Csapatépítés Balaton parti hotelnben, ahol élményközponttal, kikötővel, és gőzkabinnal várjuk az idelátogatókat. Profi csapattal kidolgozott csapatépítő programok közül választhatnak a vezetők, hogy tökéletes legyen a hétvége.

Foglalás
logo

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Csapatépítés Balaton

Csapatépítés Balaton

Csapatépítés Balaton parti hotelben, a felejthetetlen élményekért

 

Sok az új dolgozó a cégnél, és még a nevüket sem sikerült megtanulnod? Rendezz csapatépítőt a munkatársaknak, hogy ne vadidegenek között teljenek a hétköznapok. Rendezz olyan csapatépítést Balatonon, amit egykönnyen nem felejtenek el a nálad dolgozók!

 

Sokat növelhet egy cég teljesítményén, ha a dolgozói jókedvűen mennek be mindennap, és jól érzik magukat együtt. Egyre több munkaadó jön rá a csapatépítők fontosságára. Ha rászánod az időt és az energiát a csapatépítő szervezésére, a dolgozóid precízebb munkavégzéssel, gyorsasággal fogják meghálálni a későbbiekben. Rendezz csapatépítőt Balatonon, ahol egy percet sem fogtok unatkozni! Kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Csapatépítés Balaton parti szállodában, a Fenyves Yacht Club Hotelben

 

Miért jó választás egy csapatépítés Balaton közelében?

 

A Balaton a legjobb választás a csapatépítők megszervezésére. Számos programlehetőség várja az idelátogatókat télen és nyáron egyaránt. A Balatont körülvevő falvak, és városok számos programlehetőséget kínálnak. Érdemes több napos csapatépítőt szervezni, mert így kiélvezhetitek a hotel adta különleges csapatépítő lehetőségeket. A Fenyves Yacht Club Hotel kiváló választás egy közösen eltöltött hétvége megszervezésére. Hotelünkben minden dolgozó különösen nagy figyelmet fordít a minket választó vendégek igényeire. Ezért már megéri leszervezni egy csapatépítést Balaton közvetlen közelében.

 

Csapatépítés Balaton - Programlehetőségek a Fenyves Yacht Club Hotelben

 

Szeretnénk, ha a nálunk töltött idő a lehető legjobb élményekkel megfűszerezve telne, éppen ezért, ha csapatépítés megszervezésére kérnek fel, a legjobb szakemberek együttműködésével alakítjuk ki programjainkat. Fontosnak tartjuk, hogy olyan programokat szervezzünk, melyekben nem csak kiválóan érezhetik magukat dolgozók, de fejlődhet közös problémamegoldó készségük, összetartóbbak lesznek, és hatékonyabbak a munkavégzés során. Éppen ezért kérjük fel ilyen alkalmak megszervezésekor, és  szorosan együttműködünk a csapatépítőkre szakosodott  Escape Clubbal így garantáltan tökéletes hétvégét szervezhetünk.

 

Hotelünkben nem csak szervezett programokkal várjuk az ide látogatókat. 1000 négyzetméteres élményközpuntokban összemérhetik magukat a dolgozóitok darts, billiárd, és csocsó versenyekben, de a 2 pályás bowling pályánkon is kipróbálhatják magukat. Méltán híres a la carte éttermünk gondoskodik a modern, professzionális ízekről míg nálunk tartózkodtok. Így lesz valóban felejthetetlen a csapatépítés Balaton parti hotelünkben!

 

Csapatépítés Balaton közvetlen közelében

 

Azért is jó választás lehet egy csapatépítés Balaton közvetlen közelében, mert minden évszakban számos program lehetőséget kínálnak a környező falvak, és városok. Annyi a lehetőség, amiből mindenki tud olyat választani, ami a számára a legmegfelelőbb. Zenei, és gasztronómiai fesztiválok várnak nyáron, sport versenyek, és túrázási lehetőségek. 
 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

További hírek
New York Café TripAdvisor