgésétől

 

Szeretnéd, hogy kollégáid a főváros zajától és forgatagától távol, nyugodt, kellemes környezetben tudjanak a csapatépítésre koncentrálni és a csapatszellemet erősíteni? Tökéletes választás egy csapatépítés helyszín vidéken, ahol távol a városoktól, nyugodt környezetben tudtok ráhangolódni a csapatépítésre. Ha egy ilyen helyet kerestek, remek választás lehet számotokra a Fenyves Yacht Club Hotel, mely a Balaton partján, Balatonfenyvesen található. Gyönyörű zöld környezetével, remek étteremmel és nem utolsó sorban a Balatoni panorámával vár téged és csapatodat mint nagyszerű csapatépítés helyszín vidéken.

 

Csapatépítés helyszín vidéken színes programlehetőségekkel

 

Számos olyan csapatépítő programlehetőséggel várunk benneteket a Fenyves Yacht Club Hotelben, mely egyedülállónak számít. Ez a tökéletes csapatépítés helyszín vidéken téged és kollégáidat is rengeteg kreatív csapatépítő programmal vár. Házi programszervezőnk, az Escape Club, kincskereséssel, tutajépítéssel és egyéb ötletes programmal vár téged és munkatársaidat. Ha esetleg egyénileg szeretnéd megoldani a csapatépítő játékokat, ez esetben is szívesen állunk rendelkezésedre, hiszen a Fenyves Yacht Club Hotel olyan csapatépítés helyszín, ahol rengeteg lehetőséget találtok, illetve mi is szívesen segítünk elképzeléseitek megvalósítására.

 

Csapatépítés helyszín vidéken, a Balaton partján

 

Szolgáltatásaink között megtaláljátok házon belüli programjainkat, ám ha szeretnél kicsit tágabb térben gondolkozni abban is segítségedre lehetünk. A Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyvesen egy csodálatos, komplex élményközpont része, ahol minden igényt igyekszünk kielégíteni, mindamellett, hogy nálunk a csapatépítést szállással egybekötve megtalálod. Yacht Club Hotelünk Balatonfenyves legszebb részén található saját kikötővel, így ha esetlegesen egy hajótúrát szerveznétek, szuper lehetőség, hogy tőlünk az indulás, az érkezés, sőt még a bérlés is megoldható. Nincs is felejthetetlenebb csapatépítő program egy közös hajókirándulásnál, de vitorlás oktatásokat is vállalunk. A Fenyves Yacht Club Hotel egy sokoldalú csapatépítés helyszín vidéken, ahol mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb csapatépítő lehetőségeket.

 

Ha szeretnél egy olyan helyet találni a csapatépítő számára távol a nagyvárosok nyüzsgésétől, ahol nem csak izgalmas és kreatív programok, hanem festői környezet és rengeteg egyéb lehetőség vár, akkor a Fenyves Yacht Club Hotel a tökéletes csapatépítés helyszín vidéken a számotokra. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésetekre, hogy minden igényeteket kielégítsék és nektek csak a csapat összhangjára kelljen fókuszálnotok. 
 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor