Csapatépítés a Balaton parton? A Fenyves Yacht Club Hotel vár benneteket!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Csapatépítés Balaton part

A csapatépítés minden cég esetében komoly szervezést igényel. Nagyon fontos a tökéletes helyszín kiválasztása, hiszen azt, hogy a résztvevők hogyan érzik magukat egy csapatépítésen, jelentős mértékben a környezet határozza meg. Mi más lehetne jobb választás erre, mint egy csapatépítés a Balaton partján? 
 

Csapatépítés Balaton part - Téged is vár a Fenyves Yacht Club Hotel

Csapatépítés Balaton part – A helyszín körültekintő kiválasztásán áll vagy bukik a csapatépítés sikere

 

Lényeges szempont a csapatépítés helyszínének kiválasztásakor a szálláshely által nyújtott szolgáltatások mennyisége és minősége is. A Fenyves Yacht Club Hotel aktív és passzív pihenésre egyaránt lehetőséget kínál. Vendégei rendelkezésére áll a szauna sziget és gőzkabin használata, valamint az épület alatt elhelyezkedő közel 1000 négyzetméteres élményközpont bowling pályákkal, biliárdasztalokkal, klubszobával és darts táblával. A csapatépítés során a Balaton partján összeköthetitek tehát a kellemeset a hasznossal. 

 

Csapatépítés Balaton part – Miért érdemes csapatépítő programot szervezned kollégáid számára?

 

Csapatépítés során fejleszthető a kollégák közös problémamegoldó képessége, helyzetfelismerése és egymás, illetve a cég iránti lojalitásuk is növelhető. A lényeg az, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást és ezáltal a csapatépítésről visszatérve hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni, növelve ezzel a cég sikerességét. A Fenyves Yacht Club Hotel ehhez a céges csapatépítéshez kínál ideális helyszínt és egy emlékezetes élményt a Balaton partján lenyűgöző környezetben.

  
Ha pedig elfáradnátok a csapatépítés során, a Balaton partján található szállodánk 18, minden igényt kielégítő, ingyenes wifivel rendelkező, erkélyes szobáiban hajthatjátok álomra a fejeteket. 

 

Csapatépítés Balaton part – Csapatépítő programkínálattal várunk titeket

 

Hotelünk nagy figyelmet fordít a vendégek igényeire. Amennyiben tehát a csapatépítést a Balaton partján, hotelünkben szervezitek, akkor a csapatépítő játékok mestereivel, az Escape Clubbal karöltve olyan szórakoztató csapatépítő játékokat kínálunk, amelyek azon túl, hogy összekovácsolják a csapatot, feledhetetlen élménnyel is megajándékoznak benneteket. Csapatépítő programlehetőségeinkről bővebben IDE kattintva olvashattok. 

 

Csapatépítés Balaton part – A csapatépítő játékokon túl

 

A csapatépítés résztvevői számára számos további programlehetőséget tartogat a környék; kikapcsolódásként tehettek egy kiadós sétát a csapatépítés során a Balaton partján, de akár hajós kirándulásra is elmehettek. Ha megéheznétek, szállodánk kiválóan felszerelt á la carte étterme, a Perlaki Pub az év 365 napján vár benneteket panorámateraszával, kiváló alapanyagokból, gondos odafigyeléssel és szakértelemmel elkészített ételeivel, harmonikus és letisztult ízeivel. Vízparti Sólya Büfénk pedig streetfood ételeket kínál számotokra a tavaszi-nyári szezonban. 

 

   


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor