Fenyves Yacht Club Hotel vár Benneteket Balatonfenyvesen! Kérj rendezvényedre személyre szabott árajánlatot tőlünk az alábbi adatok megadásával!

Foglalás
logo

Télen-nyáron

Balaton

Szobafoglalás »


Ajánlatkérés a Fenyves Yacht Club Hotelbe

Kedves leendő Vendégünk! A Fenyves Yacht Club Hotel egyaránt ideális helyszíne esküvőknek, leány- és legénybúcsúknak, csapatépítő tréningeknek, konferenciáknak és egyéb üzleti rendezvényeknek.
Különleges adottságú hotelünkben igényeid szerint bármilyen típusú rendezvény eredményesen lebonyolítható. Ajánlatkéréshez kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot; kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

(Annak érdekében, hogy biztosan jó telefonszámon és emailen értesítsünk, kérünk téged, hogy elérhetőségeidet kétszer add meg nekünk. Köszönjük.)


Név:*
E-mail cím:*
Email cím megerősítése:*
Telefonszám:*
Telefonszám megerősítése:*
A rendezvény tervezett dátuma:*
A rendezvény tervezett kezdete:*
Tervezett létszám:*
A rendezvény típusa:*

Komplex élményközpont

Fenyves Yacht Club Hotel

Kikötő

A Balaton egyik legszebb panorámájú kikötője várja Önt is!

Étterem

Kiváló felszereltség egyéni, családi, csoportos és az üzleti vendégkör számára is.

Hotel

Törzsvendég kedvezmény!

Térjen vissza hozzánk 3 hónapon belül és exra kedvezményt biztosítunk!
Kényelmes szállás, finom ételek.

Értékelés időpontja: 2018. november 13.

A VOLVO vitorlásversenyen jártunk, itt kaptunk szállást.A közvetlen Balaton-parti szálloda kényelmes szobát és jó színvonalú vendéglátást adott. Úgy a vacsora büféasztala, mint a reggeli választéka maradéktalanul kielégített minket. Elégedetten jöttünk el.


Sólya Bár, Balatonfenyves

Ismét várjuk kedves Vendégeinket a Sólya Bárban, Balatonfenyvesen! 

Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk éves állásra, tartozz te is a Fenyves Yacht Club Hotel csapatába!

Üzleti rendezvények lebonyolításához adunk pár igazán hasznos tippet

Egy céges üzleti rendezvény megszervezése nem véletlenül hangzik nagy kihívásnak – ne szépítsük, az is. Rengeteg múlhat egy ilyen eseményen, hiszen mindegyikben ott a lehetőség egy cég számára a növekedéshez és az új lehetőségek megragadásához.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene rettenni tőle. Tény, hogy a te céged felelős a rendezvényért, de ugyanekkor számtalan módon testre is szabhatod az adott eseményt, hogy biztosítsd a maximális elégedettséget a résztvevők számára. 

Helyek, amiket mindenképpen meg kell nézned ha Balatonfenyvesen jársz

Balatonfenyves nem csak a csendesen pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem az aktív pihenés kedvelőinek is. Számos nevezetességet, és programlehetőséget tartogat a környék. A település szépségei között mindenki megtalálhatja a számár tökéletes kikapcsolódási formát.

New York Café TripAdvisor