Élvezd te is a Balaton legszebb panorámájával rendelkező mólón a balatoni horgászatot!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »

Balatoni horgászat a Fenyves Yacht Club Hotelben

Nincs is jobb program egy szuper balatoni horgászatnál!

A Balaton, 594 négyzetkilométeres méretével Közép-Európa legnagyobb tava. Vízmennyiségét nézve is tekintélyes 1,9 köbkilométer – más néven 1 900 000 000 000 liter – víz van benne. Ennyi pedig elég ahhoz, hogy a horgászok közt igazi paradicsomnak számítson ez a gyönyörű tó. A balatoni horgászatra mint mindenütt, szigorú szabályok vonatkoznak és mint minden élővíznél, itt is előfordul jobb és kapásszegényebb év, de egy biztos, ha rátalálunk a tökéletes helyre, az mindent megér.
 

Fenyves Yacht Club Hotel - Balatoni horgászat

Ha te is egy igazán jó balatoni horgászatra vágysz, akkor a Fenyves Yacht Club Hotel a legjobb választás!

Milyen egy igazán jó balatoni horgászat? A Fenyves Yacht Clubban, 500 méterre a partról dobhatjuk be csalinkat, és ehhez még csónak sem kell! A kikötő keleti mólószára ugyanis ennyire nyúlik be a Balatonba, ahol a maráson túli mélyedésben halak seregei találhatók. Ekkorát partról dobni nem lehet, a csónakos horgászatnak meg külön szabályai és kritériumai vannak. Ha inkább mégis hajóról horgásznánk, itt annak sincs akadálya, a kikötőben horgászati célra is bérelhető vitorláshajó kapitánnyal, pár órás, éjszakai vagy akár több napos túrákra is. 

 

Balatoni horgászat - Milyen kapásra számíthatsz nálunk, Balatonfenyvesen? 

Találsz itt pontyot, csukát, süllőt, fogast, balint és persze kárászt meg keszeget is. Az érvényben lévő szabály helyett azonban itt egyes fajok esetében más méretkorlátozást kell figyelembe venni: ponty: 35 cm, süllő: 35 cm, balin: 45 cm, csuka: 45 cm, a harcsa pedig a tilalmi idejében mérettől függetlenül védettséget élvez. A nagy, öreg pontyok védelmében azt az új szabályt is bevezették, hogy az eddigi 80 cm helyett már 70 cm –től vissza kell engedni őket a tóba. 

 

Balatoni horgászatban partnered a Fenyves Yacht Club Hotel

A Fenyves Yacht Club mólószárának végéről a nyílt víz felé horgászhatnak kedves vendégeink, miközben a Balaton talán legpáratlanabb látványát élvezhetik a szemközti Tanúhegyeknek köszönhetően. És attól sem kell tartaniuk, hogy esetleg megmelegszik a frissítő vagy az ásványvíz, amit magukkal vittek; ugyanis a mólóról egy 5 perces sétára már várja őket a kikötő büféje, ahol finomabbnál finomabb ételek és italokat fogyaszthatnak tavasztól őszig. Ha családdal érkeznek, nem jelent gondot a gyerekek lefoglalása sem, hisz a kisebbeket óriás fahajós játszótérrel, a nagyobbakat kerékpár kölcsönzési lehetőséggel, kapásra vár. Mit szólsz egy ilyen különleges balatoni horgászathoz? Látogass el hozzánk, kérj ajánlatot és élvezd a Balaton frissítő levegőjét Yacht Clubunkban. 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor