Csapatépítés helyszín vidéken, hotelünkben, a Fenyves Yacht Club Hotelben feledhetetlen élmények várnak

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Csapatépítés helyszín vidéken hotelünkben, a Fenyves Yacht Club Hotelben

A tökéletes csapatépítő tréninghez nem könnyű megtalálni a megfelelő helyszínt, mert fontos, hogy a csapatnak amellett, hogy szórakoztató és aktív programokon vesz részt, kikapcsolódásra és pihenésre is legyen lehetősége. A Fenyves Yacht Club Hotel minden elvárásnak kiválóan megfelelő csapatépítés helyszín vidéken. Hotelünk a Balaton déli partjának egyik legszebb részén, Balatonfenyvesen várja vendégeit festői környezetben. 
 

Kiváló csapatépítés helyszín vidéken hotelünkben

Csapatépítés helyszín vidéken – hotelünkben kiváló csapatépítő programokkal várunk!

 

A csapatépítés helyszín kiválasztásakor fontos, hogy lehetőség legyen olyan programokon való részvételre, ahol a csapattagok össze tudnak kovácsolódni, ezáltal munkavégzésük sokkal hatékonyabbá és harmonikusabbá váljon. A Fenyves Yacht Club Hotel kiváló csapatépítés helyszín vidéken, amely lenyűgöző panorámájával, éttermének fenséges étel-és italkínálatával, valamint a szálloda élményközpontja által nyújtott változatos programlehetőségekkel várja az ide látogatókat.

 
Csapatépítés helyszín vidéken – Emlékezetes csapatépítés a Balaton legszebb részén

 

A Fenyves Yacht Club Hotel számos alkalommal szolgált már csapatépítés helyszínéül. Abban, hogy egy csapatépítés emlékezetes maradjon és munkatársaink jó szívvel emlékezzenek vissza rá, rendkívül nagy szerepe van a csapatépítés helyszín kiválasztásának. Vidéken ideális választás a Fenyves Yacht Club Hotel, amely 18 minden igényt kielégítő szobával áll vendégei rendelkezésére. A szobákhoz díjmentes szauna sziget használat, valamint bőséges büféreggeli tartozik.  
 

Csapatépítés helyszín vidéken – Hotelünkben, a Fenyves Yacht Club Hotelben változatos programlehetőségekkel várunk

 

A feledhetetlen csapatépítés ideális helyszíne vidéken Fenyves Yacht Club Hotel, hiszen a Balaton utánozhatatlan hangulatával és változatos programlehetőségeivel garantáltan lenyűgözi a csapatépítés résztvevőit. Hotelünkben, valamint a környék lélegzetelállító szépségű tájain egyaránt lehetőségük nyílik a pihenésre és az aktív kikapcsolódásra is. Amennyiben a Fenyves Yacht Club Hotelt választod csapatépítésetek helyszínéül vidéken, hotelünk munkatársai igény esetén akár dzsipes túrát, vagy balatoni hajókirándulást is szerveznek számotokra.

 

Ha szeretnéd, hogy csapatodnak örök emlék maradjon a csapatépítő tréning, válaszd a Fenyves Yacht Club Hotel szolgáltatásait és a hatás nem marad el. 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor