Cikkek, újdonságok, aktualitások Balaton parti hotelünkkel kapcsolatban - Fenyves Yacht Club hotel.

Foglalás
logo

10 % kedvezmény

aktuális árainkból

Szobafoglalás »

címkék:

Cikkek

Tippek, hogy könnyebb legyen a felejthetetlen nászút megszervezése

Ha az esküvő szervezése nem lenne elég nagy kihívás, a nagy nap után máris kezdheted a várva várt mézeshetek tervezgetését. Nem egyszerű kiválasztani a sok jobbnál jobb ajánlat közül a tökéletes úticélt, de végül a belefektetett energia, és sok keresgélés megtérül majd. Íme néhány egyszerű, de hasznos tipp azoknak a pároknak, akik felejthetetlen nászútra vágynak!

Csapatépítés Balaton part - Téged is vár a Fenyves Yacht Club Hotel

A csapatépítés minden cég esetében komoly szervezést igényel. Nagyon fontos a tökéletes helyszín kiválasztása, hiszen azt, hogy a résztvevők hogyan érzik magukat egy csapatépítésen, jelentős mértékben a környezet határozza meg. Mi más lehetne jobb választás erre, mint egy csapatépítés a Balaton partján?   

Kutyabarát hotel, ahol örömmel fogadjuk kedvencedet is

A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás - ezért nem szívesen válunk meg tőle nyaraláskor, pihenéskor sem. Szerencsére ma már egyre több vendéglátóhely és szálloda is felismeri ezt, és kutyabarát minősítést szerezve kitárja kapuit a négylábú vendégek előtt. Balaton-parti szállodánk, a Fenyves Yacht Club Hotel kiváló célpont kutyás családok számára; a kis kedvencek ugyanis bel- és kültéren egyaránt csodásan érezhetik magukat. Miért is nevezhetjük magunkat kutyabarát hotelnek? Elárulom!

Céges rendezvényhelyszín Balaton déli partján Balatonfenyvesen - remek tippek a sikeres karácsonyi bulihoz

Szóval rád, vagy a te csapatodra esett a választás, hogy megtervezd az idei karácsonyi céges bulit, és elhatároztad, hogy hatalmas sikert szeretnél elérni vele.     Persze az a célod, hogy minél többen megjelenjenek rajta. Igen sűrű része ez az évnek, ezért a karácsonyi céges bulinak sok más eseménnyel kell versenybe szállnia – olyan eseményekkel, amiket többen csalogatóbbnak tarthatnak a te meghívásodnál.  

Hotel Balatonfenyves - Beszélgetés Orth Tomassal

A hajózás utazás. A vitorlázásban el kell felejteni a kötöttségeket, a napirendet, a mobiltelefont és rábízni az Istenekre, mikor hova sodor a szél. Ez az igazi romantika” – A Fenyves Yacht Club virtuális klubszobájában a Nana kapitányával, Orth Tomas bérlőnkkel beszélgettünk

Hotel Balatonfenyves - Interjú Segal Viktor séffel

Kérlek mesélj arról, hogy Nálad mikor kezdődött a főzés iránti érdeklődés és szeretet?   Ez nálam egy gyerekkori szenvedély, mely igazából onnan indult, hogy én egy nagyon válogatós gyerek voltam, nem ettem meg mindent, nem ettem például zöldségeket, nem szerettem a halat. Azzal indult tehát minden, hogy elkezdtem magamnak főzni először reggeliket, szendvicseket csináltam. Így indult ez az egész őrület a konyhával. Gimnázium után ugye rögtön elkezdtem a tanulmányaimat és azóta nem is csinálok mást, csak ezzel foglalkozok.


5/5

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor