Vár téged is egy kiváló céges rendezvényhelyszín Balaton legszebb részén

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Céges rendezvényhelyszín Balaton

Céges rendezvényhelyszín Balaton

Céges rendezvényhelyszín a Balatonon? A Fenyves Yacht Club Hotel vár titeket!

 

Minden vállalat életében adódnak olyan események, amelyeket céges rendezvény megtartásával szeretne megünnepelni és feledhetetlenné tenni. A Fenyves Yacht Club Hotel különleges adottságainak köszönhetően kiváló céges rendezvényhelyszín a Balaton déli partjának egyik legszebb részén. Legyen szó akár csapatépítésről, akár bármilyen céges rendezvényről (ünnepségek, díjátadók, évfordulók, munkatársi búcsúztatók, stb.), a Fenyves Yacht Club Hotel magas szintű szolgáltatásai garanciát nyújtanak arra, hogy a résztvevők számára maradandó élményt jelentsen ezen a festői tájon eltöltött idő a minden igényt kielégítő céges rendezvényhelyszínen a Balatonon. 


Miért a Fenyves Yacht Club Hotel a legtökéletesebb céges rendezvényhelyszín választás a Balatonon?

 

A Fenyves Yacht Club Hotel bármilyen jellegű céges rendezvény helyszínéül szolgálhat; a Balaton partján, festői szépségű környezetben elhelyezkedő hotelünkben szervezhetsz céges konferenciákat az akár 80 főt is befogadó konferenciatermünkben, de lazább, a csapatot összekovácsoló céges rendezvényhelyszínnek is kiváló választás. Ha több napos céges rendezvényt szervezel, kollégáid szállása és ellátása miatt sem kell aggódnod; hotelünk 18 légkondicionált, erkélyes szobájával tökéletes céges rendezvényhelyszín Balatonon.

 

Céges rendezvényhelyszín Balaton déli partján, kikapcsolódási lehetőséggel és széles programkínálattal  

 

A Fenyves Yacht Club Hotelben egyaránt lehetőségetek nyílik a tartalmas szórakozásra, köszönhetően az 1000 négyzetméteres élményközpontunknak, bowling pályáinknak, biliárdasztalunknak, dartsozási lehetőségnek, klubszobánknak és drinkbárunknak. Recepciós munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésetekre állnak; személyzetünk nagy hangsúlyt fektet a vendégek elégedettségére, valamint az állandó és személyes kapcsolattartásra. 
A Fenyves Yacht Club Hotel LED televízióval, ingyenes wifivel, valamint szaunaszigettel és gőzkabinnal várja a céges rendezvényhelyszínre érkezőket a Balatonon. Szállodánk ideális céges rendezvényhelyszín Balatonon, akár téli, akár nyári céges rendezvényt szeretnél szervezni.

 

Évszaktól függetlenül, télen-nyáron várunk benneteket hotelünkben, bízva abban, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva tértek haza a céges rendezvény helyszínéről. 

 


 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor