Csapatépítés Balaton parti hotelnben, ahol élményközponttal, kikötővel, és gőzkabinnal várjuk az idelátogatókat. Profi csapattal kidolgozott csapatépítő programok közül választhatnak a vezetők, hogy tökéletes legyen a hétvége.

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Csapatépítés Balaton

Csapatépítés Balaton

Csapatépítés Balaton parti hotelben, a felejthetetlen élményekért

 

Sok az új dolgozó a cégnél, és még a nevüket sem sikerült megtanulnod? Rendezz csapatépítőt a munkatársaknak, hogy ne vadidegenek között teljenek a hétköznapok. Rendezz olyan csapatépítést Balatonon, amit egykönnyen nem felejtenek el a nálad dolgozók!

 

Sokat növelhet egy cég teljesítményén, ha a dolgozói jókedvűen mennek be mindennap, és jól érzik magukat együtt. Egyre több munkaadó jön rá a csapatépítők fontosságára. Ha rászánod az időt és az energiát a csapatépítő szervezésére, a dolgozóid precízebb munkavégzéssel, gyorsasággal fogják meghálálni a későbbiekben. Rendezz csapatépítőt Balatonon, ahol egy percet sem fogtok unatkozni! Kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Csapatépítés Balaton parti szállodában, a Fenyves Yacht Club Hotelben

 

Miért jó választás egy csapatépítés Balaton közelében?

 

A Balaton a legjobb választás a csapatépítők megszervezésére. Számos programlehetőség várja az idelátogatókat télen és nyáron egyaránt. A Balatont körülvevő falvak, és városok számos programlehetőséget kínálnak. Érdemes több napos csapatépítőt szervezni, mert így kiélvezhetitek a hotel adta különleges csapatépítő lehetőségeket. A Fenyves Yacht Club Hotel kiváló választás egy közösen eltöltött hétvége megszervezésére. Hotelünkben minden dolgozó különösen nagy figyelmet fordít a minket választó vendégek igényeire. Ezért már megéri leszervezni egy csapatépítést Balaton közvetlen közelében.

 

Csapatépítés Balaton - Programlehetőségek a Fenyves Yacht Club Hotelben

 

Szeretnénk, ha a nálunk töltött idő a lehető legjobb élményekkel megfűszerezve telne, éppen ezért, ha csapatépítés megszervezésére kérnek fel, a legjobb szakemberek együttműködésével alakítjuk ki programjainkat. Fontosnak tartjuk, hogy olyan programokat szervezzünk, melyekben nem csak kiválóan érezhetik magukat dolgozók, de fejlődhet közös problémamegoldó készségük, összetartóbbak lesznek, és hatékonyabbak a munkavégzés során. Éppen ezért kérjük fel ilyen alkalmak megszervezésekor, és  szorosan együttműködünk a csapatépítőkre szakosodott  Escape Clubbal így garantáltan tökéletes hétvégét szervezhetünk.

 

Hotelünkben nem csak szervezett programokkal várjuk az ide látogatókat. 1000 négyzetméteres élményközpuntokban összemérhetik magukat a dolgozóitok darts, billiárd, és csocsó versenyekben, de a 2 pályás bowling pályánkon is kipróbálhatják magukat. Méltán híres a la carte éttermünk gondoskodik a modern, professzionális ízekről míg nálunk tartózkodtok. Így lesz valóban felejthetetlen a csapatépítés Balaton parti hotelünkben!

 

Csapatépítés Balaton közvetlen közelében

 

Azért is jó választás lehet egy csapatépítés Balaton közvetlen közelében, mert minden évszakban számos program lehetőséget kínálnak a környező falvak, és városok. Annyi a lehetőség, amiből mindenki tud olyat választani, ami a számára a legmegfelelőbb. Zenei, és gasztronómiai fesztiválok várnak nyáron, sport versenyek, és túrázási lehetőségek. 
 


címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor