Csapatépítés helyszín vidéken, hotelünkben, a Fenyves Yacht Club Hotelben feledhetetlen élmények várnak

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Csapatépítés helyszín vidéken hotelünkben, a Fenyves Yacht Club Hotelben

A tökéletes csapatépítő tréninghez nem könnyű megtalálni a megfelelő helyszínt, mert fontos, hogy a csapatnak amellett, hogy szórakoztató és aktív programokon vesz részt, kikapcsolódásra és pihenésre is legyen lehetősége. A Fenyves Yacht Club Hotel minden elvárásnak kiválóan megfelelő csapatépítés helyszín vidéken. Hotelünk a Balaton déli partjának egyik legszebb részén, Balatonfenyvesen várja vendégeit festői környezetben. 
 

Kiváló csapatépítés helyszín vidéken hotelünkben

Csapatépítés helyszín vidéken – hotelünkben kiváló csapatépítő programokkal várunk!

 

A csapatépítés helyszín kiválasztásakor fontos, hogy lehetőség legyen olyan programokon való részvételre, ahol a csapattagok össze tudnak kovácsolódni, ezáltal munkavégzésük sokkal hatékonyabbá és harmonikusabbá váljon. A Fenyves Yacht Club Hotel kiváló csapatépítés helyszín vidéken, amely lenyűgöző panorámájával, éttermének fenséges étel-és italkínálatával, valamint a szálloda élményközpontja által nyújtott változatos programlehetőségekkel várja az ide látogatókat.

 
Csapatépítés helyszín vidéken – Emlékezetes csapatépítés a Balaton legszebb részén

 

A Fenyves Yacht Club Hotel számos alkalommal szolgált már csapatépítés helyszínéül. Abban, hogy egy csapatépítés emlékezetes maradjon és munkatársaink jó szívvel emlékezzenek vissza rá, rendkívül nagy szerepe van a csapatépítés helyszín kiválasztásának. Vidéken ideális választás a Fenyves Yacht Club Hotel, amely 18 minden igényt kielégítő szobával áll vendégei rendelkezésére. A szobákhoz díjmentes szauna sziget használat, valamint bőséges büféreggeli tartozik.  
 

Csapatépítés helyszín vidéken – Hotelünkben, a Fenyves Yacht Club Hotelben változatos programlehetőségekkel várunk

 

A feledhetetlen csapatépítés ideális helyszíne vidéken Fenyves Yacht Club Hotel, hiszen a Balaton utánozhatatlan hangulatával és változatos programlehetőségeivel garantáltan lenyűgözi a csapatépítés résztvevőit. Hotelünkben, valamint a környék lélegzetelállító szépségű tájain egyaránt lehetőségük nyílik a pihenésre és az aktív kikapcsolódásra is. Amennyiben a Fenyves Yacht Club Hotelt választod csapatépítésetek helyszínéül vidéken, hotelünk munkatársai igény esetén akár dzsipes túrát, vagy balatoni hajókirándulást is szerveznek számotokra.

 

Ha szeretnéd, hogy csapatodnak örök emlék maradjon a csapatépítő tréning, válaszd a Fenyves Yacht Club Hotel szolgáltatásait és a hatás nem marad el. 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor