Akciós csomagajánlatokkal vár téged is a Fenyves Yacht Club Hotel!

Foglalás

Kapcsolódjon ki

a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájában!

Szobafoglalás »

Kiváló felszereltség

egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is

Szobafoglalás »

Multimédiás konferencia-

és szórakoztatóközpont, az aktív és passzív kikapcsolódásért

Ajánlatkérés »

címkék:

Akciós csomagajánlatok

Válogass állandóan frissülő akciós ajánlataink között! Látogass el hozzánk te is családoddal, és tapasztald meg a balatonfenyvesi kikapcsolódás páratlan élményét szállodánkban, a Fenyves Yacht Club Hotelben!

 

A kezdvezményes árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke: 400 Ft/fő/éj – 18 év felett.
(Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő)

 

 Nézd meg kedvezményes csomagajánlatainkat, és foglald le szállásodat az alábbi gombra kattintva! 

 

Hóvirág Balatonfenyvesen

Március 15-i hosszú hétvége a Balatonon Gyere el családoddal, kedveseddel, barátaiddal a Fenyves Yacht Club Hotelbe és legyetek részesei a varázslatnak, amikor felébred téli álmából a Balaton és újra ezer arcát mutatja. Az idei tél eddig nem mutatta meg magát, de mi már a tavaszra készülünk.  

Vízparti Valenti-nap Balatonfenyvesen

Szerelmesek napja a Fenyves Yacht Club Hotelben! Gyertek el hozzánk és élvezzétek a romantikus vízparti hangulatot, töltődjetek fel szaunaszigetünkön, és kóstoljátok meg pezsgős Valentin-napi vacsoránkat!  

Fenyves Yacht Club Hotel és Kikötő

Május, május az idő csodaszép, nézd csak, nézd csak, fenn az ég, csupa kék....szól a régi nóta és reméljük nem téved, mert a Fenyves Yacht Club Hotel kihagyhatatlan ajánlattal várja a tavaszi Balaton kedvelőit a május elsejei hosszú hétvégén!    

Farsangi menü a Fenyves Yacht Club Hotelben

Kóstold meg ízletes télűző finomságainkat, külön-külön vagy menüben. Február 3-án és 4-én, farsangi gasztromenüvel várunk!

Valentin-napi ajánlat a Fenyves Yacht Club Hotelben

Gyertek el kedveseddel, és merüljetek el a Valentin-nap ízvilágában. Éttermünkben február 14. és 18. között különleges fogásokkal várjuk a szerelmeseket. A meghitt, pezsgős vacsora után pedig tegyetek egy sétát a Balaton parton, vagy kapcsolódjatok ki élménycentrumunkban.

Húsvéti akció a Fenyves Yacht Club Hotelben, Balatonon

Ünnepelj szeretteiddel, barátaiddal a Balaton partján. Mártózzatok meg a tavasz első sugaraiban, kiránduljatok a gyönyörű balatonfenyvesi tájon és töltődjetek fel náluk! A Fenyves Yacht Club Hotelben akciós szállodai ajánlattal, szauna szigettel, bowlingpályákkal és húsvéti menüvel várunk Nagypéntektől Húsvét hétfőig.

Adventi menü a Fenyves Yacht Club Hotelben

Decemberrel megkezdődik az év talán legszebb időszaka, a karácsonyi várakozás ideje. Hangolódjon velünk az Ünnepre, és kóstolja meg adventi menünket, melyet nem csak advent vasárnapokon rendelhet, hanem a hét bármely napján. Foglaljon asztalt Perlaki Éttermünkbe és merüljön el szeretteivel az ünnep ízeiben, a pattogó kandalló és forró italok társaságában.  

Ünnepi díszben a fényvitorlás

Minden advent vasárnap 17.00-18.00-ig kigyúlnak a fények a kikötő 10 méteres karácsonyi fényvitorlásán, a keleti móló mellett!


1/2

címkék:

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Látogasson el a Balaton egyik legsokoldalúbb szállodájába!
legjobb étterem

Értékelés időpontja: 2017. október 2.

Végre egy színvonalas hely Balatonfenyvesen. Isteni a kaja, az alaksorban bowling, csocsó, darts. Egyszóval változatos szórakozási lehetőség, miközben ehetünk-ihatunk. Nagyon kellett már egy ilyen hely Fenyvesre. A hotelben nem szálltam meg, lévén hogy fenyvesi vagyok, de az éttermet bátran ajánlom mindenkinek.


Tippek és trükkök lánybúcsú szervezéséhez

Megtörtént – rád esett a választás: te szervezheted meg barátnőd lánybúcsúját. A felelősség nagy, a lehetőségek tárháza pedig lényegében végtelen. Azonban akár egy csendesebb, lazulós partyban gondolkodsz, akár egy izgalmakkal teli hétvége jár a fejedben, bizonyos dolgokat figyelembe kell venned ahhoz, hogy egy igazán felejthetetlen nappal ajándékozd meg a menyasszonyt, és barátnőiteket is. Másold le ezt a kis listát, és kövesd nyomon, hogy mit mikor érdemes elintézni!  

A tökéletes legénybúcsú megszervezése

Ha most kértek fel először arra, hogy legénybúcsút szervezz, akkor úgy érezheted, hogy óriási felelősség nehezedik a vállaidra. Ha pedig már volt már ilyen feladat rád bízva, akkor tudod is, hogy milyen felelősségről van szó. Azonban akár első legénybúcsúd előtt állsz, akár már volt szerencséd egy ilyen bulit megszervezni egy jó barátodnak, az alábbi tippeket garantáltan hasznosnak találod majd!  

Ezért érdemes neked is csapatépítő tréninget tartanod

A csapatépítők együttműködésre és csapatmunkára ösztönzik a résztvevőket. Ezek a szórakoztató programok (gyakran játékok) segítenek a kollégáknak más fényben látni egymást, és egy hétköznapi, nem hivatalos környezetet biztosítanak számukra, amelyben kapcsolatba léphetnek egymással. A csapatépítő tréningeken a résztvevők szórakoztató, motivációs, tanulságos játékok segítségével fejlesztik kommunikációs, tervező, problémamegoldó és konfliktuskezelő képességeiket. Vessünk most egy közelebbi pillantást is mindarra, amiben az ilyen csapatépítő programok segíthetik egy vállalat működését.  

Tippek az őszi esküvő szervezéséhez

Az ősz kétségtelenül a legromantikusabb évszak az egybekelésre. Az egyre hamarabb érkező éjszakák és a friss, kellemesen hűvös levegő tökéletes körülményeket biztosítanak arra, hogy összehívd szeretteidet egy igazán hangulatos ünneplésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor