Csapatépítés a Balaton parton? A Fenyves Yacht Club Hotel vár benneteket!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Csapatépítés Balaton part

A csapatépítés minden cég esetében komoly szervezést igényel. Nagyon fontos a tökéletes helyszín kiválasztása, hiszen azt, hogy a résztvevők hogyan érzik magukat egy csapatépítésen, jelentős mértékben a környezet határozza meg. Mi más lehetne jobb választás erre, mint egy csapatépítés a Balaton partján? 
 

Csapatépítés Balaton part - Téged is vár a Fenyves Yacht Club Hotel

Csapatépítés Balaton part – A helyszín körültekintő kiválasztásán áll vagy bukik a csapatépítés sikere

 

Lényeges szempont a csapatépítés helyszínének kiválasztásakor a szálláshely által nyújtott szolgáltatások mennyisége és minősége is. A Fenyves Yacht Club Hotel aktív és passzív pihenésre egyaránt lehetőséget kínál. Vendégei rendelkezésére áll a szauna sziget és gőzkabin használata, valamint az épület alatt elhelyezkedő közel 1000 négyzetméteres élményközpont bowling pályákkal, biliárdasztalokkal, klubszobával és darts táblával. A csapatépítés során a Balaton partján összeköthetitek tehát a kellemeset a hasznossal. 

 

Csapatépítés Balaton part – Miért érdemes csapatépítő programot szervezned kollégáid számára?

 

Csapatépítés során fejleszthető a kollégák közös problémamegoldó képessége, helyzetfelismerése és egymás, illetve a cég iránti lojalitásuk is növelhető. A lényeg az, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást és ezáltal a csapatépítésről visszatérve hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni, növelve ezzel a cég sikerességét. A Fenyves Yacht Club Hotel ehhez a céges csapatépítéshez kínál ideális helyszínt és egy emlékezetes élményt a Balaton partján lenyűgöző környezetben.

  
Ha pedig elfáradnátok a csapatépítés során, a Balaton partján található szállodánk 18, minden igényt kielégítő, ingyenes wifivel rendelkező, erkélyes szobáiban hajthatjátok álomra a fejeteket. 

 

Csapatépítés Balaton part – Csapatépítő programkínálattal várunk titeket

 

Hotelünk nagy figyelmet fordít a vendégek igényeire. Amennyiben tehát a csapatépítést a Balaton partján, hotelünkben szervezitek, akkor a csapatépítő játékok mestereivel, az Escape Clubbal karöltve olyan szórakoztató csapatépítő játékokat kínálunk, amelyek azon túl, hogy összekovácsolják a csapatot, feledhetetlen élménnyel is megajándékoznak benneteket. Csapatépítő programlehetőségeinkről bővebben IDE kattintva olvashattok. 

 

Csapatépítés Balaton part – A csapatépítő játékokon túl

 

A csapatépítés résztvevői számára számos további programlehetőséget tartogat a környék; kikapcsolódásként tehettek egy kiadós sétát a csapatépítés során a Balaton partján, de akár hajós kirándulásra is elmehettek. Ha megéheznétek, szállodánk kiválóan felszerelt á la carte étterme, a Perlaki Pub az év 365 napján vár benneteket panorámateraszával, kiváló alapanyagokból, gondos odafigyeléssel és szakértelemmel elkészített ételeivel, harmonikus és letisztult ízeivel. Vízparti Sólya Büfénk pedig streetfood ételeket kínál számotokra a tavaszi-nyári szezonban. 

 

   


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor