Élvezd te is a Balaton legszebb panorámájával rendelkező mólón a balatoni horgászatot!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

Balatoni horgászat a Fenyves Yacht Club Hotelben

Nincs is jobb program egy szuper balatoni horgászatnál!

A Balaton, 594 négyzetkilométeres méretével Közép-Európa legnagyobb tava. Vízmennyiségét nézve is tekintélyes 1,9 köbkilométer – más néven 1 900 000 000 000 liter – víz van benne. Ennyi pedig elég ahhoz, hogy a horgászok közt igazi paradicsomnak számítson ez a gyönyörű tó. A balatoni horgászatra mint mindenütt, szigorú szabályok vonatkoznak és mint minden élővíznél, itt is előfordul jobb és kapásszegényebb év, de egy biztos, ha rátalálunk a tökéletes helyre, az mindent megér.
 

Fenyves Yacht Club Hotel - Balatoni horgászat

Ha te is egy igazán jó balatoni horgászatra vágysz, akkor a Fenyves Yacht Club Hotel a legjobb választás!

Milyen egy igazán jó balatoni horgászat? A Fenyves Yacht Clubban, 500 méterre a partról dobhatjuk be csalinkat, és ehhez még csónak sem kell! A kikötő keleti mólószára ugyanis ennyire nyúlik be a Balatonba, ahol a maráson túli mélyedésben halak seregei találhatók. Ekkorát partról dobni nem lehet, a csónakos horgászatnak meg külön szabályai és kritériumai vannak. Ha inkább mégis hajóról horgásznánk, itt annak sincs akadálya, a kikötőben horgászati célra is bérelhető vitorláshajó kapitánnyal, pár órás, éjszakai vagy akár több napos túrákra is. 

 

Balatoni horgászat - Milyen kapásra számíthatsz nálunk, Balatonfenyvesen? 

Találsz itt pontyot, csukát, süllőt, fogast, balint és persze kárászt meg keszeget is. Az érvényben lévő szabály helyett azonban itt egyes fajok esetében más méretkorlátozást kell figyelembe venni: ponty: 35 cm, süllő: 35 cm, balin: 45 cm, csuka: 45 cm, a harcsa pedig a tilalmi idejében mérettől függetlenül védettséget élvez. A nagy, öreg pontyok védelmében azt az új szabályt is bevezették, hogy az eddigi 80 cm helyett már 70 cm –től vissza kell engedni őket a tóba. 

 

Balatoni horgászatban partnered a Fenyves Yacht Club Hotel

A Fenyves Yacht Club mólószárának végéről a nyílt víz felé horgászhatnak kedves vendégeink, miközben a Balaton talán legpáratlanabb látványát élvezhetik a szemközti Tanúhegyeknek köszönhetően. És attól sem kell tartaniuk, hogy esetleg megmelegszik a frissítő vagy az ásványvíz, amit magukkal vittek; ugyanis a mólóról egy 5 perces sétára már várja őket a kikötő büféje, ahol finomabbnál finomabb ételek és italokat fogyaszthatnak tavasztól őszig. Ha családdal érkeznek, nem jelent gondot a gyerekek lefoglalása sem, hisz a kisebbeket óriás fahajós játszótérrel, a nagyobbakat kerékpár kölcsönzési lehetőséggel, kapásra vár. Mit szólsz egy ilyen különleges balatoni horgászathoz? Látogass el hozzánk, kérj ajánlatot és élvezd a Balaton frissítő levegőjét Yacht Clubunkban. 

 


Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor